BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
S njom je svaki susret zurka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

brineš me,da znaš,
a i nerviraš usput,kontrola samo pokaže da si sasvim ok i da i dalje možeš da jurcaš kako si navikla,
i ne razmišljaj o tome,već se oštri za susret i spremaj za smejanje do suza![]()

već je pri kraju druge. Sinoć za divno čudo nije večerala, jer je Pahuljica lepo napunila pa nije ni mogla više
Reče javiće mi kasnije kad sazna šta su odlučili veliki.
Dobar dan!!
čita Lili sve u 16već je pri kraju druge. Sinoć za divno čudo nije večerala, jer je Pahuljica lepo napunila pa nije ni mogla više
![]()
Sva je nikakva, ne zna do kad će da je drže, brine je ta subota, sad će da ispadne da se zbog nje pomera, reko joj da ne tupi mozak s tim glupostima, nego da bolje prilegne na te ljubićeReče javiće mi kasnije kad sazna šta su odlučili veliki.
Kako ste svi vi?

jeeeee,skontala sam kako se bolduju riječi![]()

Kako?
Mislim da sam jedina ovde curka koja nema pojma![]()

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa sad recimo kad citiraš moju poruku,iznad texta ti se pojave ikonice,a ti ono što hoćeš da bolduješ pređeš sa mišem na lijevi klik i ostane ti plavo,onad ideš na veliko slovo B ikonicu i tu klikneš,pa posle toga ideš na A i izabereš boju i to jeto!
Valjda je razumljivo objašnjeno,ajd probaj pa ako zapne tuj sam![]()

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajaaaaa....kissic Gagice moja![]()

suuuuupeeeeerrrrrr!!!!!!

Mi i jesmo samo za F odeljenje....Sestre slatke, medEcinske
Ja vas trazim na onkologiji, nestao topik, vidim da ste presle u F odeljenje.
Ako,ako![]()

Sestre slatke, medEcinske
Ja vas trazim na onkologiji, nestao topik, vidim da ste presle u F odeljenje.
Ako,ako![]()

Ja postala ko Lili, ubi se čitajući knjigu![]()
i to vrlo edukativnog karaktera, skoro kao enciklopedija![]()
![]()

A iz koje je oblasti ta edukacija sele![]()
životne 
Lili ostaje u bolnici, u ponedeljak joj rade taj pregled. Naravno, sad je sva nikakva jer sedi u bolnici za bezveze 5 dana. Ja sam probala da je opustim, ali ne znam koliko sam uspela. Ima li nekog da može da ode do nje danas?
Za vikend neće da je puste jer moraju u nedelju i ponedeljak da je duboko klistiraju, i kako ona kaže imaće sexa samo tako![]()
![]()

One najvažniježivotne
50 shades of grey - E.L James
,nisam čitala,ali sam natuknula šta je u pitanju 
Kako sam imala neki šmek da je neka na tu temu,nisam čitala,ali sam natuknula šta je u pitanju
![]()
pa rekoh, ajd da se i ja edukujem, proširim vidike

Pa sad recimo kad citiraš moju poruku,iznad texta ti se pojave ikonice,a ti ono što hoćeš da bolduješ pređeš sa mišem na lijevi klik i ostane ti plavo,onad ideš na veliko slovo B ikonicu i tu klikneš,pa posle toga ideš na A i izabereš boju i to jeto!
Valjda je razumljivo objašnjeno,ajd probaj pa ako zapne tuj sam![]()