Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bas mi se islo. Hebi ga :dash:

Sta da ti kazem,i meni bi bilo zao da sad ne mogu da idem..
Ne smem nista da pricam,kakav sam baksuz ko zna sta sve moze da se desi do subote
pa da se dzabe radujem..
I Gagi je bas zao sto sad ne moze,ali rekoh ja ima dana,planiramo i na prolece Stanisice kod Gage ;)
Ti uci,pusti nas zamlate,kad postanes dr.mr.prim.prof.....doc.moc......seti se ovih mojih reci
pa nas preko reda primaj u ordinaciju :zcepanje:
Jooooj al sam se nalupetala......:confused:

Sta da ti kazem,i meni bi bilo zao da sad ne mogu da idem..
Ne smem nista da pricam,kakav sam baksuz ko zna sta sve moze da se desi do subote
pa da se dzabe radujem..
I Gagi je bas zao sto sad ne moze,ali rekoh ja ima dana,planiramo i na prolece Stanisice kod Gage ;)
Ti uci,pusti nas zamlate,kad postanes dr.mr.prim.prof.....doc.moc......seti se ovih mojih reci
pa nas preko reda primaj u ordinaciju :zcepanje:
Jooooj al sam se nalupetala......:confused:

Nalupetala,ali me malo oraspolozila!:heart:

Ma kako da ne budem,prvo ta radna subota,drugo pospan sam od kad sam dosao sa ekskurzije,ali imam problem sto ne mogu da zaspim,samo se znojim i prevrcem po krevetu,trece svi zivi pitaju,za sve sto sam ranije ucio za sat vremena sad mi treba 2. totalno sam van koloseka,nije mi jasno zasto! Ali volim da dodjem ovde,ismejem se malo,malo raspravljam na politici, i tako !!! Niko nece napolje u ovo "gluvo doba",kako kaze moj drug za 9h uvece! Haos! :)

Ma kako da ne budem,prvo ta radna subota,drugo pospan sam od kad sam dosao sa ekskurzije,ali imam problem sto ne mogu da zaspim,samo se znojim i prevrcem po krevetu,trece svi zivi pitaju,za sve sto sam ranije ucio za sat vremena sad mi treba 2. totalno sam van koloseka,nije mi jasno zasto! Ali volim da dodjem ovde,ismejem se malo,malo raspravljam na politici, i tako !!! Niko nece napolje u ovo "gluvo doba",kako kaze moj drug za 9h uvece! Haos! :)
Jos se nisi posteno odmorio od puta,zato si tako neorganizovan...
Bice bolje,aj izguraj jos ova dva dana
od ponedeljka ce to sve leci na svoje mesto...
Da znas da sam ti i ja ko taj drug postala,9 sati-gluvo doba,da gluvlje ne moze biti...
Ne bi me sad naterao neko da ajcam po gradu ni za 100000000 evra :roll:

Ništa Petre,ja i ti ćemo biti uskraćenih tih slastica,ali nadoknadićemo na sl.susretu :zper:
A to što se tako osjećaš ti je samo od premorenosti i sad ti se sve skršilo u kratkom roku!Polako,udahni duboko,pa redom :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back