Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
jel vam reko neko da je stigla jesen i da će sve da boli,nekih mesec -dva,dok se ne ustali? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iste smo Gago po tom pitanju,rekoh ti ja...
Mene danas opet pocelo koleno da boli,kao ono pre dva tri meseca kad ono bese...
jel vam reko neko da je stigla jesen i da će sve da boli,nekih mesec -dva,dok se ne ustali?![]()
i
kao kuća!!!!Da sjećam se................
A i ovo vrijeme se nešto namiješta kao gladan s*at,pa me odjednom počne zatezati ebajiga.............
jel vam reko neko da je stigla jesen i da će sve da boli,nekih mesec -dva,dok se ne ustali?![]()

Jok nama,tebi ?

Ma opusteno,nemoj se oko toga uzbudjivati,znas i sama da je zbog vremena![]()
,ali mi je nešto 
Ma i krivom k.... dlake smetaju,da izvinete na izrazu,ali mi je nešto
![]()
....oprosteno ti je 
proći će,a vežbice će da pomognu,zovni mužića da pripomogne malkice i samo ćeš da spavkaš ko bekilica![]()
Ma i krivom k.... dlake smetaju,da izvinete na izrazu,ali mi je nešto
![]()
....oprosteno ti je
![]()
znam,isto osećam,da ne budem krivo shvaćena,ali svi ljudi s kojima pričam ovih dana se tako osećaju,
na stranu virusi i prehlade,ne znam koji je vrag u pitanju,da li je kriza i strah oko nje ili besparica,no
svi su u bedaku...
Hvala draga................ali me je nešto krenulo večeras da se "izražavam"![]()
![]()

Hvala draga................ali me je nešto krenulo večeras da se "izražavam"![]()
![]()
Ma samo ti... opusteno![]()
Danas tebe,pre neki dan mene,i jos me Lilica na'vatala na fejsu![]()
Znam da je nekulturno,ali mi bude lakše da se tako ispraznim..........

Danas tebe,pre neki dan mene,i jos me Lilica na'vatala na fejsu![]()
i ono što ide uz njega 
A gde si ti mene navatao da psujem?

da psujes redje,a perverzije gde stignes![]()
![]()

?