Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas da je registrovan kao homeopatski preparat,nema antikancerogeno dejstvo,ali ojacava odbrambene snage i dobar je analgetik.Sad ulazi kao bum kod nas pa ce iskustava biti za koji mesec.Kako meni treba "zesci otrov"idem u maju na Kubu po eskozul(mnogo jaca varijanta vidotoxa koji i tamo ide "na crno"-tj.nije u zvanicnoj medicini).Posle dve operacije,45 zracenja i 5 vrsta hemioterapije u nasoj medicini vise nemam sta da trazim,ali se zestoko nadam da ce mi plave skorpijice doneti spas!
Neka tebi lepo pomogne to sto si zapocela i neka se zavrsi na tome,kao sto i biva kod velikog brozja zena!Srecno!

Поштована Др.Весна,

на нету видех да се тај лек од плаве шкорпије продаје и у Републики Српској, Брчко, колко се сећам као и у Албанији, у Тирани ваљда.
Све најбоље.

Cao ljudi,di ste mi vi? Ja se i danas naradih,sad sam usla u kucu,opilo me ovo sunce,jedva gledam koliko mi se spava...
Nadam se da ste svi negde u prirodi,setnja i sunce,konacno! Stvarno godi )))))))
pozzdravcic svima:bye:

Cao ljudi,di ste mi vi? Ja se i danas naradih,sad sam usla u kucu,opilo me ovo sunce,jedva gledam koliko mi se spava...
Nadam se da ste svi negde u prirodi,setnja i sunce,konacno! Stvarno godi )))))))
pozzdravcic svima:bye:

Ćao društvance :bye:
Ja sam danas pretjerala sa poslom.........de još ovo,de još ono,pa nikad završiti,a mm mi je pomagao a opet nismo sve završili!Ali ja baš uživam,samo neka se radi,bar se ne razmišlja o koje kakvim glupostima,ali ne mogu izbjeći i takve ljude.........a šta ću ne mogu nikada dva dobra :zcepanje:!!!!
Nadam se da ste mi svi dobro!?:zper: ;)

Evo i mene,poljoprivrednice,posejala blitvu,CVEKLU,vlasac,prokelj,mirodjiju,persu,,ceri paradajz....posadila sam kupine i jednu herc tresnju,ma nikad ko sad a ovo prestupna godina,ima da mi radja svake druge godine,sta cu kad ne znam:rumenko:
Vidim svi ste mi vredni,ako,tako i treba,pozdravcic svima:bye:

Evo i mene,poljoprivrednice,posejala blitvu,CVEKLU,vlasac,prokelj,mirodjiju,persu,,ceri paradajz....posadila sam kupine i jednu herc tresnju,ma nikad ko sad a ovo prestupna godina,ima da mi radja svake druge godine,sta cu kad ne znam:rumenko:

Mmmm,blitva...pre neki dan sam je jeo sa pavlakom i belim mesom,prelepo... Vlasac-to ti je onaj luk??? :D Ahahaha,a cvekla velikim slovima... ;)
-Ja sa mamom sad bio na groblju,kod dede...zemlja bas ulegla...valjda ce da pospu jos... Uh...sutra 2.smena ,malo cu da se naspavam.. :)
Pozzz svima !!! :heart: ;)

hehe dobro je da si cvekl;u , sad znamo ko ima kad nam se prijede ,

9.gif

Поштована Др.Весна,

на нету видех да се тај лек од плаве шкорпије продаје и у Републики Српској, Брчко, колко се сећам као и у Албанији, у Тирани ваљда.
Све најбоље.

Da,ali to je onaj razblazeni,homeopatski VIdotox.Ovo sto ja hocu jos nije u prodaji,i na Kubi nije registrovano.
I pusti to Dr...ovde sam ja vasa drugarica,saborac...

E,ja vam se naskitah.Isla kod tetke u Kragujevac,ona je bakica puna pozitive,setale,lepo se druzile.Onda sam dosla u Bgd.videla moju decicu,sastala se sa ekipom sa foruma Tajna(koja sila pozitivne energije),upoznala priju...bas lepi i drugaciji dozivljaji!

E,ja vam se naskitah.Isla kod tetke u Kragujevac,ona je bakica puna pozitive,setale,lepo se druzile.Onda sam dosla u Bgd.videla moju decicu,sastala se sa ekipom sa foruma Tajna(koja sila pozitivne energije),upoznala priju...bas lepi i drugaciji dozivljaji!
Bas lepo,vreme je idealno za takve stvari. A kad cemo mi da se sastanemo? Jel radi neko nesto po tom pitanju?
Bas bih volela da se vidimo:D

Bravo Vesna,samo hodajte i uživajte,nego kako :klap: :super:
E a stvarno kad ćemo mi da se okupimo,baš bih voljela da vas sve upoznam!!!?
Veliki :cmok2: za vas Vesna!!!!

Ma izgleda da smo jedino ti i ja shvatile ozbiljno ideju da se sastanemo:(
Pozz:bye:
ocemo ali jos malo , kad se vesna vrati sa kube i ja oporavim od operacije , taman bas lepo vreme a i prodju ovi radovi po basti
vadila krv , sutra rezultat , pola stvari nisam obavila jer do 9 radi , tako da i sutra i prekosutra opet moram a i naci dva davaoca krvi , sto ispade tesko sve neki sto se boje koga god da pitas

ocemo ali jos malo , kad se vesna vrati sa kube i ja oporavim od operacije , taman bas lepo vreme a i prodju ovi radovi po basti
vadila krv , sutra rezultat , pola stvari nisam obavila jer do 9 radi , tako da i sutra i prekosutra opet moram a i naci dva davaoca krvi , sto ispade tesko sve neki sto se boje koga god da pitas

Bilo bi divno,nisam ni mislila sad odma da se vidimo,kad budemo svi mogli)))))))))))
Meni nisu trazili davaoce krvi,dal zbog dijagnoze ili zato sto sam i ja bila davaoc dok se ovo nije desilo,bas bez veze.Sad su mi rekli da vise nikad ne mogu da dajem krv,kad mi je dedei trebalo hitno davaoci ja sam odvela dvojicu kolega da daju i pitala kad cu smeti ja,rekose nikad:sad2:
Naci ces vec,samo da to sve bude u redu:ok:pa da se sastajemo:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back