Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
....komplikovano,necem![]()
ali uopšte nije,pokazaću ti kod Lili,ako nam dozvoli da priđemo ljutoj mašini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....komplikovano,necem![]()

ali uopšte nije,pokazaću ti kod Lili,ako nam dozvoli da priđemo ljutoj mašini![]()
probaj da je zaustaviš,pokušala sam kad saam joj knjige odnela,mal mi glavu nije odgrizla,samo urokljila očima i sikće![]()
lele mogu da zamislim prizor 
Hoce,prosli put sam joj i ja jahala ljutu masinu,si videla?

probaj da je zaustaviš,pokušala sam kad saam joj knjige odnela,mal mi glavu nije odgrizla,samo urokljila očima i sikće![]()
....

a ja sve to iz ljubavi i brige
elem,Bikinić,jel se nalazimo onda u 10 na keju,na zadnjoj stanici 88,tu je i 610?
Hoce,prosli put sam joj i ja jahala ljutu masinu,si videla?

neces se istopiti na lkisividela,al se sad bojim,mnogo je opaka
mi se znači dogovorili,jel da?
jel neće kiša?nemam pojma,ne gledam tv![]()
super , ako zalutate zovitea ja sve to iz ljubavi i brige
elem,Bikinić,jel se nalazimo onda u 10 na keju,na zadnjoj stanici 88,tu je i 610?
gazdino hehe , likita dodjes ti kad dodjes , od 11 primam do tad spavam hehe , sutra se pravi torta , sofija ako moze doci ce i doneti kuglof ali ako je mrzi i ne mora , vazno je da se svi lepo okupimo i veselimo , sve drugo nevazno ,

naravno da cu vam dati , gazda je gazdaali uopšte nije,pokazaću ti kod Lili,ako nam dozvoli da priđemo ljutoj mašini![]()

videla,al se sad bojim,mnogo je opaka
mi se znači dogovorili,jel da?
jel neće kiša?nemam pojma,ne gledam tv![]()
naravno , posle ce te garazu srediti a ja cu vas slikatiTako je pametnice moja
Nemojmo se opterecivati ni sa cim...

naravno , posle ce te garazu srediti a ja cu vas slikati![]()

Pivo za majstore!!!viKao i uvek,ko ti je drva slozio....![]()

hehe salim seZnači imamo i radnu akcijuPivo za majstore!!!

hehe salim se
samo ima sep jama da se isprazni![]()

zezam se kuku meni,jao jadna ja,ignorišu me![]()

gazdino hehe , likita dodjes ti kad dodjes , od 11 primam do tad spavam hehe , sutra se pravi torta , sofija ako moze doci ce i doneti kuglof ali ako je mrzi i ne mora , vazno je da se svi lepo okupimo i veselimo , sve drugo nevazno ,