Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je ono pitao oko pisanja i pisanja a kaze mu da je kratak tekst?
Verovatno pocnes da pises u sred poruke koju citiras, dakle obrati paznju da pocnes pisati na kraju citiranog teksta, ispod poslednjeg znaka quote koji stoji u zagradi... cini mi se da tako pise.

Poslednja izmena:
nego da pitam sve koji su prosli kroz hemo.

cime ste "podizali" imunitet?

pomenuse nam neke ajkuline tablete EKOMER, kazu da su odlicne.

jel koristio ko?

hvala vam puno da odgovorima i podrsci :*
I ja sam čula da je ekomer dobar.Ono što provereno znam da deluje i što moj tata već duže vreme pije je Aronija,tj. sibirska borovnica.Pored toga što jača imunitet(ima vitamina više nego bilo koje drugo voće),ima i antikancerogeno dejstvo.Takođe,tata uzima mešavinu meda i propolisa.
Proveri ovo:
http://www.primarna-medicina.com/wp-content/uploads/2009/06/primed131.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam čula da je ekomer dobar.Ono što provereno znam da deluje i što moj tata već duže vreme pije je Aronija,tj. sibirska borovnica.Pored toga što jača imunitet(ima vitamina više nego bilo koje drugo voće),ima i antikancerogeno dejstvo.Takođe,tata uzima mešavinu meda i propolisa.
Proveri ovo:
http://www.primarna-medicina.com/wp-content/uploads/2009/06/primed131.jpg

Uhhh,malopre sam dosao sa groblja,davali smo dedi pola godine+zadusnice...bar nas je vreme posluzilo...
Kako ste svi ??? Jel ste poceli da se topite,mislim sneg oko vas ? ;)
@Night Nurse Znam da su jaja indijske prepelice(2 kom/dan,ujutro na prazan stomak) odlicni za imunitet,i popravljanje k.slike,a negde sam citao da imaju antikancerogeno dejstvo!!! Moja baka ih koristi godinama,nisu skupa,oko 400din-30kom,i od tada joj je krvna slika odlicna ;)

Pozdrav!!! :)

Ja sam koristila ecomer jedno vrijeme dok sam primala hemot.i doktor mi reče da može da da lažno visoke parametre jetre,pa da može doći do dileme ne daj Bože da nije šta,pa sam prestala koristiti,sad ne znam da li tu ima istine:think:
Pila sam i prepeličija jaja i dobra su stvarno, e jedino što goje,dobila sam par kg!Ono što treba znati vezano za jaja je to što moraju biti od provjerenog proizv.(znači koji drže i mužjaka i ženke)jer samo oplođena jaja su djelotvorna i imaju efekta,to sam negdje čitala!
Mislim da je najbolje piti cijeđeni sok od cvekle,mrkve i jabuke,rotkve,jer su stvarno super za krv...............ali mi je dosadilo da ga cijedim pa ga pijem svremena na vrijeme

nego da pitam sve koji su prosli kroz hemo.

cime ste "podizali" imunitet?

pomenuse nam neke ajkuline tablete EKOMER, kazu da su odlicne.

jel koristio ko?

hvala vam puno da odgovorima i podrsci :*

Moja-mama-je-koristila-prirodne-proizvode-sveze-ili-iz-frizidera(kupine-maline-sljive...).,kozje-mleko.Za-ekomer-i-maticni-mlec-cula-sam-da-su-dobre.Pozdrav.

Ja sam koristila ecomer jedno vrijeme dok sam primala hemot.i doktor mi reče da može da da lažno visoke parametre jetre,pa da može doći do dileme ne daj Bože da nije šta,pa sam prestala koristiti,sad ne znam da li tu ima istine:think:
Pila sam i prepeličija jaja i dobra su stvarno, e jedino što goje,dobila sam par kg!Ono što treba znati vezano za jaja je to što moraju biti od provjerenog proizv.(znači koji drže i mužjaka i ženke)jer samo oplođena jaja su djelotvorna i imaju efekta,to sam negdje čitala!
Mislim da je najbolje piti cijeđeni sok od cvekle,mrkve i jabuke,rotkve,jer su stvarno super za krv...............ali mi je dosadilo da ga cijedim pa ga pijem svremena na vrijeme

Pa da,moja baka kupuje to u Majdanpeku,od svog lekara opste prakse...on gaji te prepelice na nekom salasu :) :) Valjda su dobra ;)

Uhhh,malopre sam dosao sa groblja,davali smo dedi pola godine+zadusnice...bar nas je vreme posluzilo...
Kako ste svi ??? Jel ste poceli da se topite,mislim sneg oko vas ? ;)
@Night Nurse Znam da su jaja indijske prepelice(2 kom/dan,ujutro na prazan stomak) odlicni za imunitet,i popravljanje k.slike,a negde sam citao da imaju antikancerogeno dejstvo!!! Moja baka ih koristi godinama,nisu skupa,oko 400din-30kom,i od tada joj je krvna slika odlicna ;)

Pozdrav!!! :)

Hvala!!!Pozdrav!!! :D

i ja sam cula za aroniju , ali tako je bilo i za brusnicu , sve je zdravo samo sta leci , ja sam na zracenju pila ekomer , i nisam bila bolesna mada mi krvna slika dugo bila losa , ali se nbisam razboljevala kijavica i slicno ali odavno ga ne pijem pa i dalje nisam bolesna , oko ekomera bilo je dva misljenja , jedni tvrde da je super drugi doktori da je to sve laz , pa sad da je jeftiniji pa da probas onako , meni je bio preskup da ga pijem tri na dan pa samo jednu.

Meni je vise tesko poverovati u lekovitost bilo cega. Nemas pojma, nasi to izgleda nista ne proveravaju , sta se nalazi u tim kapsulama.
Moja prijateljica koja je dr., krvna slika joj je iz nekog razloga bila jako losa , 40 dana cedila 2 cvekle, sargarepu, jabuku, limun, dodavala med,
polen i propolis. Ima jednostavnija varijanta da se cvekla izdubi ,pa u to udubljenje sipa med, i svaki dan pojedes to - pa koliko cvekla traje i to
radis dok se krv ne popravi, a moze i duze.

Meni je vise tesko poverovati u lekovitost bilo cega. Nemas pojma, nasi to izgleda nista ne proveravaju , sta se nalazi u tim kapsulama.
Moja prijateljica koja je dr., krvna slika joj je iz nekog razloga bila jako losa , 40 dana cedila 2 cvekle, sargarepu, jabuku, limun, dodavala med,
polen i propolis. Ima jednostavnija varijanta da se cvekla izdubi ,pa u to udubljenje sipa med, i svaki dan pojedes to - pa koliko cvekla traje i to
boze , nek umrem samo da ne moram da jedem cveklu:hahaha1:

Lilihip, cvekla je stvarno mnogo dobra ali čik da kupiš onu koja kad se skuva ili narenda ne miriše na zemlju, onda i ima dobar ukus. Lepa je recimo salata od cvekle, jabuke i celera.. ili kuvana pa začinjena belim lukom. Moraš malo i da se žrtvuješ :zper: i na zračenje si išla, a jel ti se svidelo do te mere da ponoviš opet? Ajde ajde, ručkaj ti nama cveklu, pa da budeš lepa i rumena :)

boze , nek umrem samo da ne moram da jedem cveklu:hahaha1:

Isti slucaj-nikada je nisam volela,ali pocela sam da je uzimam u ovoj situaciji.Progutam ja to,al posle muka,podrigivanje na cveklu satima...naravno,prekinula sam.Ja mislim da ni ona ne godi svakome,a kome ne godi nema ni pozitivne efekte.I bez nje popravih krvnu sliku koja je vise puta obarana otrovima.Srecom nije ona jedina sa tim svojstvima,priroda je mnogo toga dala!

Zdravo drugariiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........Hvala vam svima na cestitkama,preziveh i Ivkovu slavu,4 dana sam imala goste,spadoh s nogu,mislila sam na vas,nedostajali ste mi bas,bas!!!!!!
Vidim ima i novih,na zalost,ali dobro dosli i sto pre ozdravili,ovde su svi pozitivni i jaki a to je pola izlecenja,pozz svima))))))))))

Moja prijateljica koja je dr., krvna slika joj je iz nekog razloga bila jako losa , 40 dana cedila 2 cvekle, sargarepu, jabuku, limun, dodavala med,polen i propolis. Ima jednostavnija varijanta da se cvekla izdubi ,pa u to udubljenje sipa med, i svaki dan pojedes to - pa koliko cvekla traje i to

i mi ovo bratu miksamo.
kazu de je dobro bas.

bar je prirodno i znas sta pijes. s tim da se treba piti svjeze.

cekam tatu da dodje iz bolnice da kaze sta je dr rekla za ekomer.

nego da vas oitam jos ovo, brat je danas ostao u bolnici. rekose mu da terepije prima ovako:

1. ciklus: od ponedeljka (danas) do petka svaki dan
2.ciklus: za 9 dana- primi je taj dan i ide kuci
3. ciklus: za 21 dan- primi je taj dan i takodje ide kuci.

i to bi, ako Bog da, trebalo biti to.

jel ovo nesto manje jacine, sta, kako? ili je inace ovakva procedura

i mi ovo bratu miksamo.
kazu de je dobro bas.

bar je prirodno i znas sta pijes. s tim da se treba piti svjeze.

cekam tatu da dodje iz bolnice da kaze sta je dr rekla za ekomer.

nego da vas oitam jos ovo, brat je danas ostao u bolnici. rekose mu da terepije prima ovako:

1. ciklus: od ponedeljka (danas) do petka svaki dan
2.ciklus: za 9 dana- primi je taj dan i ide kuci
3. ciklus: za 21 dan- primi je taj dan i takodje ide kuci.

i to bi, ako Bog da, trebalo biti to.

jel ovo nesto manje jacine, sta, kako? ili je inace ovakva procedura

Verovatno dve vrste hemioterapije,pa se svaka daje svojim ritmom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back