GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Hvala domaćice

Danas se i ja osjećam kao što piše u tvom niku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nedo,domacice-lepotice,sve si ovo jutros sama napravila ....![]()
![]()
![]()
lele,šta uradih sebi kad otvorih ovo,oči mi se zalepile za ekran![]()
![]()

koja uzivotu nista drugo nije radila nego igrala, a da i zavrsila turisticku skolu, mi platu i dalje nismo sad treba ziveti od vazduha ....mozda i vi pocnete da igrateNa poslu mi je katastrofa mozete misliti kad nam je za savetnika u EPS-u dosla Dragana balerina Granda, devojka koja je ucestvovala u rijaliti FARMA![]()
koja uzivotu nista drugo nije radila nego igrala, a da i zavrsila turisticku skolu, mi platu i dalje nismo sad treba ziveti od vazduha ....

on ce za mesec dana a do tad plandujem , kko ptica na graniopet draga? kad će taj hp nalaz,još jednu nedelju?
au nedo , moras da oci zalepis flasterom da ti ne ispadnu![]()
![]()
![]()
lele,šta uradih sebi kad otvorih ovo,oči mi se zalepile za ekran![]()
![]()

Gago srecan ti rodjendan zelim ti svu srecu ovog sveta i copor dece![]()
::vatromet :![]()
![]()
gagice lepotice srecan ti rodjendan![]()
jel na pdf sexmozda i vi pocnete da igrate![]()
a ti lepo da mi napravis ONU TORTU znas sa onim lepim figuricama od fondana, pa da se ja uputim kod naseg glavnog mozda nam i uplati neki dinarhehe , ako treba i jos nesto da radim sve za tvoju platu , moram malo da ti dodjem u posetu , a dobro sam , radujem se sto nisam ostala u bolnici ali to je mac sa dve ostrice ali na kraju sve je sreca pa sto se sekiratisamo me ti zeki, kako je tebi jel ti malo bolje, ajde da se nesto dogovorimo ja tebe vodim na pljeskavice one mojea ti lepo da mi napravis ONU TORTU znas sa onim lepim figuricama od fondana, pa da se ja uputim kod naseg glavnog mozda nam i uplati neki dinar
i mi tebe i navijamo za platuuuuuuuuuuuuuOBOZAVAM TE
devojke moje sve vas ljubim punooooo punoooo
i sve vas pozdravljam
OBOZAVAM TE
devojke moje sve vas ljubim punooooo punoooo
i sve vas pozdravljam

i za koju godinu bepca 
Gagice,srce,srecan ti rodjendan,zelim ti sve najlepse odi za koju godinu bepca
i puno zdravljda,srece ,ljubavi itd!!!! Ljubim te punooo!![]()