GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Ma ona to samo da se pohvali kako vežba redovno![]()
e to je sigurno........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ona to samo da se pohvali kako vežba redovno![]()
idem da legnem malo , ustala u 6 sad mi se spava
Ajde ,ajde, legi lepo, i sve 4 u vis! Ti u horizontalu, a Bikica na 3. sprat u vertikalu sa kolegom![]()
deco,a jel vi znate kako se kače slike,pokušala,al sam glupava za tehniku?![]()
ja nemam pojma,nikad da naučim
biki zna pa će ti ona objasniti,ona se baš uvježbala!
gimnastičarka naša,ljubim je ja,al ne posle kolege,prvo tuširanje..
ubiće me skroz
ćem sačekam,nema žurbe![]()
gotova si!
nije strasno zracenje , ne brini , na onkologiji je lepo hrana je za petEvo sad sw cula sa dr.Kaze stanje se stabilizovalo u utorak na konzilijum i ona predlaze zracenje.To bi trebalo da lezi na onkologiji mesec dana.Dobre vesi sto se stabilizovalo,ali me sad plasi to zracnje.Nista o tome ne znam.
ribaj dok imas sa cimne bi valjda na nosioca naočara
odoh ribam terasu,moram sedim negde kad me ugipsaju posle batina![]()
![]()
jel na terasu , romantikačuj sa kolegom pa još i na treći sprat......mislim, bikice pa ne znaš ni da sakriješ![]()
![]()
da daMa ona to samo da se pohvali kako vežba redovno![]()
Cim dodje Lili raspolozenje na nivou, Lili dobrodosla
Pozdrav onkoloska mafijo![]()
Nedo ,slike ubacujes ovako:kliknes na sliku desni klik i ides na kopiraj url adresu ,i onda to paste tamo gde ti kaze. Kad kucas poruku imas one ikonice,pa treca odpozadi je za ubacivanje slike,i kada tu udjes imas polje gde treba da paste-ujes url adresu. Valjda sam bio od pomoci. Cmok
pozdrav i tebi dragaCim dodje Lili raspolozenje na nivou, Lili dobrodosla
Pozdrav onkoloska mafijo![]()
petre petre sve znasNedo ,slike ubacujes ovako:kliknes na sliku desni klik i ides na kopiraj url adresu ,i onda to paste tamo gde ti kaze. Kad kucas poruku imas one ikonice,pa treca odpozadi je za ubacivanje slike,i kada tu udjes imas polje gde treba da paste-ujes url adresu. Valjda sam bio od pomoci. Cmok
nije strasno zracenje , ne brini , na onkologiji je lepo hrana je za pet
a jesam , imam problema sa bratom kuci , pa se nerviramLili, jel odmori ti malo?
Tamo na ulazu ima da okače tvoju sliku, jer si im svu hranu pojela! A to bila zaliha za celu bolnicu za mesec dana![]()
a jesam , imam problema sa bratom kuci , pa se nerviram