Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mašala, samo godinu dana stariji od mene, sad znam što je takav :zcepanje: sve negde do 80-te su bile lude godine :hahaha:
Što mu ne nabaciš neku komšiku, mladu raspuštenicu ako je moguće :zper:
227525_8559235531_9877_n.jpg

Lilihip,gde su ti deca?Provodi vreme sa njima ,idi u setnju,sad nece biti tako vruce,druzi se nekim dragim ljudima,a njega malo potisni i zaboravi.Moze li sestra da porazgovara sa njim ne bi li se dozvao pameti?Gledaj meki dobar film ,procitaj neku zanimljivu knjigu,okupiraj misli necim lepim.

Lilihip,gde su ti deca?Provodi vreme sa njima ,idi u setnju,sad nece biti tako vruce,druzi se nekim dragim ljudima,a njega malo potisni i zaboravi.Moze li sestra da porazgovara sa njim ne bi li se dozvao pameti?Gledaj meki dobar film ,procitaj neku zanimljivu knjigu,okupiraj misli necim lepim.
sestra ce doci u septembru pa cemo videti sta ccemo , ma naci cu ja sta lepo , malo sam bolje sada , kako ti mama , jos ima bolove

Sinoc sam j zalepila flaster ,ujutru popije brufen i bude joj bolje.NJu bole zglobovi i kosti .Pije ona neke biljne kapi za imunitet i detoksikaciju ,a sutra idem po jos neke bas za zglobove.valjda ce pomoci nesto.

Dobro jutro devojčice i dečaci :heart: ,nekako zaboravimo da imamo i dečake ovde u našem kokošinjcu :D
Divno je što se Petrova mama najzad javila,pa mogu da joj kažem da je uradila sjajan posao,svaka čast,
imate dete za svaku hvalu.Doduše,nisam ga lično upoznala,ali i ovo malo što sam ovde je dovoljno da se vidi kakav je to momak.
Mislim da bi bilo divno da nam se pridružite i malo češće budete i naše društvo,ne samo Petrovo.:D

Ko je rekao Mocart kugle? :eek: Jeličice,dobro došla nazad,sigurna sam da si veoma umorna,ali i da si se lepo provela.Svaka promena je dobrodošla.
Svi smo nestrpljivi da čujemo vesti iz belog sveta,pa ti poitaj kad se odmoriš da podneseš jedan dugačak ekspoze brate sestro.:D
Na moju sramotu,sinoć se ja zabavila sa vaterpolom,ateletikom i zaspala k'o beli medved,strašno,baš sam prava baba.Gde ode ono vreme kad sam
mogla celu noć da blejim,jujuju strašno.
Lili,dok dete ne zaplače,majka ne daje hranu,e pa draga tako i ti.Spasavaj sebe,prvo ti,pa sve drugo.Punoletan,mator brat nije tvoja briga,imaš ti svoju decu kojoj majka treba i trebaće im još veoma dugo.
Već sam rekla,imam agenta koji je meni našao stan,dobri smo,samo reci kad.SVAKA ROBA IMA KUPCA.
Jesam svima odgovorila?Ne volim da citiram,lepše mi ovako,pa kao roman u nastavcima.:heart:

Dobro jutro devojčice i dečaci :heart: ,nekako zaboravimo da imamo i dečake ovde u našem kokošinjcu :D
Divno je što se Petrova mama najzad javila,pa mogu da joj kažem da je uradila sjajan posao,svaka čast,
imate dete za svaku hvalu.Doduše,nisam ga lično upoznala,ali i ovo malo što sam ovde je dovoljno da se vidi kakav je to momak.
Mislim da bi bilo divno da nam se pridružite i malo češće budete i naše društvo,ne samo Petrovo.:D

Ko je rekao Mocart kugle? :eek: Jeličice,dobro došla nazad,sigurna sam da si veoma umorna,ali i da si se lepo provela.Svaka promena je dobrodošla.
Svi smo nestrpljivi da čujemo vesti iz belog sveta,pa ti poitaj kad se odmoriš da podneseš jedan dugačak ekspoze brate sestro.:D
Na moju sramotu,sinoć se ja zabavila sa vaterpolom,ateletikom i zaspala k'o beli medved,strašno,baš sam prava baba.Gde ode ono vreme kad sam
mogla celu noć da blejim,jujuju strašno.
Lili,dok dete ne zaplače,majka ne daje hranu,e pa draga tako i ti.Spasavaj sebe,prvo ti,pa sve drugo.Punoletan,mator brat nije tvoja briga,imaš ti svoju decu kojoj majka treba i trebaće im još veoma dugo.
Već sam rekla,imam agenta koji je meni našao stan,dobri smo,samo reci kad.SVAKA ROBA IMA KUPCA.
Jesam svima odgovorila?Ne volim da citiram,lepše mi ovako,pa kao roman u nastavcima.:heart:
:heart::heart:

ma znaš šta,imam ja pacijente,
jao kako mi volimo da dođemo kod tebe,mnogo nam bude lepo,
pa naravno,kuvam,spremam,mazim,pazim,padnem s nogu,
odem ja kod njih al cvrc,kuvam,spremam,radim kao pas i
dođem kući umornija nego što odoh,e pa nećete braćo,
prodam stan,kupim naprstak,jedva sam bre ugurala krevetić u ćošak,
nema gosti i tačka :zcepanje:
jao al sam gadna baba :histericna:

ma znaš šta,imam ja pacijente,
jao kako mi volimo da dođemo kod tebe,mnogo nam bude lepo,
pa naravno,kuvam,spremam,mazim,pazim,padnem s nogu,
odem ja kod njih al cvrc,kuvam,spremam,radim kao pas i
dođem kući umornija nego što odoh,e pa nećete braćo,
prodam stan,kupim naprstak,jedva sam bre ugurala krevetić u ćošak,
nema gosti i tačka :zcepanje:
jao al sam gadna baba :histericna:
pametna si , tako i treba , ja nemam takvu familiju niko ni ne dodje haha

pametna si , tako i treba , ja nemam takvu familiju niko ni ne dodje haha

pa jeste,al zato imaju telefon,pa kad im trebaju pare onda se sete,
samo me tada i zovu i mnogo me vole,a ništa ne vraćaju ali
spremam iznenađenje zlotvorima,znaju vrlo dobro da ne radim,to mi je sve što imam,
kad nestane kanapče pa u šumu......ili dedica :mrgreen: ,tako da biće frke,frke,frkice :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back