Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece svima,
jako mi je zao Vesne - kolko se ta zena muci.... Divim se svima, a njoj posebno.:worth: Dace Bog, sve ce biti dobro!

Ovaj forum je kao kikiriki ili semenke....ne mozes se odvojiti... Evo danima iscitavam od pocetka - stigla sam do 100 i neke stranice, pa se vratim na poslednju da vidim sta ima novo i sve tako, u krug. Izlisno je reci da mi je kuca u haosu, juce mi se rucak ugljenisao...Ali, ne zalim, imam utisak da sam upoznala i provela vreme sa divnim ljudima punim duha, sa prijateljima. Samo tako nastavite sa vedrinom i optimizmom - rezultata mora biti:ok:

Hahahahaha...kikiriki i semenke:zcepanje:
Da znas da je tako,navukla se i ja pa stalno trckam kod dece u sobu i cekam
svoj red za komp,a na poslu svima idem na zivce sto non stop buljim u monitor
po forumu,sta cu kad ste mi svatki:heart:

Doktor mi trzi kiretaazu sa biopsijom,cekam da mi mama zakaze,sto me smorilo to....
Opet bolovanje,ali na kratko,nedelju dana,pa juri ovo pa juri ono....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :besna:

A šta ćeš biki,uradi to i onda ćeš biti mirna............znam da je frka,kako neće biti,ali bolje da se to uradi na vrijeme!!!
Šta bi za one briseve?
Ljubim te!

Dobro vece svima,
jako mi je zao Vesne - kolko se ta zena muci.... Divim se svima, a njoj posebno.:worth: Dace Bog, sve ce biti dobro!

Ovaj forum je kao kikiriki ili semenke....ne mozes se odvojiti... Evo danima iscitavam od pocetka - stigla sam do 100 i neke stranice, pa se vratim na poslednju da vidim sta ima novo i sve tako, u krug. Izlisno je reci da mi je kuca u haosu, juce mi se rucak ugljenisao...Ali, ne zalim, imam utisak da sam upoznala i provela vreme sa divnim ljudima punim duha, sa prijateljima. Samo tako nastavite sa vedrinom i optimizmom - rezultata mora biti:ok:

snovak DOBRO DOŠLA na vedre strane pune optimizma i otkačenosti,jer da nije tako,ko zna dokle bi stigli..........ni dokle!!!!

Znam sve ali me svakako nervira vec sve to....
gledala mi Lili na netu dok sam cekala u bolnici,
ta dijagnoza koja meni pise na osnovu histopatoloskog nalaza
onih briseva sto sam radila pre 2 nedelje,znaci benigne celijske promene grlica
i da treba proveriti neki HPV virus...
Lakse mi je sto su benigne celijske promene,ali opet...kiretaza,anestezija,braunila:sad2:mucenje:dash:

Lakse mi je sto su benigne celijske promene,ali opet...kiretaza,anestezija,braunila:sad2:mucenje:dash:

Pa to je najbitnije što su benigne bikice,a da je mučno to sve-jeste!!!
Samo ti to sve ispoštuj i onda si mirna!:zag:

HPV virus- humani papiloma virus. On najcesce izaziva kondilome. Danas je veoma raširen. Ne brini to je rutinski test, verovatno sumnjaju na njega zbog tih benignih promena koje imaš na grlicu.
A kiretaža....pa znam da ti je baš bljak... ja lično nisam nikad imala takve intervencije, ali znam da mi nikako ne bi bilo svejedno. Tako da znam kako se osećaš....

Dok se Bikica ne javi reci cu Vam ja... Ovde u Nisu, ako imate vezu, resenje dobijete za par dana, a ako istu nemate, moze da se ceka i po par meseci..
Inace dobrodosli ovde medju prijatelje!! Malo smo sasavi ponekad, al smo zato lek za dusu!! :)

Pa o tome i govorim - sati uz vas sve mi prolete ko minuti. I posle se nerviram:histericna: kad shvatim da sam ostala bez namirnica, rucka... a kuca:bljak: Ma samo da vas sustignem (stigla sam do neke 150. strane), pa ce biti vise vremena za redovne obaveze i aktivnosti.

Inace, zivim u Beogradu, vezu nemam, ... cekacu:ceka:

Pa o tome i govorim - sati uz vas sve mi prolete ko minuti. I posle se nerviram:histericna: kad shvatim da sam ostala bez namirnica, rucka... a kuca:bljak: Ma samo da vas sustignem (stigla sam do neke 150. strane), pa ce biti vise vremena za redovne obaveze i aktivnosti.

Inace, zivim u Beogradu, vezu nemam, ... cekacu:ceka:

Ma nek ide zivot!!! Samo da bude u sreci i veselju!!! I bez bolesti naravno! A kuca, rucak i ostalo.... Ma ajde more!!1 Leto je, ima salata, povrca, em zdravo, em ne zahteva vreme za pripremu! Kuca! Pa sta Vas briga, nek sede napolju na svez vazduh !! Salim se ja malo, ali uzivajte!!

Cao snovak,dobices za najkasnije mesec dana resenje o penziji a potom i sve isplate retroaktivno od datuma kad je podnet zahtev za invalidsku penziju,kad budu krenule penzije za taj mesec.
Dobices to na ruke a potom moras da otvoris tekuci racun u postanskoj ili nekoj banci.

O, pa ovo je vec bolja vest, jer ovo sa bolovanjem je katastrofa, em kasni mnooogo, em jad i beda:huh:
Puno:hvala:

Ma nek ide zivot!!! Samo da bude u sreci i veselju!!! I bez bolesti naravno! A kuca, rucak i ostalo.... Ma ajde more!!1 Leto je, ima salata, povrca, em zdravo, em ne zahteva vreme za pripremu! Kuca! Pa sta Vas briga, nek sede napolju na svez vazduh !! Salim se ja malo, ali uzivajte!!

Ma u pravi si!
I, molim te nemoj da mi persiras, vidim svi ste ovde na per tu, jesam nova i medju najstarijim, ali se ne osecam bas tako:flert:

Bikilix, nije prijatno, naprotiv...
Ali seti se kroz sta si sve prosla - ovo je u odnosu na to .... kao vadjenje zuba. A sto je najvaznije - samo moze pomoci

Dopali mi se ovi smajlici pa navalila ko mutav na :telefon:

Bikilix, nije prijatno, naprotiv...
Ali seti se kroz sta si sve prosla - ovo je u odnosu na to .... kao vadjenje zuba. A sto je najvaznije - samo moze pomoci

Dopali mi se ovi smajlici pa navalila ko mutav na :telefon:

U pravu si,prodje sve pa i to ce..
Uzivaj sa nama,pa da castis kad dodje penzija,hehehee...imace za dve,tri ture pica:lol:
Slatki ti smajlici,odakle skidas?
Pozz:bye:

U pravu si,prodje sve pa i to ce..
Uzivaj sa nama,pa da castis kad dodje penzija,hehehee...imace za dve,tri ture pica:lol:
Slatki ti smajlici,odakle skidas?
Pozz:bye:

Za cast... dogovoreno

Malo pre se vratih sa pijace... Ne znam, ljudi kako vi, ali mene ova vrucina( 31stepen C) ubi. Ranije sam volela leto, sunce... a sad mi se slosi za kratko vreme koje provedem napolju. Vise mi prija hladnocaz:gs:
Sto se smajlica tice nadjoh ( sve citajuci od pocetka) na 101. strani je Vesna ostavila link http://www.cosgan.de/smilie.php

Da li se neko mozda cuo sa njom, kako li je?

Pa gde Lilihip danas?
isla po uput za magnetnu pa neke obaveze pa kod drugarice , i ode dan , kako li je vesna?
a ti biki pa i ja sutra dobijam braunilu za kontrast za magnetnu pa ne placemmmmmmmmm hehe , a sve to prodje , i sve se zaboravi , likita pa i ja cu plakati bez tebe , probaj ako mozes da dodjes ako ne neki drugi vikend , svi ste vi meni ko porodica neka , snovak meni firma uplati bolovanje a oni naplate ko zna kada , tako da mi manje vise redovno , sem sto je 65 posto pa je malo , a i penzije , moja drugarica operisala dojku , ca , ima 20 god staza dobila 20 hiljade penzije a plata joj 18 tako da joj super/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back