Mima76
Ističe se
- Poruka
- 2.369
Mima,dodji i ti na kafu,ti si nam blizu![]()
sta ti je baksuz tri nedelje sam radila posle podne
a sad kad treba da se kafenise ja radim pre podne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mima,dodji i ti na kafu,ti si nam blizu![]()

zasto centar sta si zabrljacila?
nego je caka u tome da sam imala ostavinsku raspravu i kao majka maloletnog deteta ne mogu da se odreknem očevog nasledja, jer ugrožavam interese svog deteta, a ja sam izgleda toliko glupa i neupućena, pa sad mora centar da mi da dozvolu da se odreknem nasleđa.... E kad nisam pukla na to.... Poludela sam ako mi veruješ!Ma nisam nista, dobra sam bilanego je caka u tome da sam imala ostavinsku raspravu i kao majka maloletnog deteta ne mogu da se odreknem očevog nasledja, jer ugrožavam interese svog deteta, a ja sam izgleda toliko glupa i neupućena, pa sad mora centar da mi da dozvolu da se odreknem nasleđa.... E kad nisam pukla na to.... Poludela sam ako mi veruješ!
nije lose

Ma tu si u pravu skroz... Imam i ja to isto kod mene.. Al kad sam vec podnela dokaze da sam ranije dobila od oca nasledstvo , to bi valjda sud trebalo da usvoji, a ne da me salje u centar!! E to je ono sto mene nervira!

Ma nije vazno koja je medicina,veruj mi i g...o bih mazala samo da ovo prodje.Ovo je najveci udar na moju psihu do sada.Zamislite kako mi je bilo kada sam videla da covek pored mene u avionu drzi maramicu na nosu(jadnik).Dakle,koliko god se ja prala,mazala,previjala-oseca se i oko mene.I kako sa tim na posao,zivot?Kako ce ovi po kuci?Dodje mi da odem negde da zivim sama dok ne pocne da se sredjuje...E,ovo me BAS pogadja!
Jutro svima!D&J i ja bih nekako da se prikljucim za Escozul

Jutro svima!
Bobo ako ih uspijem kontaktirati i sve to iskombinovati,sto ce biti malo komplikovano,ako budem u prilici rado cu vam pomoci,sad cekam odgovor da li ce taj covjek ici uopste na Kubu po vakcine i kada,cim dobijem kontakte sledeci korak je da ih kontaktiram tamo da vidim sta kazu...
Ja sam bila na bolovanju do poslednje terapije i sto se komisije tice oni su hteli
da mi produze jos 3 meseca,da bude tacno godinu dana,ali ja nisam htela i sama
sam zakljucila,mislim da nije do ministarstva zdravlja nego do nas samih,
verovatno se osecaju dovoljno sposobnim da mogu da rade,a i plata je
kud i kamo veca nego kad si na tom dugotrajnom bolovanju![]()
Vesna,ja znam za travku koja se zove Rusa trava.Moj muz ako se posece ili povredi stavi tu travu i rana zaraste.Iz nje curi sok koji lici na jod ,to se nakapa na ranu i stvori se kao krastica.Mnogo pece,pa oprezno.Mozda probati na malom delu rane cisto da se proveri kako deluje.Te travke ima svuda i starije zene obicno znaju za nju.MI smo za nju saznali od jednog bracnog para lekara .Ma nije vazno koja je medicina,veruj mi i g...o bih mazala samo da ovo prodje.Ovo je najveci udar na moju psihu do sada.Zamislite kako mi je bilo kada sam videla da covek pored mene u avionu drzi maramicu na nosu(jadnik).Dakle,koliko god se ja prala,mazala,previjala-oseca se i oko mene.I kako sa tim na posao,zivot?Kako ce ovi po kuci?Dodje mi da odem negde da zivim sama dok ne pocne da se sredjuje...E,ovo me BAS pogadja!
Vesna,ja znam za travku koja se zove Rusa trava.Moj muz ako se posece ili povredi stavi tu travu i rana zaraste.Iz nje curi sok koji lici na jod ,to se nakapa na ranu i stvori se kao krastica.Mnogo pece,pa oprezno.Mozda probati na malom delu rane cisto da se proveri kako deluje.Te travke ima svuda i starije zene obicno znaju za nju.MI smo za nju saznali od jednog bracnog para lekara .
Ma nisam nista, dobra sam bilanego je caka u tome da sam imala ostavinsku raspravu i kao majka maloletnog deteta ne mogu da se odreknem očevog nasledja, jer ugrožavam interese svog deteta, a ja sam izgleda toliko glupa i neupućena, pa sad mora centar da mi da dozvolu da se odreknem nasleđa.... E kad nisam pukla na to.... Poludela sam ako mi veruješ!