likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
http://www.index.hr/black/clanak/ot...jamanata-dvostruko-veci-od-zemlje/641336.aspx
ovo je moje,nemoj da bi neko dirao
Pa evo ja ti obećavam da neću da diram, pod uslovom da mi daš malo
 jedno kamenče od tonu tonu i po
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.index.hr/black/clanak/ot...jamanata-dvostruko-veci-od-zemlje/641336.aspx
ovo je moje,nemoj da bi neko dirao
znam,pričale smo,čekaće do 1 kad počinje doktor da radi,na kraju krv i nije bitna toliko koliko je rtg i spiro
manje nego pre,više nego što mi treba
ko zna,zna

Popusim tu i tamo koju , ali tajno
 Popusim tu i tamo koju , ali tajno
Pa evo ja ti obećavam da neću da diram, pod uslovom da mi daš malojedno kamenče od tonu tonu i po

Pa jel odradila rtg i spirometriju?
Pa jel odradila rtg i spirometriju?
Ja imam (skoro pa) savrsenu liniju, ali sam prestala da jedem ( ono drugo na "j" takodje poodavno), kad sam gladna pijem pivo i
mnogo mi je lepoPopusim tu i tamo koju , ali tajno
Petar je morao da bude banovan i za mnogo " sitnije" ispade se banuju forumasi, a ono sto sinoc videh zaista je bilo preterano.
Ipak neki red mora da postoji.
Petar, ali i niko od vas ne pise na Politici, da tamo pise znao bi sta sme, sta ne sme i gde su granice.
I pliiizzz, nemojte pse da nudite za klopu, Stvarno se sledim i ne samo ja.

ma svako bi dobio po 10 tona,čisto da se nađe za po kući,da se sigraju deca

Idem ja i na politiku,i gore stvari(mnoooogo gore)nisu banovane,a taj ..... pokvareno budi ono najgore uJa imam (skoro pa) savrsenu liniju, ali sam prestala da jedem ( ono drugo na "j" takodje poodavno), kad sam gladna pijem pivo i
Petar je morao da bude banovan i za mnogo " sitnije" ispade se banuju forumasi, a ono sto sinoc videh zaista je bilo preterano.
Petar, ali i niko od vas ne pise na Politici, da tamo pise znao bi sta sme, sta ne sme i gde su granice.
Ja imam (skoro pa) savrsenu liniju, ali sam prestala da jedem ( ono drugo na "j" takodje poodavno), kad sam gladna pijem pivo i
Idem ja i na politiku,i gore stvari(mnoooogo gore)nisu banovane,a taj ..... pokvareno budi ono najgore u
ljudima koji su med i mleko spram njega.....
Ono je bila sala,ne mislite valjda ozbiljno?!
Ova krsta postaje smor zivi,ne sme covek ni da se nasali...
a pojedini ujedaju i gadjaju tako nisko i naravno prodju nekaznjeno...sta reci...

Ma to je samo šala. Niko od nas nema te sklonosti.

To je svuda isto. Ti koji vređaju uvek će to da rade. I ajde ne tripuj se da ti ne proradi želudac pa da ga opet lečiš jabukovim sirćetom

Pun mi je kufer "moralista" koji iza necijih ledja bockaju...
Uh,vec mi radi zeludac

da ja tebi dam još dijamanata,pa didemo u šoping,hmmm?

da ja tebi dam još dijamanata,pa didemo u šoping,hmmm?
Aj daj,ako me to ne smiri ne znam sta hoce...
Evo nas,vodimo prazne price...de ste dugajiceeeee
ja na poslu i zamislite nema pacijenataaaa
igram igrice
sta ima kod vas
jeste li dobro
ocu i ja u shopiiiiiiiing

eee dobro san boginje prolaze u ponedeljak ide u skoluEvo nas,vodimo prazne price...
kako si ti?
Kako boginjica i nosic?
E kako se uvek nadjes na pravom mestu u pravo vreme
ocu i ja u shopiiiiiiiing

Pun mi je kufer "moralista" koji iza necijih ledja bockaju...
Uh,vec mi radi zeludac
 ovo ti bas dobar razlog
 ovo ti bas dobar razlog