lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
aaaaaaaaaaaaa ko se pojavio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaa ko se pojavio
ma gledala neki film do pola dva , a racunar ostaostarija stanarka me nesto zvala pa me nije bilo, a ti verovatno zaspala pored upaljenog kompjutera....
nije , a tebi reputacije samo rastu hehe , steta nije mi dalo da ti dam haha , kako si danas , ja dobro , razmisljam gde da idem i sta da radim danas![]()
jel nije tu ona opaka?
nije , a tebi reputacije samo rastu hehe , steta nije mi dalo da ti dam haha , kako si danas , ja dobro , razmisljam gde da idem i sta da radim danas
trebala bi po doznake i u opstinu , ce da mrdnem dupe nekud , a ti sedi igraj igrice sta ces kad morasufati te neizdrž,hmm?ti pođi,a noge će te odvedu negde
samo ih prati,prepusti se
dan je za šetnju,milina jedna,a ja moram sedim kući i čekam da me komisija zove na razgovor
dobro sam,nerviraju me idioti kao i uvek,niš novo
naravno da si dobro,znam ja to odavno,al mi ti ne veruješ![]()
trebala bi po doznake i u opstinu , ce da mrdnem dupe nekud , a ti sedi igraj igrice sta ces kad moras![]()
dobro ti jutro , kafica , os malo kolaca?Dobro jutro![]()
dobro ti jutro , kafica , os malo kolaca?
meni kosa ko iz vode , strasno , pa ni ne opada mi vise , ja ne znam sa koje planete sam jaNego Lili citam za kosu da ti porasla nemogu da verujem ja jos nosim periku
oko 2 cm mi je porasla uzas bas nesto slabo raste
periku nosim samo na poslu, cim izadjem iz kancelarije ja je skinem
neznam sto mi tako slabo raste![]()
meni kosa ko iz vode , strasno , pa ni ne opada mi vise , ja ne znam sa koje planete sam jajedna u sobi kaze deset meseci joj nije kosa porasla , stvarno nema nikog sa kosom koja raste a prima dva citostatika
![]()
ma meni je opadala posle prve , mogao si prstima vuci iz korena i stalo , na drugoj opadale ove male a sad nistaneznam sta da ti kazem, vidjala sam zene kojima je tek posle 4 ciklusa opala kosa
a nekima se samo proredila
pa rekoh malo voca da stavim a ne samo kalorije
zaboravih kako je biti zdrav![]()
lele samo bijue za ovo ces dobiti jednu vaspitnu