BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Nekako se vec organizujemo .....
Moramo...pozz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako se vec organizujemo .....
mocart kugle cu sigurno da gurnem ovde na sliku.hahahahah.nego gledam vase postove i smejem se sama sebi.boze sta li vi mislite o meni.sigurno koja je ova prostakusa.nezna osnovne znakove inerpukcije.hahahahahah.znam al me mrzi da kucam sva ta velika slova sve te znakove pitanja ,sve te zareze......jednostavno ne mogu.kako sam prestala da radim i da pisem,a puno sam pisala za osam sati i to vecinom brojke i dosta racunala da mi se sva ta preciznost smucila pa ja to sad ovde tako samaram bez tacke zareza i ostalih gluposti isto vi to procitate i ako je veliko i ako je malo slova.hahahahah.a ja ne razmisljam.a vi mislite sta hocete isto vam se vata.Naravno,lepo se provedi u Becu sa svojom decom,posalji neku Mocart kuglu
i nama forumasima
Lili ce biti pozdravljena,ne brini,a citases sve
ovde,ona u utorak valjda ide kuci....
Pozz...
Kod mene pucaju gromovi i sevaju munje,morala sam da sve poiskljucujem iz struje,vecito nam riknjava sve po kuci kad je ovako....
Kako si Snovak?
E tu cveklu da sacuvas za lili, ona je obozavaBoze, pa sto ne kupite ono sto se utakne u zid + tableta i nema komaraca....
Ovde kisa pada prilicno ,onako u naletima.... ali kazu da sada nicemu ne koristi, jedino
mojim travkama , mozdai imam paradajza, i neke tikvice koje rastu kao lude..... e pa
ima i cvekle- bas sam se iznenadila... ostalo nista .....
Biki, jesi se cula sa Draganom?
Baš mi je drago da si se javila, nedostajala si ovde!!! I drago mi je za ispit, a ne sumnjam da si ga položila! Baš lepe vesti!! Kako si ti? Gde si sad sa stanom? Otišla si iz Niša?Nema me nekoliko dana a vi se bas raspisale, nzm kad cu stici sve da procitamBas bi mi dobro dosla skracena verzija
![]()
Ja sam u strasnoj guzvi ovih dana, selila sam stvari iz Nisa, a sad kuci sizim jer nekim stvarima ne mogu da nadjem mesto![]()
Bas imam zelju da vas obradujem lepim vestima da sam polozila poslednji ispit ali profesor nikako da javi rezultate, verovatno mu je nesto iskrslo kada ni na nase mejlove ne odgovara.Interesantno je to sto mi je tata nervozan, ja se ne cimam toliko kao on. Po 5 puta dnevno me pita da li ima rezultata, a odgovor vec 10 dana za redom NE
Pozdrav![]()
Sad sam se setila,nocas sam sanjala Likitu,hehehehe...
Nadam se da u realnosti nisi tako nadmena,nisam znala kako
da razgovaram sa tobom,kao da nisam tvoj nivo,hehehehe...
Ima li novosti sa skenera? Vi se baš načekaste rezultata... Kako je mama?Dobro vece i dobro jutro,a izmedju nista.Ne mogu da verujem ili ovaj moj komp nije u redu.
AhaTo joj je omiljena hrana ...
Ako nisi od Stefanovića i Živkovića, onda nisi nikako moj nivo![]()
Gde bre mene da sanjaš?! Nisi li mogla nešto lepše da nađeš?
Paaa.... nisam nadmena, umem da se ubaksuzim povremeno, i sklopim neke čudne face, iako ne mislim ništa loše...Nisam čak ni svesna te face.. Nego me muž tako ponekad opomeneUmem da budem zlopamtilo, obično kažem ono što mislim, bet nekog uvijanja i ulepšavanja, što bi rekli, bez dlake na jeziku, pravo u lice
Prihvatam kritike, ne volim laži i prevare, društvena sam, mada u poslednje vreme baš i ne viđam nikog, udaljila sam od sebe ljude za koje sam mislila da su mi prijatelji, ali se ispostavilo da nisu... i tako...
Volim dobru hranu i uživam u njoj i volim sve što vole mladi
I kad sve to dodaš na visinu od 157cm i jedno 300kg, dobiješ MENE![]()
Ima li novosti sa skenera? Vi se baš načekaste rezultata... Kako je mama?
Pa mogla bi i sokic da joj iscedis?!![]()
Da li ima neko bilo kakvu informaciju o tom melemu sa Kube...ili neko slicno iskustvo sa tumorom koji je izbio na povrsini koze...izgleda kao jedna velika bubuljica ili cir,previja se...ali ona ima svremena na vreme temperaturu,dajem joj antibiotike..bude joj bolje pa opet isto.