likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Najbolje gola da ideš
svi odmah obrate pažnju na tebe i posle nema prljav veš za pranje. 2 u 1!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe da znas ali bice mi hladnoNajbolje gola da idešsvi odmah obrate pažnju na tebe i posle nema prljav veš za pranje. 2 u 1!!!
![]()
bas moras sve da kazesOna i ide tamo gola,pusti je...
evo nosim tri knige za citanje
svetlana velmar jankovic -lagum
fransoa morijak-sudbine
remark-crni obelisk
eto i to se setih napokon
evo nosim tri knige za citanje
svetlana velmar jankovic -lagum
fransoa morijak-sudbine
remark-crni obelisk
eto i to se setih napokon
...nacitana mala,u jednoj ruci knjiga a u drugoj pivo
![]()
pa nemam , neda rece da ce doneti ljubavnelele sve neka filozofija. Uzmi bre Džeki Kolins ili tako nešto slično! Treba da odmoriš mozak, a ne da ga umoriš
istina imam bajku o guslama , i pesme o majci![]()
pozdrav i tebi , kako si![]()
bas mi se ne ide sutra....
Pa onako,nikako da se naspavam kao covek,nocu pre 3 nema sanse da zaspim(ako ne popijem neki lek,sto izbegavam). I onda po ceo dan k'o pijana kokoska,sve hocu nesto da uradim,pa se vrtim po kuci,ne znam dal' sam posla il sam dosla. Ujutru ja uz kafu isplaniram sta cu danas da uradim,i na kraju dana se iznerviram sto me sve to ceka sutra,jer nista nisam zavrsilaNikada se nisam pridrzavala onoga-"sto mozes danas,ne ostavljaj za sutra".
I za danas sam imala planova,a kad vidim ovako lepo vreme,sve i da mi je bomba u kuci,ja ne mogu da ne izvedem ceru malo napolje.
Tako da odosmo mi malo![]()
Saljemo vam svima jedno veeeliko![]()
moze evo samo za tebe ode slika eliteOs Orlovi rano lete ili Druzba Pere Kvrgice ?![]()
bas tako , snovak imala najbolje smajlice , eh kad se setim..Ma uzivaj bre,gde zuris...
Ej a sa smajlicima si adekvatno zamenila mamu,bas lepo![]()
moze evo samo za tebe ode slika elite![]()
istina imam bajku o guslama , i pesme o majci![]()
danas na redu sladoled za uzinu ,ajde ajde, nije tako strašno. Vidiš da si ti čudo! Kosa ti raste, nije ti muka, bolja ti krvna slika dok si tamo, hrane te sladoledom, voćem. Šta oćeš više?
hocuEj,ovaj ti je extra avatar,zadrzi ga,pleaseeeee...![]()
da , to sam stvarno ja , dragana sa druge planeteJao Lili što si lepaaaaaaJel te ovo NASA slikala dok si preletala zemljinu orbitu
![]()