likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Kako si ti danas? Jel si se odmorila i naspavala lepo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nama, ili mi tebijer kako si počela, poješćeš nam sve zalihe hrane
![]()

Evo me!! Ja išla sa mm na put da mu pravim društvo.. A i danas nam godišnjica braka, 12. po redu, pa umesto da zaglavimo u kafanu na vešalice mi obilazili južnu Srbiju![]()

zdravo,kako ste?![]()
Srecna godisnjica,da ih bude jos puno,puno ,puno !!!![]()

Taman sam htela da pitam za tebe! Kako si?
Evo me!! Ja išla sa mm na put da mu pravim društvo.. A i danas nam godišnjica braka, 12. po redu, pa umesto da zaglavimo u kafanu na vešalice mi obilazili južnu Srbiju![]()

Kada nam bude dolazila na parastose , samo meni nema ko da pravi, ali nekoga od vas vec zaduzim![]()

ekstremno neurozno,pijem kafu u ovo doba,al biće bolje
sta je sa tobom danas , celi dan te cekamajd još 100 x toliko u ljubavi i zdravlju![]()
Liki, šta napravi sa stanarima?

Ko se to zahebo da te dira? Kaži mi da ga bijem!

Liki, šta napravi sa stanarima?

sta je sa tobom danas , celi dan te cekam

Drage moje,ja sam od 4 h jutros budan,u pola 6 sam morao da se nacrtanm ispred ortopedske klinike na Banjici,da nam do pola 8 nesto ispredaje na klupicama,a onda u oblilazak klinike do 9h. Znaci isli smo od odeljenja do odeljenja,i prica nam u fazonu :" deco,ovo je gipsara" a na vratima ovolika slova GIPSARA ....smorio sam se,haos,nije bilo nikakve akcije!
Lili,slika ti je prelepa,pa i nisi se puno promanila,ostala si lepa!![]()

Daće Bog! Hvala nedoajd još 100 x toliko u ljubavi i zdravlju![]()

da sam znala da to dosadno,imao bi pacijenata juče kolko oćeš,javi na vreme sledeći put![]()

Mladu otperjala, a starija ceka vizu za Australiju , jos je kod mene, ali do 10 oktobra. Koristi Skype da se vide , cuju i dogovore ... ima zakazano u ambasadi za 10.0ktobar.
Sredjujem i pored nje maminu kucu, pa valjda nekoga pronadjem.... bas mi nelagodno biti sama, a opet najavljuju hladnu zimu sto za mene znaci da moram loziti i tamo da se cevi
ne ulede. Ne mogu nista iskljuciti, nismo napravili kako treba .... al dobro, nesto vec ispadne.![]()
Lele Lili, postala si popularna širom bivše JugeHehe Vedro ma nisam ja ni mislila drugačije...samo za onako pogledat malo a ti odmah da tebe ne zanimaju ženske "onako"...da,lijepo bi bilo da imaš prijateljicu samo ovako,baš prijateljicu ali sigurna sam da je ti možeš naći samo ako baš baš hoćeš.A moraš se malo i potrudit oko toga hehe.Ti bi sve da ti se servira ha? ko pravi Dalmatinac! Ma dobro,zezamo se malo...sve će doć,ja ionako mislim da je ljubav i sve oko toga prenapuhano i puno njih nešto glumi a najnajrađe bi da imaju kraj sebe baš tako,praaaavog prijatelja za društvo,zezanje i oslonac! Ja ti to želim ali stvarno od
Neznam da li čitaš forum krstarica onkologija,pročitaj malo ženske su mrak,ful pozitivne i pune duha pogotovo Lilihip koja također ima tešku dijagnozu-sarkom maternice,mislim 4.stadij,bori se sada na kemici i prolazi nešto slično kao ti...proviri malo Vjeruj mi da će te neke priče ohrabriti da se boriš svom snagom.