pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
onda se danas vidimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

onda se danas vidimo![]()

nadam se da ce kod Lili biti sve u redu i da ce ovo biti zadnja terapija.dace Bog da bude tako.dosta je se namucila i napatila .nek malo odmori.samo onaj ko je primao hemio zna kako to izgleda.spomenulo se ne povratilo se.

Bice ona dobro,ne moze nikako drugacije da bude![]()
Cula sam se sa Lili nije danas odradila taj pregled tako da joj i terapiju pomeraju
Sad ce da popizdi sto ce ostati dan duze....
!
Gdje ste drage moje,šta se radi?
Mene želudac boli danima,ali mi danas posebno udarilo na živce!
Biki kako tvoj želudac?
Kažu možda ti je na nervnoj bazi,ali ja ne osjetim da sam nervozna,možda podsvjesno.....................bliži se i kontrola pa ako je zbog toga.........![]()

Isto mi je kao i do sad...nervoza,moguce..meni je gluvac rekao da sam pod nekim stresom....
sad sam zakazala ginekologa za pon.ujutru,ostaju mi ultrazvuci i u subotu ujutro tumor marker i biohemija...
pa 9.kontrola onkologa...![]()
Ja još ništa nisam počela..............
Moram sačekati ovu sl.sedmicu da prođe,pa možda one tamo da idem to ganjati u Bl.ma i to mi je sve zaebancija dodatna..........

Drustvance ja vas sve pozdravljam
odoh da se polako pakujem
pa pravac kod Lili![]()
Uspela sam Gagi da dodelim repku jesss
Bikici nemogu

Vece curke
Samo da se javim i begam u krpe,pospana sam
Liki li,znam to sve za stitnu i da je zahebana i da utice na svasta nesto,uglavnom snajka mi rece danas da je i ona imala iste moje probleme i simptome,samo nju je jos jace boljelo kad lezi,morala se bas pomuciti da nadje odgovarajuci polozaj kada spava da je ne boli tu u prsima,njoj je djecak imao problema nekih,ali ej sve hvala Bogu sad ok i od sikiracije kaze da to sve moze,proslo je sad je ok
Uglavnom mene je moj papito narucio kod porodicne 9-og nije meni tesko da se iskontrolisem,sve sto mogu ja odem...
Eto tako,laku noc vam i mirne sne
Баш је Глувић мудрицаIsto mi je kao i do sad...nervoza,moguce..meni je gluvac rekao da sam pod nekim stresom....
sad sam zakazala ginekologa za pon.ujutru,ostaju mi ultrazvuci i u subotu ujutro tumor marker i biohemija...
pa 9.kontrola onkologa...![]()
Па ко није под стресом?Какав бре страх Лики?Joj Boze, svi pospani .... ja sam stvarno odlepila. Pa meni se nika ne spava.![]()
Meni je problem otici kod dr., imam od njih takav strah....steta sto Sofija odabra , necu ni da pominjem, tu oblast![]()
Boze, sta ti bi ...onako pametna, lepa , nabila se u neku vukoebinu da cami ...... volim da odem kod dr., pa da mi prija i oku ....
kod nas katastrofa .... jedino u hitnoj primili mlad svet ..... al to je hitna i opet moras kod ovih , a ja kao mlada hehe .....
Laku noc .........
Баш је Глувић мудрицаПа ко није под стресом?
...nema takvih .......Vesna....Neobicno da vas nikoga nema ..... nesto sam listala pp i vidoh da je danas 3 meseca kako Vesna nije sa nama.
Cesto mislim na nju . Odgledala sam i njene slike sa poslednjeg putesestvija u SAD ....
Pahulja izgleda zaginula negde sa Draganom .....
Ja danas krecila kod mame verandu , okrecila sam i sebe, al uradila . Tek mi kasnije rekose da je svetac , nisam znala pa
racunam da mi se to nece pisati u zlo ...

Sve vas poydravlja i jedva ceka tu subotu, malo je bila shebana ako joj produze boravak ali fala bogu ima jos subota pred nama,