lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
a petar psuje lele

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nesto rade na mrezi , los net ne mogu nista lepo da otvorim

ma ode ti da prakticni deo radisNajtoplije preporučujem seriju BREAKING BAD. Ima 5 serijala. Mnogo dobra serija. Ima je na netu.
Glavni lik, profesor hemije u školi, radi za bednu platu, radi dupli posao da ima za porodicu, sazna da je oboleo od raka pluća 3. stadijum. Nema osiguranje, treba mu 90000$ za jedan ciklus terapije. Gde će, šta će, počinje da pravi metilemfetamine i tako kreće radnja.... Veoma poučna serija.
Odo ja da gledamOvi iz 50 senki mi se smučili više, preseo mi sex zbog njih
a ostala mi još treća knjiga
![]()

nema neta , dodje i odeOoooooo pa gde si ti domaćice ceo dan!!! Nema te nema pa se izgubiš![]()

ma ode ti da prakticni deo radis![]()
virus zavladao pa mlati
a onda će da stigne tetka iz crvene reke u posetu pa opet post bar 7 dana 

jao sinoc prskali sa sprejom dopk smo bili unutra , otrovali se , a komaraca jos ostalo , koji su to komarci ko rambo , neunistivi![]()

i još ponedeljak..... kad će petak!!!!
jel ode torta?
uživala sam!!! Spremam se da je pravim.. Po kojoj meri si ti pravila? Od 12 jaja?da ali obim kalupa 26cmUuuuu još pitaš... Srećom moji nešto nisu za te čoko torte, pa sam sve sama slistilauživala sam!!! Spremam se da je pravim.. Po kojoj meri si ti pravila? Od 12 jaja?

da ali obim kalupa 26cm
moze i veci bice tanje kore
nedo zaboravih na knjige da ti damnema vise hahaNe treba. I ovako je fenomenalna! Sočna.... uf opet mi se jede....

imala neki dzem od mandarina i jos necegI mazala si kore džemom od kajsije?
Laku noć![]()
i ja idem rano , ajde laku noc svima i onima sto igraju igricenedo zaboravih na knjige da ti dam
![]()