GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А као сам их добро упаковала у шпајзу. 
Куглоф је испечен.
Чоколада и суво грожђе. Жао ми је што не могу да га прелијем чоколадом јер ће се расћоћкати то Лили.
Ораси ми се малко уцрвали.А као сам их добро упаковала у шпајзу.
![]()

nema veze , i torta gotova hehe , al ce da se gojimo sutra ,Bravo domacice![]()

Куглоф је испечен.
Чоколада и суво грожђе. Жао ми је што не могу да га прелијем чоколадом јер ће се расћоћкати то Лили.
Ораси ми се малко уцрвали.А као сам их добро упаковала у шпајзу.
![]()

jao bikice pa sta da ti kazem , bas bi mi bilo zao da ne dodjesBravo domacice![]()
joj gagice , dacemo ti sliku kako jedemoA ne možeš ni zamisliti koliko mi se jede kuglof Sofi!Sutra ću da si napravim,pa ću da zamišljam da jedem sa vama!
A može li se dobiti recept![]()

nema veze , i torta gotova hehe , al ce da se gojimo sutra ,![]()

jao bikice pa sta da ti kazem , bas bi mi bilo zao da ne dodjes![]()

Ko kaze da necu doci?!
Mojne se tripujes mala...![]()

A ne možeš ni zamisliti koliko mi se jede kuglof Sofi!Sutra ću da si napravim,pa ću da zamišljam da jedem sa vama!

ne ovako sa finim stvarima , ovo je ono fino salo , kvaliyetno , red mesa red slanineA kao nismo ovih dana,![]()

nek ti danas da recept pa sutra dok te nema da ti pravi hahaDa,moj dragi je rekao da trazim recept od Sofije za kuglof...
Mozda mi i to napravi sad kad ga je krenulo sa ajvarom![]()
A ne možeš ni zamisliti koliko mi se jede kuglof Sofi!Sutra ću da si napravim,pa ću da zamišljam da jedem sa vama!

Dragi mi bira vina za sutra,hocemo samo crna ili i bela?
Aj brzo odgovaraj da znam da mu kazem,oce da ide da spava

Може:
250 gr margarina
250 gr secera
5 kesica vanilin secera
170 gr mleka
4 jaja
500 gr brasna
1 prasak za pecivo
100 gr suvog grozdja
100 gr seckanih oraha
1 kasika nemlevenog maka
100 gr cokolade za kuvanje
ukrasne mrvice
Priprema:
Umutiti margarin sa secerom, vanilin secerom i malo soli. Dodajte jedno po jedno jaje, a kad se masa ujednaci, ubacite mleko i brasno pomesano sa praskom za pecivo. Mutiti lagano da se testo ujednaci, dodati suvo grozdje, mak i seckane orahe. Masu raspodeliti u dva kalupa za kuglof koji se prethodno poulji i pospe brasnom. Peci 10 do 15 minuta na 250 stepeni, a kada kuglof naraste, smanjite temperaturu na 150 stepeni i susiti jos 20 minuta. Gotov kuglof premazati rastopljenom cokoladom i sarenim mrvicama.
------------------------------
Ја га мало модификујем....чоколаду исецкам на ситне коцкице и убацим у тесто, а посипам га прах шећером.
И увек печем пола мере јер немам модлу за пола киле брашна.![]()