Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je grozno kao i juce,samo sto me ne boli onoliko glava,
sutra cu pravo od ginekologa u dom zdravlja pa na bolovanje[/QUOT

Naravno, nemoj tamo u Fondu, ako je neka viroza, i njih da zarazis....
Jel jos imas temperaturu?

Ej, a zasto ti ne konzumiras Revitu . Ja spiskala sve pare na svasta nesto,
inace bih ti poslala . Meni ona jako od koristi . Prezivela sve, jedva da jedem, ali
nje popijem po 5-6 casa. U njoj ima maticnog mleca .... ja izgleda vilujem i zbog nje.
Nikada nisam ni bolesna, a ni umorna.

Poslednja izmena:
Meni je grozno kao i juce,samo sto me ne boli onoliko glava,
sutra cu pravo od ginekologa u dom zdravlja pa na bolovanje[/QUOT

Naravno, nemoj tamo u Fondu, ako je neka viroza, i njih da zarazis....
Jel jos imas temperaturu?

Ej, a zasto ti ne konzumiras Revitu . Ja spiskala sve pare na svasta nesto,
inace bih ti poslala . Meni ona jako od koristi . Prezivela sve, jedva da jedem, ali
nje popijem po 5-6 casa. U njoj ima maticnog mleca .... ja izgleda vilujem i zbog nje.
Nikada nisam ni bolesna, a ni umorna.
u Fondu sam i pokupila virus...:evil:
Ni ja nikada nisam imala grip i slicne budalastine,ovo mi je prvi put u zivotu cini mi se,
prestala sam da uzimam onaj moj med sa svim i svacim,moram da napravim jednu turu pod hitno!!

u Fondu sam i pokupila virus...:evil:
Ni ja nikada nisam imala grip i slicne budalastine,ovo mi je prvi put u zivotu cini mi se,
prestala sam da uzimam onaj moj med sa svim i svacim,moram da napravim jednu turu pod hitno!!

joj, ko da lista do tog recepta. Kada budes pravila podseti nas . Znam da je zrnevlje i jedna bocica propolisa +med .

Bro veče!
Ja izgleda bolje da bežim odavde da me ne zarazite :zcepanje:
Došla sa svadbe, bilo je fenomenalno!!! Mladina rođena sestra je takođe isprošena, onako filmski, sa mikrofonom u ruci i na kolenima, pred 200 gostiju :heart: Bilo je božanstveno :heart: I ko kaže da filmovi ne mogu biti stvarnost :zper:
Sad ću da pustim Lili poruku, nisam stigla da je zovem danas. Možda odmara posle sexa pa da je ne uznemiravam :zcepanje: Baš me zanima jel bio sex za pamćenje :think:
Sa gelom il bez gela, nikako nije prijatno, osim možda za svilenu populaciju. A gleda se samo 30cm debelog creva. Što je svakako mnogo bolja varijanta od kolonoskopije gde gledaju celo debelo crevo :sad2:
Bikice i nedo, ozdravite brzo brzo!!! :heart:

Bro veče!
Došla sa svadbe, bilo je fenomenalno!!! Mladina rođena sestra je takođe isprošena, onako filmski, sa mikrofonom u ruci i na kolenima, pred 200 gostiju :heart: Bilo je božanstveno :heart: I ko kaže da filmovi ne mogu biti stvarnost :zper:
Sad ću da pustim Lili poruku, nisam stigla da je zovem danas. Možda odmara posle sexa pa da je ne uznemiravam :zcepanje: Baš me zanima jel bio sex za pamćenje :think:
Sa gelom il bez gela, nikako nije prijatno, osim možda za svilenu populaciju. A gleda se samo 30cm debelog creva. Što je svakako mnogo bolja varijanta od kolonoskopije gde gledaju celo debelo crevo :sad2:

Ma sutra je sex, a danas je samo klistir uff......

Bro veče!

Јао мајко мила...
Мене неко тако да испроси ја бих му одмах рекла ''НЕ''. :evil:
Ух, како не волим театралност. :lol:

Pa kad prije ideš seeeleeeee?
Ko se to udavao?

Ženio se moj venčani kum. On je Nišlija, ona je iz Skoplja, žive u Holandiji, a svadbu su pravili u Vrnjačkoj banji. :) Tako smo imali svadbu međunarodnog karaktera :hahaha: Ali za svaku pohvalu je bio gost - Nemac, kumov prijatelj, koji je došao sa devojkom Litvankom. Kako su oni igrali!!! Svaka im čast!!! Naučili su svako naše kolo, kao da celog života samo to rade!! I bili su oduševljeni srpskom svadbom i veseljem :)

Poslednja izmena:
124744054285177-1.gif

Ženio se moj venčani kum. On je Nišlija,/B] ona je iz Skoplja, žive u Holandiji, a svadbu su pravili u Vrnjačkoj banji. :) Tako smo imali svadbu međunarodnog karaktera :hahaha: Ali za svaku pohvalu je bio gost - Nemac, kumov prijatelj, koji je došao sa devojkom Litvankom. Kako su oni igrali!!! Svaka im čast!!! Naučili su svako naše kolo, kao da celog života samo to rade!! I bili su oduševljeni srpskom svadbom i veseljem :)

Ludilo!!!!!!!!
neka im je sa srećom i super da je sve tako bilo lijepo i ne zaboravno!!!!:zag:

Kako si mi Gagice?
Ja na poslu,do 10 pa idem kod gindze,necu se vracati na posao,
idem pravo kuci,malo jos danas da iskuliram,sutra radim,sutra mi je rodjendan,ne smem
da propustim ljubljenje i poklone :)

Evo imam visinske pripreme za današnji dan :mrgreen:
Ajd sretno kod gindže,to je samo kontrolica posle onih briseva i čuda,jel tako!
A da sutra je roćkas :klap: a pa naravno pokloni se ne propuštaju :zper:

Evo imam visinske pripreme za današnji dan :mrgreen:
Ajd sretno kod gindže,to je samo kontrolica posle onih briseva i čuda,jel tako!
A da sutra je roćkas :klap: a pa naravno pokloni se ne propuštaju :zper:

Na tu kontrolu nakon briseva i kiretaze nisam ni isla :rumenko:
Ovo je za sestomesecnu kontrolu kod onkologa...
One druge preglede,ultrazvuke i rentgene cu gledati da odradjujem popodne,
mama ce mi to zakazati a ovo mora prepodne,a kod gindze je uvek takva guzva,trudnice i ostali...:dash:
Da,sutra moram da budem u top formi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back