Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je bila rec o lepom , a pod pojmom lep podrazumeva se i pojam vrednosti, a Sofija sve to poseduje ;) DJ i inace sve bukvalno shvati , nemoj i ti. Samo lepo je diskutabilno :)
Mi smo imai prilike na blic videti Sofijinu fotografiju . I znas, dobar strucnjak koji voli svoj posao obavezno proizvodi i osmeh .... a mislim da sam pisala o mladim dr., koji su vec samim tim sto su mladi meni i lepi.... :)

Aaaa, a ja tek sad shvatila da ti hoces da das komplimente za Sofija:D.Evo sad se i ja priklucujem komplimentu:).

ma ovo moje nije virus,kamo lepe sreće,nego prehladila urinarni trakt,pa me klepila temperatura i boooliii,al će prođe
idenja bosih nogu po pločicama,toga se čuvajte ko đavo od krsta :rotf:

Moj ti je savet da pored lekova koje eventualno pijes , uvinog caja, probas da popijes odjednom najmanje ll tople vode .... to se mora ispirati.
Meni se to desilo pretplosle godine, a moja snaja pati od toga.... taj dan sam popila u nekoliko navrata ogromnu kolicinu tople vode plus uvin caj .
Sutradan mi je vec bilo bolje, isto sam tako pila odjednom po 1 l tople vode , uvinog caja / a caj mrzim i pijem u krajnjoj nuzdi/ i masirala unutrasnju
stranu pete... ima neko mesto i bas me je tamo na pritisak bolelo. Prosla bez tableta. Probaj i ti ........

Moj ti je savet da pored lekova koje eventualno pijes , uvinog caja, probas da popijes odjednom najmanje ll tople vode .... to se mora ispirati.
Meni se to desilo pretplosle godine, a moja snaja pati od toga.... taj dan sam popila u nekoliko navrata ogromnu kolicinu tople vode plus uvin caj .
Sutradan mi je vec bilo bolje, isto sam tako pila odjednom po 1 l tople vode , uvinog caja / a caj mrzim i pijem u krajnjoj nuzdi/ i masirala unutrasnju
stranu pete... ima neko mesto i bas me je tamo na pritisak bolelo. Prosla bez tableta. Probaj i ti ........

Sta si masirala?

jesam već,dve litre uve sam popila,lele gadna li je,al morala,od nje manje boli..sve ću da probam,samo da stane,ima petu da oklagijom masiram,ako će da pomogne :worth:

u pravu si,na stopalu se nalaze akupunkturne tačke svih organa,
imam flašu od loze,lakše nju da kotrljam nego oklagiju,
a šta ako me strefi srčka od masiranja?:think:

Nisam ni sumnjala da imas prazne flase od kojekakvih randzula u kuci :zcepanje:
Oklagiju cuvaj za nas,navikli smo da nas tepas samo njome :sad2:
Komsiju posadi pored sebe dok se masiras,masirajte se zajedno,
nek ti se nadje...leba ne trazi :mrgreen:

Nisam ni sumnjala da imas prazne flase od kojekakvih randzula u kuci :zcepanje:
Oklagiju cuvaj za nas,navikli smo da nas tepas samo njome :sad2:
Komsiju posadi pored sebe dok se masiras,masirajte se zajedno,
nek ti se nadje...leba ne trazi :mrgreen:

to je sve bivši iscedio :rtfm:
ja sam strogi AAA :rida:
s komšijom sam u svađi...:sad2:
moj život je tuga i pustinja :dash:
staviću mašnicu na oklagiju,biće vam lakše,skroz ženstvena :rotf:

jesam već,dve litre uve sam popila,lele gadna li je,al morala,od nje manje boli..sve ću da probam,samo da stane,ima petu da oklagijom masiram,ako će da pomogne :worth:

pa da, ceo dan dve litre. Uzmi sada litru tople vode i pij odmah sve:azdaja: inace el vidis oklagiju ....
to prckanje po gutljaj nije nista. Ja samo pila i piskila i lepo proslo ...... a pre toga plakala, nije islo napolje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back