BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
jos malo samo fali
Uvek nam nesto malo fali...ali ne bi bilo zanimljivo da je sve bas potaman

Kako si mi drugarice moja?
Jel si se naoruzala analgeticima,novalgetolima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos malo samo fali

Evo napokon i ja da se oglasim.Pratim vas forum skoro godinu dana od kako.. je mojoj majci otkriven karcinom na desnom plucnom krilu.Borimo se nekako i nadamo da cemo pobediti tu opaku bolest.Vas pratim svaki dan i uvek se nadam nekim dobrim vestima.U vasoj borbi zelim vam svu srecu ovog sveta!
Ja bas zivnula! Uz sve ono, sinoc predlog koleginice i udarna doza leka protiv gljivica-od jutros stomak miruje,meni se razdanilo,stalno ruckam i oblecem oko punjenih paprika-dal da uzmem,dal ne..?Imam puno paznje oko sebe,muz je morao da otputuje(svekru 40 dana)ali tu mi je najmladje dete,drugarice,roditelji-dvore me ko princezu.Ipak,ja najvise volim kad stanem na svoje noge!A bas sam bila u groznom stanju!Srecom,vidi mu se kraj!
![]()

Ja bas zivnula! Uz sve ono, sinoc predlog koleginice i udarna doza leka protiv gljivica-od jutros stomak miruje,meni se razdanilo,stalno ruckam i oblecem oko punjenih paprika-dal da uzmem,dal ne..?Imam puno paznje oko sebe,muz je morao da otputuje(svekru 40 dana)ali tu mi je najmladje dete,drugarice,roditelji-dvore me ko princezu.Ipak,ja najvise volim kad stanem na svoje noge!A bas sam bila u groznom stanju!Srecom,vidi mu se kraj!
![]()

Evo napokon i ja da se oglasim.Pratim vas forum skoro godinu dana od kako.. je mojoj majci otkriven karcinom na desnom plucnom krilu.Borimo se nekako i nadamo da cemo pobediti tu opaku bolest.Vas pratim svaki dan i uvek se nadam nekim dobrim vestima.U vasoj borbi zelim vam svu srecu ovog sveta!
Citam vase postove i divim se koliko ste hrabre i pozitivne...
Mogu jedino da vam pomognem svojom ogromnom zeljom da se sve izlecite..i zivite punim zivotom..![]()
hehe ljubim te , i hvala puno si pomogla ovih dana![]()
Bas si nedostajala!!!naravnoma nema na cemu draga moja
dugujes mi jedan veliki lilihip za to
ljubim te

evo me dok sve iscitah , jao kuca koja divota , ja dobro , ne boli me puno , samo malo zatezu konci , hvala svima na cestitkama , ljubim vas sve punooooooooooooo
bitno je da si pregurala i da je sve to iza tebe, ma bice sve super
ma kuci sve lakse , sad i ne mislim na ph nalaz samo kako da odem na more posleDobro dosla Lilihip,bitno je da si pregurala i da je sve to iza tebe, ma bice sve super
pozdrav vama svima novima i bobo tebi , sad svi gledamo u vesnu i lek za kube , to je bas da prvi put nama blizak uzima i nadamo se svi da izlecenje bude sto postoPozdrav Bobo!
I mi se borimo sa karcinomom pluca nesto vise od godinu dana,da li vasa majka ima jos negdje metastaze,koje terapije je primala,kako je sada?
![]()
Citam vase postove i divim se koliko ste hrabre i pozitivne...
Mogu jedino da vam pomognem svojom ogromnom zeljom da se sve izlecite..i zivite punim zivotom..![]()
imas elektru 1 i 2 , pa zato .samo da radi aparat da mozes ici svaki dan , sve ostalo nije problem , srecno sa zracenjemJuče sam bila pretrpana poslom i nisam stigla da vidim kako ste mi i sta ima novo.
Od jutros sve lepe stvari Lilihip najzad stigla kuci, Vesni mnogo bolje, a tu su i
Bikilix, Gaga, Mima, Lilita, LikiLee, sve poztivne i uvek spremne da te nasmeju i podrže.
Mene su zvali sa Onkologije sutra počinjem sa zračenjem na nekom aparatu Elektra 1,
nemam pojma sta je to ali su mi rekli da je bitno da zapamtim.
Ljubim vas sve punooooooooooooooooo
Juče sam bila pretrpana poslom i nisam stigla da vidim kako ste mi i sta ima novo.
Od jutros sve lepe stvari Lilihip najzad stigla kuci, Vesni mnogo bolje, a tu su i
Bikilix, Gaga, Mima, Lilita, LikiLee, sve poztivne i uvek spremne da te nasmeju i podrže.
Mene su zvali sa Onkologije sutra počinjem sa zračenjem na nekom aparatu Elektra 1,

![]()
pozzz tebi 
Juče sam bila pretrpana poslom i nisam stigla da vidim kako ste mi i sta ima novo.
)