lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
da , on ima svoju ali zena treba i posle razvoda da bude njegovo vlasnistvo , strasnoEh, pa to se ne racuna, muskarcima je sve dozvoljeno za razliku od zena...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da , on ima svoju ali zena treba i posle razvoda da bude njegovo vlasnistvo , strasnoEh, pa to se ne racuna, muskarcima je sve dozvoljeno za razliku od zena...![]()
Eh, pa to se ne racuna, muskarcima je sve dozvoljeno za razliku od zena...![]()

da , on ima svoju ali zena treba i posle razvoda da bude njegovo vlasnistvo , strasno
Jao ne znam da li je smešno ili žalosno..Sva sreca te nisi na tatu![]()

Jao to mi svi govore, ali nisam nikada siguran. Valjda nisam.. To mi je i neurolog rekao, ženska deca imaju psihu na majku, a muška na oca.![]()

Ne mislim da je tako, znam da su muska deca vise vezana za majke a zenska za oceve,
ako su vezani za majku znaci da ce zna razumeti i postovati zene i kad odrastu...ne znam,
imam 2 sina i nemam problem sa njima nikakav dok im tata bas ne lezi....![]()

Bože, ja sam debil, pogrešno sam napisao.
Ženska na oca, muška na majku.![]()

Vlado,ocajan je. To kao ono "Preljubnici" boze me sacuvaj.
I ja imam neki bez veze odnos s tatom jer je on sam po sebi cudan,nije za neke diskusije,dok sa mamom mogu otvoreno o bilo cemu da pricam.![]()

Vlado,ocajan je. To kao ono "Preljubnici" boze me sacuvaj.
I ja imam neki bez veze odnos s tatom jer je on sam po sebi cudan,nije za neke diskusije,dok sa mamom mogu otvoreno o bilo cemu da pricam.![]()
Dovoljna Ti je mama, barem je meni.. Sa njom zaista mogu da pričam o svemu, pa čak i o onim najintimnijim stvarima, sex i slično.. Hvala Bogu da smo izgradili tako lep odnos..

e bas topa i moj sin bas je vezan za mene , i za tatu je ali sa mnom je nesto posebno , cerka sa tatom ne moze nikako , a valjda i zato jer je on cuidan i zatvoren i stalno nadrndan

Nesto mi bas dosadno.![]()

Nesto mi bas dosadno.![]()

ili jedi keksSam si u kuci...pa sta cekas zurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...![]()

pa i moj sin bas je vezan za mene , i za tatu je ali sa mnom je nesto posebno , cerka sa tatom ne moze nikako , a valjda i zato jer je on cuidan i zatvoren i stalno nadrndan