koje , profiterole?
da, sta to znaci ? i moj kuglof se ne stavlja prasak za pecivo , moram proveriti recept pa to je pre sto godina ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje , profiterole?
Za Gagu![]()

profiterole su kao princes krofne ali se pune slatkom pavlakom i preliju se vrucim cokaladnim sosom sa medomda, sta to znaci ? i moj kuglof se ne stavlja prasak za pecivo , moram proveriti recept pa to je pre sto godina ....
Tooooooooooooo......Gaaaaaaagoooooooooooo........mesaaaaaaaaaaaaaaaaj....![]()
Ma sve tri njene su mi vrh.......
Kako bih voljela napraviti neku private žurku i samo muziku ovakvog tipa bi da puštam![]()
Ma sve tri njene su mi vrh.......
Kako bih voljela napraviti neku private žurku i samo muziku ovakvog tipa bi da puštam![]()

Živjela ti nama biki 100 ljeta!

ti ces ja cu da djuskamTi ces biti DJ?

El to to ? Zvucno , pa ja princes krofne sam punila onim kremom za krepitu, a porh toga slatka pavlaka , prah secer . Kako samo znaju nadenuti ime , ja mislila ko zna sta

http://1.***************/-CTs12n5hNMI/UAPrg8OEySI/AAAAAAAAGCk/gwI4bem8LAg/s1600/IMG_0745.jpg
na mamu suLiki,tvoje nesto anemicne,nisu ko Lilicine,rumene i jedre![]()

Napravi cemo
DJ nam ne treba,znamo i same sta volimo i koliko puta ponoviti ono sto bas dobro zvuci...
Saamo strpljenja...![]()

Liki,tvoje nesto anemicne,nisu ko Lilicine,rumene i jedre![]()
volim zuto-bele torte sa bademom , lesnikom, orasima , cokoladu samo u nuzdi kod refor, grilija, dobos, ali i tu gledam da je stavim sto manje ...
Cokoladu volim, stucem je odjednom , ali na kolacima , posebno kao glazura bljak ...

Ko ce tebi udovoljiti,gora si od mene![]()
kakve su to zuto bele torte ,volim zuto-bele torte sa bademom , lesnikom, orasima , cokoladu samo u nuzdi kod reform, grilijas, dobos, ali i tu gledam da je stavim sto manje ...
Cokoladu volim, stucem je odjednom , ali na kolacima , posebno kao glazura bljak ...

kakve su to zuto bele torte ,![]()
a i ti kao ne volis cokoladneWelcome to the club![]()