BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
nije bilo neta , evo gore recept za tortu , sto si biki nervozna , mislim da je sve zbog love , uvek je tako
Ne znam,nesto mi se sve skupilo,bas mi je grozan dan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije bilo neta , evo gore recept za tortu , sto si biki nervozna , mislim da je sve zbog love , uvek je tako
meni se spavalo celi dan ,sutra idem vaditi krv ,Ne znam,nesto mi se sve skupilo,bas mi je grozan dan...
meni se spavalo celi dan ,sutra idem vaditi krv ,
udri malo po vitaminima , a ne samo belacevineI mene,al nisam dremnula ni 5 minuta od ovih mojih sandzama u kuci!!!
Donela mi zaova rezultate krvi,hemoglobin,gvozdje i RBC mi ispod minimuma,ostalo dobro.

udri malo po vitaminima , a ne samo belacevine![]()

I mene,al nisam dremnula ni 5 minuta od ovih mojih sandzama u kuci!!!
Donela mi zaova rezultate krvi,hemoglobin,gvozdje i RBC mi ispod minimuma,ostalo dobro.
kad ti ono najvažnije fali 
Koje ostalo majke tikad ti ono najvažnije fali
![]()
..pa ima nekih milion gluposti,sve mi je u sredini 
..pa ima nekih milion gluposti,sve mi je u sredini
![]()

Ijao ljudi,na'vatala me Lilica na fejsu kako psujem! hahahahah blam ;D jos mi napisala petre kakav je to recnik ;D obozavam je![]()
![]()

Ajde ajde, uvati muža pa svu tenziju na njemu isprazni!! Ti umorna i iscrpljena pa te više boli uvo, a on ima da peva celu narednu nedeljuNisam smirila tenziju,lecim je na ,,politici,,
sad ce dete da mi dodje i da me istera,kad poludim pobicu ih sve majke mi![]()

Ijao ljudi,na'vatala me Lilica na fejsu kako psujem! hahahahah blam ;D jos mi napisala petre kakav je to recnik ;D obozavam je![]()
![]()
mogu misliti kako je to izgledalo
popadali smo svi!!!Videla sam i ja na krstarici na par mesta tebe u elementu...![]()

![]()

mogu misliti kako je to izgledalo
da si juče bio tu sa nama kad je rekla "u sledećem životu, biću sarkom"popadali smo svi!!!
hhahhahaahahaah carica I ja teve,skoro svaki dan na istom mestu,a bogami i Lilihahahah
![]()
![]()
Zovi je ovamo kod nas da se zezamo![]()
Ovi iz 50 senki mi se smučili više, preseo mi sex zbog njih
a ostala mi još treća knjiga