BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Pozz Mima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vau , mima bas je dobro
i tebi planiraj onu tamo subotu kad izadjemiz bolnice , likita se izlaze![]()
Pozz Mima![]()
kad izadjem iz bolnice i dogovorimo seok draga samo javi gde i kada
pozzz i tebi
Znas dobro da ne trebas gledati druge ljude koji su u bolnici,svako je svoja prica. U svetu ne mogu da postoje dva ista nestasinoc mi se javila drugarica iz bolnice , ima isto leomisarkom , ona se operisala u aprilu i ima vec tri metastaze , primala ovo ko ja po pa xoloxan koji mrzim i nista sad joj tumor porastao na 12cm uz hemo.ona je prestala jos u aprilu jesti slatko , meso i sve nezdravo , pila cajeve med , ono sa kube , i eto tumor 12cm , ne mogu je ni operisati jer bi morali sva tanka creva da joj izvade , sad privatno prima gemzar i taxoteru jer drzavno nece da ta dva spoja moze odvojeno ali zajedno ne ,bas me to dotuklo sinoc , i eto koliko zdrava hrana vredi nista bas
a jeste , ali mi je zao bas njeZnas dobro da ne trebas gledati druge ljude koji su u bolnici,svako je svoja prica. U svetu ne mogu da postoje dva ista nesta![]()
sta mi moja sestra rekla , ti si sva bolesna samo ti usta zdrava![]()
a bice tu kad dodjeteTura pica za sestru,od mene![]()
sta mi moja sestra rekla , ti si sva bolesna samo ti usta zdrava![]()
a jeste , ali mi je zao bas nje
ona dolazi sledecu sreduE, jeste ludanije ni ona deleko odmakla , ako ti tako nesto rekla
Pa jel dosla ?
je pa vidis da je skupoZdravousta , gledaj sebe ........ ako hoces da idemo sledece godine u Grcku da se dosadjujemo![]()
Zdravousta , gledaj sebe ........ ako hoces da idemo sledece godine u Grcku da se dosadjujemo![]()
da znas stvarno , u bolnici svi mi daju pastetu salamu sir , ja sve mogu i slatko pojedem , pa koji je moj rak takav da nista ne smrsam , bem ti zivot ,Zdravousta , gledaj sebe ........ ako hoces da idemo sledece godine u Grcku da se dosadjujemo![]()
a baklave znam da necu vec sam ustedelaManje jedi , skupljaj pare![]()
da znas stvarno , u bolnici svi mi daju pastetu salamu sir , ja sve mogu i slatko pojedem , pa koji je moj rak takav da nista ne smrsam , bem ti zivot ,![]()
a baklave znam da necu vec sam ustedela![]()
to piletina ja volim piletinuEto,jel vidis...i ja necu suvlaki,ne svidja mi se i vec sam ustedela![]()