lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
alo ljudi gde ste vci po celi dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro vece
vidim da ste vesela druzina,pa k'o velim mozda bih mogla sa vama o temi koja me boli,nista konkretno dok ne budem vidljiva,pozz i svu srecu ovog sveta vamk zelim
ovo mi je bilo najgore leto u zivotu a imala sam ih dosta 59 .muz mi je operisan ode kancera zeluca .
iz 2004Od kad ti je ova slika? Baš lepo izgledaš. Ti i sad da se našminkaš isto ćeš tako da izgledaš.
alo ljudi gde ste vci po celi dan![]()
dobro dosla , jesmo ludi ali znamo da slusamo
sta na hr forumu?Bikilix susrece ljude u Grckoj koji tebe pominju, ja sada citala na Hravatskom Forumu koji redovno pratim , opet o tebi![]()
Jel ima to nekakve veze sa onim tvojim nocnim posetiocima![]()
ja sam ustvari sa daleke planete seksulijus krastavacus , i ovde sam da vam pomognem ,Bikilix susrece ljude u Grckoj koji tebe pominju, ja sada citala na Hravatskom Forumu koji redovno pratim , opet o tebi![]()
Jel ima to nekakve veze sa onim tvojim nocnim posetiocima![]()
tu saM BILA MRSAVIJA DOSTA, mozda ako nekad dobijem rak pa smrsamiz 2004
srecna godisnjica braka , a kao vesalicu nisi jelaEvo me!! Ja išla sa mm na put da mu pravim društvo.. A i danas nam godišnjica braka, 12. po redu, pa umesto da zaglavimo u kafanu na vešalice mi obilazili južnu Srbiju![]()
tu saM BILA MRSAVIJA DOSTA, mozda ako nekad dobijem rak pa smrsam![]()
srecna godisnjica braka , a kao vesalicu nisi jela![]()
to su one poruke prve dok te odobre , zato i ne vidisPa ja nisam primetila da se Aurora oglasila ! Dgde je ti pronadje ?
Da, Aurora , pisi ...... ja sam to prosla sa svojim suprugom . Mi smo tu da te slusamo, a Sofija ce da daje savete , jel tako Sofija?
i ja sam danas pecene przene paprike sa jajimaNisam, majke mi! Jeli smo prženiju kad smo došli, jer sam kupila mnogo lepe paprike
ja sam ustvari sa daleke planete seksulijus krastavacus , i ovde sam da vam pomognem ,![]()
jao , nisam kupila hleb danas , karakter samTi nama, ili mi tebijer kako si počekla, poješćeš nam sve zalihe hrane
![]()
i ja sam danas pecene przene paprike sa jajima
do sutrado kad?
to nisam pa dve godine sigurnoUuuu, ništa lepše....
to nisam pa dve godine sigurno