Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam mogla da odem danas na groblje,zbog kise,pa sam veceras otisla do mame,tj.brata,uh koliko mi je tesko kad udjem tamo,a nema mame da nas doceka sa njenim osmehom,nema je da popijemo kafu zajedno,da pricamo,da se smejemo,igramo zajedno sa Helenom. Prazno je,tuzno i jadno. Slabo i idem jer nisam jos psihicki spremna da podnesem,a volim da odem,ipak je to i moj dom,i ja sam tu zivela do pre dve i po godine,i jos uvek se nekako tu osecam najprijatnije. Dosta o tome kako je meni...
Kako ste vi?
Htela sam i da vas pitam da li je neka od vas Jelena? Zanima me zbog poruke koju sam procitala u maminom telefonu,a stigla je ujutru,na dan kada je umrla.
Ne zamerite mi,uzasno sam radoznala,mozda se i opterecujem previse(kao sto mi brat kaze) nekim stvarima koje nisu vise ni vazne,ali to je jace od mene,volela bih da znam sve sto je mama mislila,o cemu je razmisljala,sta je mucilo,sta je poslednje pozelela,sta je mislila taj poslednji dan,sigurno bi mnogo toga rekla,da je mogla...:heart: za moju mamu i jos jedno :heart: za sve vas!

Jelena je ovde pod nikom SheDuke. I njoj je pre par dana umro otac..

Od jutros malo bolje,sto ne znaci da mi do kraja dana nece pasti raspolozenje,s' obzirom da sam sama sa malom do veceras,muz na putu,a ona je upala u neku fazu da poludis od nje,nece nista da mi trazi i kaze normalnim tonom,sve cvileci,razmazili je njeni baba i tata,pa ti sad mama ispravljaj :) Obicno muz kada ide na put,odveze nas dve kod mame,i onda smo ceo dan zajedno,pa bude i lakse,ali dobro,nacicemo mi vec neku zanimaciju... Kako ste vi(ti :confused:)?

Od jutros malo bolje,sto ne znaci da mi do kraja dana nece pasti raspolozenje,s' obzirom da sam sama sa malom do veceras,muz na putu,a ona je upala u neku fazu da poludis od nje,nece nista da mi trazi i kaze normalnim tonom,sve cvileci,razmazili je njeni baba i tata,pa ti sad mama ispravljaj :) Obicno muz kada ide na put,odveze nas dve kod mame,i onda smo ceo dan zajedno,pa bude i lakse,ali dobro,nacicemo mi vec neku zanimaciju... Kako ste vi(ti :confused:)?

Ma izvedi je negde u šetnju, neki parkić ili samo šetajte, prijaće i njoj i tebi i brže će vreme da ti prođe.
Hvala ti, dobro sam, evo na poslu i tako.. radujem se vikendu da se naspavam ko čovek :)

Ma izvedi je negde u šetnju, neki parkić ili samo šetajte, prijaće i njoj i tebi i brže će vreme da ti prođe.
Hvala ti, dobro sam, evo na poslu i tako.. radujem se vikendu da se naspavam ko čovek :)

Verujem...
Joj rado bih je izvela u setnju,da ne moram rucak da spremim. Ja sam vam novopecena domacica,u kuhiji sam tek malo vise od godinu dana,a vec mi muka.Sto je najgore,svaki dan spremam i nadam se da ce ostati za sutra,ali ne vredi,koliko god da spremim pojede se za jedan dan,retko kad ostane rucka za sutradan. Muz voli da krka,sto puta bi mu rekla alo bre,stop,ostavi nesto i za sutra,al mi greota :zcepanje: Kad ga vidim da sipa treci tanjir,meni se u zeudcu prevrce :zcepanje:

Verujem...
Joj rado bih je izvela u setnju,da ne moram rucak da spremim. Ja sam vam novopecena domacica,u kuhiji sam tek malo vise od godinu dana,a vec mi muka.Sto je najgore,svaki dan spremam i nadam se da ce ostati za sutra,ali ne vredi,koliko god da spremim pojede se za jedan dan,retko kad ostane rucka za sutradan. Muz voli da krka,sto puta bi mu rekla alo bre,stop,ostavi nesto i za sutra,al mi greota :zcepanje: Kad ga vidim da sipa treci tanjir,meni se u zeudcu prevrce :zcepanje:

Pa to znači da ti super kuvaš draga Ivanice................mislim tri tanjira :super:
Hajde,hajde u šetnju sa malom,ako ti je muž na putu pa stigneš do naveče spremiti da se jede!
Ljubim teeeeee i tog malog preslatkog anđela!

Verujem...

Jao znam, moj je isti takav. Sad kad iznesem na sto odmah kazem to ti je za 2 dana pa ti vidi kako ces :hahaha: Pusti ti njih, jeli bi do sutradan bez prestanka! Moj sinoć pojeo 6 princes krofni, bilo mu muka, pita me malopre još koliko su ostale da ih dokrajči, pa od ponedeljka na dijetu :zcepanje:

Gagice moze,nije mi daleko,oko sat vremena voznje,busom 15-ak min. duze znas vec kako idu i kako su kvalitetni...:zcepanje:
A i vi kada bi god mogli doci ce vam budem domacin:klap:

Lilihipic jeste,sve smo ucinili i to nam je bar mala utjeha,iako je moj puzic kada ga muka spopadne i cuje kako nasi sugradjani laprdaju o momku koji je isao po vakcine i sve mu je gore i gore,poludi,kaze koja sam ja budala bio sam pokusni kunic za milion stvari!
E a onda sam se ja rasplakala i rekla mu onako povisenim malo tonom u sred bolnice,dan-dva mozda pred smrt,Slusaj ti nemoj da si nezahvalan,znam da ti je tesko,vidim kroz sta prolazis i to sto ti je sve losije je uzasno,ali zamisli da to sve nisi mogao da probas,a zeljeli smo,polagali nade u sve to,zamisli koliko samo ima ljudi koji bi svojoj majci,sestri,muzu itd kupili te vakcine a nemaju prebijene u dzepu,imao si sve sto si pozelio,od nove stolice koja ti je udobnija,jastuka,duseka,ljuljaske-lezaljke,bazena itd itd kao malom djetetu svaka ti je zelja ispunjena,ja sutra da se razbolim zeljela to ne zeljela meni moji nece moci to priustiti i da,na zalost zdravlje i ozdravljenje ti nismo mogli kupiti,ali ne zato sto nismo zeljeli vec je bilo jace od nas,moralo je tako biti,molim te nemoj tako da pricas i da budes nezahvalan,kad te molim,,,,,
Samo je ucutao...

Ja znam da je to muka iz njega izbijala,da je zelio samo da zivi,nista drugo,pa i sa boli,zelio je zivot vise od svega i da trpio je kao i Snezana,trpio je junacki i sve muke izdrzavao...
Dan pred smrt je mojim roditeljima rekao ,,Vodite je da se odmori,niti jede kako treba niti spava,,, i mi svi koji smo se stalno suzdrzavali da ne placemo pred njim tada nismo izdrzali,jer on pored sve svoje muke misli na mene,misli na sve nas,stedio nas je tokom cijele bolesti,svi smo tada zaplakali,jer nas je u srce dirnuo...moja mama se sva tresla,nikada to necu zaboraviti...
A otisao je da ni jedne rijeci o smrti nije rekao,nije se sa mnom ni oprostio,zadnje sto sam ga pitala je pred zoru po treci put da ga presvucem,samo je klimnuo glavom potvrdno,ja dok sam rekla da mi donesu pelenu,kada sam ga opet upitala samo me je gledao onako bez ikakve reakcije,vise vjerovatno nije ni bio svjesan sta ga je snaslo i volim da je tako,nadam se da se nije mucio taj poslednji sat zivota,to je bila ja mislim polu koma-koma,otisao je ipak mirno i bez jos nekih komplikacija kojih sam se plasila i koje se cesto dogadjaju,hvala dragom Bogu smilovao mu se,i nismo se svi uzalud molili za njega...
Mis moj mali je sada daleko i ono sto mi preostaje je da se nadam da Bog postoji i da ce jednom dana svi dobri ljudi da budu nagradjeni za sve u zivotu i da ce imati nesto mnogo vece i vrijednije od ovog nepravednog i surovog zivota koji zivimo...

Izvinite svi sto smo ovako izdetaljisale,nije jednostavno da se cita,ali eto imale smo potrebu da se ispraznimo...

Sve vas grlim
Bem ti zivot kako je surov i jadan....:sad2:

jutro Mimice,pomalo..
kako si ti,jel gužvanjac kao i uvek?:)

Ćao Mima, kako si?
A gde su spavalice Biki i Lili?

bio zastoj na Pancevcu pa nije bilo guzve
ja pomislih sad cu da se dopisujem na mojim devojkama
kad ono brzo se rascisti pa kad su navalili
,, ja zakazan u 8, ja zakazan u 8.30, kad cu ja ... ja sam pre dosao,,
QQ sve smo ih zavrsili na vreme
i taman se ponadam eto meni vikenda
ali nece da moze
sutra dezuraaaaaaaam

bio zastoj na Pancevcu pa nije bilo guzve
ja pomislih sad cu da se dopisujem na mojim devojkama
kad ono brzo se rascisti pa kad su navalili
,, ja zakazan u 8, ja zakazan u 8.30, kad cu ja ... ja sam pre dosao,,
QQ sve smo ih zavrsili na vreme
i taman se ponadam eto meni vikenda
ali nece da moze
sutra dezuraaaaaaaam

Eee,bas ti se ne da da uzivas?! :D

Koliko godinica ima mala? Nista lepse od detenceta :D :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back