Pozdrav dame.. Baš sam sada stigao kući, odnosno kod tate, čovek me odmah nadrkao. Budući da moja mama ima dečka kod NS, jednom mesečno ode na vikend kod njega, i meni je veoma drago zbog toga, jer ima valjda i ona prava da se malo opusti i odmori od svega, a nismo ni mi više mala deca. I pita on mene ladno čovek, otišla je mama u NS, ja gledam, ne verujem šta me je pitao, šta njega zabole uopšte za to, i kažem mu, a zašto, a on mene, pa pitam, a ja mu na to kažem, nemaš šta da pitaš, na šta sam još ja ispao kriv.

Mislim užas, platio je komšiji preko puta nas da prenosi informacije, tako je i saznao da mama ima dečka, nemamo privatnosti u sopstvenom stanu, Imamo blindirana vrata, a spolja se čuje kao da ni nemamo vrata! I on čovek, taj komšija, kao izlazi na hodnik da puši, a ustvari sluša šta mi pričamo u stanu, ma da poludiš, gde god se okrene čovek DEBILI!!! Gledao sam pre neki dan u istoriji njegovog kompjutera, tražio je njeno ime na google-u, i razgledao joj je profil na nekome sajtu za upoznavanje. Ne bi me ni čudilo da i ovde ima profil.. Užas..