Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма да, може и без мака. ;) Нисам се ни ја нешто претргла с количином коју сам ставила. Чисто мало да га зашарени. :)

Није се мени дешавал да хоће да ме праве будалом. Заправо, дешавало се (а коме није? ;) ), пре ми се дешавало да ме мушкарци доживе као слатку, малу, наивну којој треба заштита.А та заштита је обавезно подразумевала , уствари, доминацију нада мном. И онда се силно изненаде кад схвате да то баш није тако лако изводљиво. :mrgreen:
То је тај лажни утисак који одајем изгледом. :think:
Бар сам ја то себи тако објаснила. :lol:

Dobro obajšnjenje..............ali ja sam mislila na svijet,ljude uopšteno,znači pun mi je kufer da me neko doživljava kao jadnicu koja eto u svoj CV može umjesto dipl.ph da dopiše Ca dojke i ništa sem toga joj i nepreostaje!Znam zvuči morbidno,ali svijet je jadan u svojim namjerama :bljak: i to neko ko je blizak familijarno tako misli.........ma Bože mi zdravlja :amen: ali neće da može!!!

Dobro obajšnjenje..............ali ja sam mislila na svijet,ljude uopšteno,znači pun mi je kufer da me neko doživljava kao jadnicu koja eto u svoj CV može umjesto dipl.ph da dopiše Ca dojke i ništa sem toga joj i nepreostaje!Znam zvuči morbidno,ali svijet je jadan u svojim namjerama :bljak: i to neko ko je blizak familijarno tako misli.........ma Bože mi zdravlja :amen: ali neće da može!!!

bice i dipl ph :D :heart:

demotivacija-Teka-vremena-e-pokazati-Ima-li-prijatelja-ili-samo-njegovo-ime.jpg

Dobro druze moj,nesto sam samo nervozna,vicem na ove moje i sto treba
i sto ne treba,motam se po kuci nesto ceo dan,a samu bi sebe ujela koliko sam nesto pukla!!!

Ma nemoj to družeeee,sve je ok,nema potrebe da se ujedaš..............znam,znam,plata,kućni budžet,nepravda,ali vjeruj mi da je i kod nas ista situacija!Ajde uzmi svoju Laricu na povodac i u šetnju,evo i ja ću uskoro Boleta :pas:

Ajde ajde šta drvite spravu sad. Juče je bio divan dan i bar neka ti to Bikice održi raspoloženje jer znaš da tu među nama imaš prave prijatelje :heart: Za ostale, iskreno zabole me. Odavno su me ujeli za srce, pa evo još sam živa. Krelaca ima i biće uvek, ali ovakva jedna družina NIKAD!!! Meni je to dovoljno.

Ajde ajde šta drvite spravu sad. Juče je bio divan dan i bar neka ti to Bikice održi raspoloženje jer znaš da tu među nama imaš prave prijatelje :heart: Za ostale, iskreno zabole me. Odavno su me ujeli za srce, pa evo još sam živa. Krelaca ima i biće uvek, ali ovakva jedna družina NIKAD!!! Meni je to dovoljno.

jedvah skontah šta je pisac htio da kaže :rotf:

A sve otalo potpisujem!

jel je jutro il je dan? :D
jao meni se još spava,ni kafa ne pomaže :D
sam da kažem,ovako ja zamišljam druženje,
Lili hvala ti za onu suludu tortu-ubicu i za sav trud
i da znaš,nema tebi druge titule,samo domaćica :super:
oćeš da me usvojiš? :flert::andjeo::kolac:

images

Недо, потпуно делим мишљење у вези торте. :lol:
Феноменална је и супер укусна али калорије.....ја мислим да не бисмо могле нуле да пребројимо. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back