Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rekoh i ucinih.krenem ti ja danas u badanju na izlet.e bolje da sam sedela kod kuce mnogo pametnije bi mi bilo.baksuz ostaje baksuz.u samom ulazu u banju lepo ti propade kvacilo u auta.otkaci se,bem li ga valjda se tako kaze.majstora u onoj vukojebini ni od korova.nekako dobismo broj jednog,nazovemo ga al covek kaze ne radim nedeljom.drz nedaj,tamo vamo.nema nam druge nego nazad sa neispravnim autom i bozjom pomoci..treba se spustiti niz cer.sve u svemu da ne duzim nekako se dovukosmo do kuce.iznervirani i iskidanih zivaca pospali.e sad iz inata odoh u bec.ovih dana.cim mi kvrce u glavi.a osecam da je taj momenat blizu.mnogo sam bre pozelela decu.zato ako se par dana ne javim znajte da sam van.jeste mi pozdravili lili.malo mi glupo da trazim broj od vas pa da je i ja zivkam.vi ste prisnije sa njom,a ovde se raspisete da sam ja u toku kako joj je.opet je pozdravite.

Hvala na informaciji..pokusala sam da pronadjem ima nesto spomenuto,da li znate da li su joj te rane od zracenja ili je tumor probio kozu...ja sam zaista van sebe totalno i ne znam sta da radim niti kakva prognoza moze biti...mami je sve cisto sem toga..ali kazu da je dublje ne moze da se operise.Dvoumili su se mnogi na Vma,na Institutu ni da cuju.

Naravno,lepo se provedi u Becu sa svojom decom,posalji neku Mocart kuglu
i nama forumasima:)
Lili ce biti pozdravljena,ne brini,a citases sve
ovde,ona u utorak valjda ide kuci....
Pozz...
mocart kugle cu sigurno da gurnem ovde na sliku.hahahahah.nego gledam vase postove i smejem se sama sebi.boze sta li vi mislite o meni.sigurno koja je ova prostakusa.nezna osnovne znakove inerpukcije.hahahahahah.znam al me mrzi da kucam sva ta velika slova sve te znakove pitanja ,sve te zareze......jednostavno ne mogu.kako sam prestala da radim i da pisem,a puno sam pisala za osam sati i to vecinom brojke i dosta racunala da mi se sva ta preciznost smucila pa ja to sad ovde tako samaram bez tacke zareza i ostalih gluposti isto vi to procitate i ako je veliko i ako je malo slova.hahahahah.a ja ne razmisljam.a vi mislite sta hocete isto vam se vata.

najzad stigoh kući,bila kod Lili u pet,sedele smo u hodniku,nije bilo za napolje i park,sve je pozdravila redno,šalje poljupce i zagrljaje,izgleda odlično,pu,pu,pu da je ne ureknem....malo je imala neke nelagode od zadnje adrie,misli da je to zbog brzine kojom je istekla,sestra je to malo ubrzala,ali malo više,no sada je to prošlo i dobro je,čak joj se smirila i ruka koja je bolela poprilično,upalila se zbog te brzine kojom je lek išao...odmah mi se pohvalila kako su se sve devojke gore nakrkale slanine i belog luka i da im je ostalo i za večeru...sutra zadnji karbo,pa ako je doktorka ne slaže onda i skener....kako reče Biki,verovatno u utorak kući...videla sam joj i kćerku,došlo dete malo posle mene....prelepa,jednom rečju,prelepa,prava mamina kćerka...ubrzo sam otišla i ostavila ih da budu malo same...

Poslednja izmena:
malo sam se razočarala,očekivala sam šorts,pa da sevnu nogice,kad ono čedna spavaljka i cvetni ogrtač preko,sve u tonu...naravno obećala je uskoro gomilu slika ovde,pošto smo konstatovale da definitivno fali i nedostaje,a u okviru slika i krastavci,kao i obično,bili spomenuti...nadam se da nisam nešto zaboravila...morala sam da ubacim nešto u kljun i zveknem lekiće,malne umreh od gladi,al to nije bitno,zato dve poruke...eto...

p.s. obavezno je pitajte za utiske iz wc-a,to mora ona lično da priča,ja ne umem tako :D

Boze, pa sto ne kupite ono sto se utakne u zid + tableta i nema komaraca....
Ovde kisa pada prilicno ,onako u naletima.... ali kazu da sada nicemu ne koristi, jedino
mojim travkama , mozda :lol: i imam paradajza, i neke tikvice koje rastu kao lude..... e pa
ima i cvekle- bas sam se iznenadila... ostalo nista .....

Biki, jesi se cula sa Draganom?
E tu cveklu da sacuvas za lili, ona je obozava

Da li ima neko bilo kakvu informaciju o tom melemu sa Kube...ili neko slicno iskustvo sa tumorom koji je izbio na povrsini koze...izgleda kao jedna velika bubuljica ili cir,previja se...ali ona ima svremena na vreme temperaturu,dajem joj antibiotike..bude joj bolje pa opet isto.

Nema me nekoliko dana a vi se bas raspisale, nzm kad cu stici sve da procitam :D Bas bi mi dobro dosla skracena verzija :hahaha:
Ja sam u strasnoj guzvi ovih dana, selila sam stvari iz Nisa, a sad kuci sizim jer nekim stvarima ne mogu da nadjem mesto :lol:
Bas imam zelju da vas obradujem lepim vestima da sam polozila poslednji ispit ali profesor nikako da javi rezultate, verovatno mu je nesto iskrslo kada ni na nase mejlove ne odgovara. :confused: Interesantno je to sto mi je tata nervozan, ja se ne cimam toliko kao on. Po 5 puta dnevno me pita da li ima rezultata, a odgovor vec 10 dana za redom NE :D

Pozdrav :heart:
Baš mi je drago da si se javila, nedostajala si ovde!!! I drago mi je za ispit, a ne sumnjam da si ga položila! Baš lepe vesti!! Kako si ti? Gde si sad sa stanom? Otišla si iz Niša?

Sad sam se setila,nocas sam sanjala Likitu,hehehehe...
Nadam se da u realnosti nisi tako nadmena,nisam znala kako
da razgovaram sa tobom,kao da nisam tvoj nivo,hehehehe...

Ako nisi od Stefanovića i Živkovića, onda nisi nikako moj nivo :zper: :hahaha:
Gde bre mene da sanjaš?! Nisi li mogla nešto lepše da nađeš?
Paaa.... nisam nadmena, umem da se ubaksuzim povremeno, i sklopim neke čudne face, iako ne mislim ništa loše...Nisam čak ni svesna te face.. Nego me muž tako ponekad opomene :zper: Umem da budem zlopamtilo, obično kažem ono što mislim, bet nekog uvijanja i ulepšavanja, što bi rekli, bez dlake na jeziku, pravo u lice :zper: Prihvatam kritike, ne volim laži i prevare, društvena sam, mada u poslednje vreme baš i ne viđam nikog, udaljila sam od sebe ljude za koje sam mislila da su mi prijatelji, ali se ispostavilo da nisu... i tako...
Volim dobru hranu i uživam u njoj i volim sve što vole mladi :zcepanje:
I kad sve to dodaš na visinu od 157cm i jedno 300kg, dobiješ MENE :zper:

Ako nisi od Stefanovića i Živkovića, onda nisi nikako moj nivo :zper: :hahaha:
Gde bre mene da sanjaš?! Nisi li mogla nešto lepše da nađeš?
Paaa.... nisam nadmena, umem da se ubaksuzim povremeno, i sklopim neke čudne face, iako ne mislim ništa loše...Nisam čak ni svesna te face.. Nego me muž tako ponekad opomene :zper: Umem da budem zlopamtilo, obično kažem ono što mislim, bet nekog uvijanja i ulepšavanja, što bi rekli, bez dlake na jeziku, pravo u lice :zper: Prihvatam kritike, ne volim laži i prevare, društvena sam, mada u poslednje vreme baš i ne viđam nikog, udaljila sam od sebe ljude za koje sam mislila da su mi prijatelji, ali se ispostavilo da nisu... i tako...

Volim dobru hranu i uživam u njoj i volim sve što vole mladi :zcepanje:
I kad sve to dodaš na visinu od 157cm i jedno 300kg, dobiješ MENE :zper:

ti kao da si mene opisivala.samo si u visini malo omanula.164 visina

Ima li novosti sa skenera? Vi se baš načekaste rezultata... Kako je mama?

Rezultati ce sutra stici.U nasoj bolnici dr misli da se tumor prosirio(na osnovu rendgen snimka)Mama nije lose.Sad pije pronizon i ranisan.ne znam sta se desava ako se prosirio.Verovatno opet terapija.Nadam se da cemo sutra nesto vise znati.Likita ,pozdrav za tebe,Lili,Snovak,Bikilix,Nedu ,Jelicu.Nema nesto Petra ovih dana ni Pece ni D&J

Da li ima neko bilo kakvu informaciju o tom melemu sa Kube...ili neko slicno iskustvo sa tumorom koji je izbio na povrsini koze...izgleda kao jedna velika bubuljica ili cir,previja se...ali ona ima svremena na vreme temperaturu,dajem joj antibiotike..bude joj bolje pa opet isto.

Sanjapo , mislim da ima Sumporce, njena mama je imala taj problem. Vesna je imala taj melem sa Kube, ali njena kci se jednom javila, nekako mi nezgodno njenu decu da
cimam , tesko je to jos, znam da sam joj pisala o nekoj travi , moram pogledati postove ili pp., procitaj sta pise o Gavezu i ranama , citala sam da je jako dobar . Sumporce, ako moze
mozda ti nesto i napise, i kod nje je sve jako sveze.... Pozz i pisi jos koju poruku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back