Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
batali kolac bre,nego kako to družila s mužem? hm...:think:druži se s drugaricama,muž je za neke druge stvari....tepisi,zavese,prozori,podrum,cepkanje potpale....
ne vredi da se nerviraš,odrastao čovek koji može da ubije životinju,može i drugog čoveka na isti način
ja nemam nikakvu živuljkicu u kući,ne zato što ih ne volim,već zato što ne želim da životinja pati u neodgovarajućim uslovima,mislim da je bolje tako nego uzeti nešto malo i baciti na ulicu kad poraste,poštenije barem
Pa ono znaš, neobavezno druženje, ovo ono :mrgreen:

551995_10151092409194557_340283137_n.jpg

Dodjoh i ja,videla sam Lilin komentar na ,,sigurno ima posla oko kuce,,
,,da,to sigurno,,
Naravno da je u pravu,kakav posao,bila u Zemunu ceo dan,kupovaqla
za deverovu bebu poklon,sutra joj mesec dana pa konacno idem da je vidim.
Posle zaglavila kod drugarice,ove sto idemo na more zajedno,popile po pivo,ne znam sta mi je vise
sa tim pivom,ona kaze reko joj onkolog da posle hemoterapije moras 2 godine konstantno da uzimas
vitamin B
,to mi sigurno organizam trazi a ja nasla u pivu lek)))
Dosla kuci dodjose mi gosti,pravili sac u dvoristu,klopali,ja opet zviznula pivo,ispratila ih
i evo me )))
Svi ste ok,vidim ,hvala Bogu.
Snovak mi je sinoc obilazilz profil i nista nije pisala....ona me bas zabrinjava,strasno!!
Lili jeebote,sto stavi one strahote ovde,gledala sam emisiju o tome,uzas covece!!!
Aj kissic,odoh da prostirem ves)))

Dodjoh i ja,videla sam Lilin komentar na ,,sigurno ima posla oko kuce,,
,,da,to sigurno,,
Naravno da je u pravu,kakav posao,bila u Zemunu ceo dan,kupovaqla
za deverovu bebu poklon,sutra joj mesec dana pa konacno idem da je vidim.
Posle zaglavila kod drugarice,ove sto idemo na more zajedno,popile po pivo,ne znam sta mi je vise
sa tim pivom,ona kaze reko joj onkolog da posle hemoterapije moras 2 godine konstantno da uzimas
vitamin B
,to mi sigurno organizam trazi a ja nasla u pivu lek)))
Dosla kuci dodjose mi gosti,pravili sac u dvoristu,klopali,ja opet zviznula pivo,ispratila ih
i evo me )))
Svi ste ok,vidim ,hvala Bogu.
Snovak mi je sinoc obilazilz profil i nista nije pisala....ona me bas zabrinjava,strasno!!
Lili jeebote,sto stavi one strahote ovde,gledala sam emisiju o tome,uzas covece!!!
Aj kissic,odoh da prostirem ves)))

a ko ti dodaje štipaljke? :cool:

Moj je lepsi,stavicu slike u pon.nemam ovde usb,a sledeci put kad pravim dolazite,
ovo je i mene iznenadilo,kad sam dosla iz Zemuna momci su vec slozili sac i stavili da krcka...
Moj dever i zLaovin muz,a moj skolski drug,i moj zmu,zLaova i ja smo dosle na gotovo,a jetrvica
nikad ne prisustvuje,a i cuva bebu tako da bese odlicno,taman,moja deca i zaovin mali i nas matorih pet,sest
omlatismo onoliku serpu,ostali samo prilepljeni krompirici koje nisu mogli da ostruzu,a junetina i povrce ni gram !

Moj je lepsi,stavicu slike u pon.nemam ovde usb,a sledeci put kad pravim dolazite,
ovo je i mene iznenadilo,kad sam dosla iz Zemuna momci su vec slozili sac i stavili da krcka...
Moj dever i zLaovin muz,a moj skolski drug,i moj zmu,zLaova i ja smo dosle na gotovo,a jetrvica
nikad ne prisustvuje,a i cuva bebu tako da bese odlicno,taman,moja deca i zaovin mali i nas matorih pet,sest
omlatismo onoliku serpu,ostali samo prilepljeni krompirici koje nisu mogli da ostruzu,a junetina i povrce ni gram !
vau , junetina mmmmmmmmmmm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back