BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ако долазим донећу куглоф сигурно.
Само морате да ми кажете да ли сме да буде ораха унутра, да није неко алергичан?
Ne brini,ovde niko ni na sta nije alergican kad je hrana u pitanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако долазим донећу куглоф сигурно.
Само морате да ми кажете да ли сме да буде ораха унутра, да није неко алергичан?

ma znaš šta,da se mi nađemo u 10,popijemo kafu,pa nagrnemo kod nje,
a Likilee ako dolazi može sa stanice 83-kom do zemuna takođe,mi je sačekamo i idemo zajedno,usput pokupimo Petra i milina![]()

A bas mi se islo. Hebi ga![]()

Sta da ti kazem,i meni bi bilo zao da sad ne mogu da idem..
Ne smem nista da pricam,kakav sam baksuz ko zna sta sve moze da se desi do subote
pa da se dzabe radujem..
I Gagi je bas zao sto sad ne moze,ali rekoh ja ima dana,planiramo i na prolece Stanisice kod Gage
Ti uci,pusti nas zamlate,kad postanes dr.mr.prim.prof.....doc.moc......seti se ovih mojih reci
pa nas preko reda primaj u ordinaciju
Jooooj al sam se nalupetala......![]()

Nalupetala,ali me malo oraspolozila!![]()

Jos se nisi posteno odmorio od puta,zato si tako neorganizovan...Ma kako da ne budem,prvo ta radna subota,drugo pospan sam od kad sam dosao sa ekskurzije,ali imam problem sto ne mogu da zaspim,samo se znojim i prevrcem po krevetu,trece svi zivi pitaju,za sve sto sam ranije ucio za sat vremena sad mi treba 2. totalno sam van koloseka,nije mi jasno zasto! Ali volim da dodjem ovde,ismejem se malo,malo raspravljam na politici, i tako !!! Niko nece napolje u ovo "gluvo doba",kako kaze moj drug za 9h uvece! Haos!![]()
pa gde da ides kad ti izlaz do osam ko i za svu malu decuJos se nisi posteno odmorio od puta,zato si tako neorganizovan...
Bice bolje,aj izguraj jos ova dva dana
od ponedeljka ce to sve leci na svoje mesto...
Da znas da sam ti i ja ko taj drug postala,9 sati-gluvo doba,da gluvlje ne moze biti...
Ne bi me sad naterao neko da ajcam po gradu ni za 100000000 evra![]()

pa gde da ides kad ti izlaz do osam ko i za svu malu decu![]()

zar ne dolazis sa nedomGde si ti matoooooojaaaa...?!
Ja dolazim sa Sofijom,tako da racunaj da cu prva imati
bliski susret sa kuglofom....mmmmmmmmmmmm...mozda ti i ostane malo![]()

Ma kako da ne budem,prvo ta radna subota,drugo pospan sam od kad sam dosao sa ekskurzije,ali imam problem sto ne mogu da zaspim,samo se znojim i prevrcem po krevetu,trece svi zivi pitaju,za sve sto sam ranije ucio za sat vremena sad mi treba 2. totalno sam van koloseka,nije mi jasno zasto! Ali volim da dodjem ovde,ismejem se malo,malo raspravljam na politici, i tako !!! Niko nece napolje u ovo "gluvo doba",kako kaze moj drug za 9h uvece! Haos!![]()

Gde si ti matoooooojaaaa...?!
Ja dolazim sa Sofijom,tako da racunaj da cu prva imati
bliski susret sa kuglofom....mmmmmmmmmmmm...mozda ti i ostane malo![]()

Ništa Petre,ja i ti ćemo biti uskraćenih tih slastica,ali nadoknadićemo na sl.susretu
A to što se tako osjećaš ti je samo od premorenosti i sad ti se sve skršilo u kratkom roku!Polako,udahni duboko,pa redom![]()

reci joj , gde je oklagijaizdajico![]()

likita nema krilaoko 12,valjda,pa nema krilca da doleti![]()