skuvace joj kolega pilecu supicu![]()
ovo mi nesto poznato
to vec jedno vidjeno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skuvace joj kolega pilecu supicu![]()
to vec jedno vidjeno 

Jao pa vi niste normalne
Pocepala sam se od smeha dok sam citala sta ste nalupetale dok meni net nije radio
Obozavam vas tako opicene,ljubim vas sve![]()

,biće i ostalo sve ok!Opet si dobro![]()

Ej lilice dobro došla!
Neću ti reći da se ne nerviraš,kad je i više nego ebeno,mislim,pripremiti se za sve to i fizički i psihički pa na kraju i dr da je u bolnici i sad gledaj kud je vedro......no coment!
Bikice super za rezultate![]()
,biće i ostalo sve ok!
Ljubim vas sve![/QUOTE
Cao mala,kako prodje danas? Kissic![]()
Ej lilice dobro došla!
Neću ti reći da se ne nerviraš,kad je i više nego ebeno,mislim,pripremiti se za sve to i fizički i psihički pa na kraju i dr da je u bolnici i sad gledaj kud je vedro......no coment!
,biće i ostalo sve ok!
Ljubim vas sve!

dobar sex sve leciA sta mi fali,sem sto mi nos ne radi,malo se preznojavam i bolucka me grlo...
Temperaturu vise nemam,malo me usi bole od duvanja nosa,ali procice i to...
Sad sam ko nova
Deca mi se razisla,pa malo kulijana po kuci...![]()
Ej lilice dobro došla!
,biće i ostalo sve ok!
Ljubim vas sve![/QUOTE
Cao mala,kako prodje danas? Kissic![]()
Dobro
![]()
![]()
lele..a tek zornjak...ijaoooo..
![]()

dobar sex sve leci
a mozete masinu za sudove , novog fiata ..Reci,sta da donesemo mi koji dolazimo kod tebe ako je ostalo ono za subotu?

a mozete masinu za sudove , novog fiata ..![]()

ja cu doci [pa idemo na pivoKo je sutra u gradu a nema sta da radi nek dodje malo do mene do firme,
zapalicemo na pice odmah!

kumeeeeeeeeeeeee imam dva televizora , biraj drugo , istina plazmu nemamA od kuma -TELEVIZOR![]()

kumeeeeeeeeeeeee imam dva televizora , biraj drugo , istina plazmu nemam![]()

Kupicu ti kilo plazme,aj nemoj da kukas![]()

a i bikica ce rakijicu preventivnoSele za proliv ti je najbolji domaći lijek-u čašicu domaće rakije staviti kafenu kašičicu mljevene kafe i to popiti,ako ne na ex onda bar od dva puta!loperamid ne bi trebala ako ti se temp.podiže,a misli da ti je bolji linex-probiotik,ali kako god ako ti temp.bude rasla preko 38 pravac doktor!