lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
a gde nam neda?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da mi bar zlato u zubima
Mi smo bogatasice Lili![]()
Mi smo bogatasice Lili![]()
Niste jošMožda ste se deklarisale kao babe al niste preko 50
![]()
evo nosim tri knige za citanje
svetlana velmar jankovic -lagum
fransoa morijak-sudbine
remark-crni obelisk
eto i to se setih napokon
Ovo si od tata Servanta naucila,pokupila...![]()
..e Nedo,Nedo...
moram se borim,oće uši da izedu
sve bi to da se ugura u babe, e ne može,ima tu da se još radi![]()
Sreca te nisam dovoljno bogata da se mazem kremama od kozica,heheheheheheee/.....Kožica penisa u kremi
Obrezivanje dječaka nije više samo praksa uobičajena među mislimanima i Jevrejima, ona je iz zdravstvenih i higijenskih razloga sve prisutnija i u dominantno kršćanskim kulturama kao što je SAD. Kao nusprodukt obrezivanja pojavljuje se prepucij ili penisova kožica. Zbog velike koncentracije fibroblasta, prepucij se koristi za proizvodnju krema za bogatu klijentelu. Upotrebu takvih krema preporučila je u svojoj emisiji i Oprah Winfrey.
"Pepsi" i ćelije abortiranih beba
Kompanija "Pepsico" je 2010. potpisala ugovor vrijedan 30 miliona dolara s istraživačkom kompanijom "Senomyx", koja je za potrebe čuvenog proizvođača bezalkoholnih pića trebala razviti nekoliko zaslađivača, čiji su sastojci pronađeni u bubrezima abortiranih beba.
Pića proizvedena na osnovu ovih istraživanja trebalo je da se nađu na tržištu 2013. godine, a sve je u februaru odobrio i predsjednik Barack Obama. Ipak, pritisak javnosti je bio jači, i u glavnoj ulozi se pronašla Debi Vinnedge, koja je pozvala na bojkot "Pepsijevih" proizvoda. Početkom maja ove godine "PepsiCo" je priznao poraz i obećao da neće koristiti zaslađivače proizvedene na osnovu tkiva fetusa.