Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesa, kada se rana otvorila i kada je dijagnoza postavljena nije bila stara. Tek 76,a ove tvoje 8... i neku, a sve senilne.
Znas , onda mi ima smisla lecenje sa onam travkom, sto je zabranjeno da se gaji.
Neki dr. u Engleskoj leci tako, barem kaze da leci.

Izgleda , kad te pamet napusti, napuste te i bolesti.

Neces verovati, jedno vreme sam drzala prodavnicu zdrave hrane, a neki pecarosi mi trazili kanabis,a kupovali su svega i svacega za pecanje.
Ja lepo obecam da cu to nabaviti, i u poznatoj veleprodaji u Bgd., pred masom ljudi, trazim , vise se ni ne secam koliko kilograma kanabisa. Malo me nije oterao. Ja zblanuta, nemam pojma sta sam rdjavo trazila,posle sam se informisala...
Pa stvarno , sta je to zajednicko ljudima koji zarade tu bolestinu. Kod mog supruga sve sto sam procitala nije imalo smisla. Od svega navdenog nista nije koristio.Jedino , voleo kolace. E pa to mi je malo bez veze.
Sofija i Petar, kivi kad je lepo zreo nije kiseo, pa sta vam onda pali grlo.
Pozz...

Vesa, kada se rana otvorila i kada je dijagnoza postavljena nije bila stara. Tek 76,a ove tvoje 8... i neku, a sve senilne.
Znas , onda mi ima smisla lecenje sa onam travkom, sto je zabranjeno da se gaji.
Neki dr. u Engleskoj leci tako, barem kaze da leci.

Izgleda , kad te pamet napusti, napuste te i bolesti.

Neces verovati, jedno vreme sam drzala prodavnicu zdrave hrane, a neki pecarosi mi trazili kanabis,a kupovali su svega i svacega za pecanje.
Ja lepo obecam da cu to nabaviti, i u poznatoj veleprodaji u Bgd., pred masom ljudi, trazim , vise se ni ne secam koliko kilograma kanabisa. Malo me nije oterao. Ja zblanuta, nemam pojma sta sam rdjavo trazila,posle sam se informisala...
Pa stvarno , sta je to zajednicko ljudima koji zarade tu bolestinu. Kod mog supruga sve sto sam procitala nije imalo smisla. Od svega navdenog nista nije koristio.Jedino , voleo kolace. E pa to mi je malo bez veze.
Sofija i Petar, kivi kad je lepo zreo nije kiseo, pa sta vam onda pali grlo.
Pozz...

Ma ne,meni samo poludi vrh jezika i po malo sa obe ivice(desne i leve ) i tu me pecka ... ,i to mi nije toliki problem .Inace potpuno zreli(nekiselli)kivi ne volim !!! :);)

Ја сам код куће. Сломила ме прехлада. :( Једва дишем и имам температуру. Јуче сам се као добро држала али ме је увече оборило скроз.

Лики, не смета мени што је киви кисео, мени се језик запали од оних малих црних семенки. Немам појма што, има нешто у њима што ми изиритира језик.
c045.gif

Али га волим заиста и једем га и ако имам то искуство. Не деси ми се увек ал' кад се деси баш је иритантно.

Ја сам код куће. Сломила ме прехлада. :( Једва дишем и имам температуру. Јуче сам се као добро држала али ме је увече оборило скроз.

Лики, не смета мени што је киви кисео, мени се језик запали од оних малих црних семенки. Немам појма што, има нешто у њима што ми изиритира језик.
c045.gif

Али га волим заиста и једем га и ако имам то искуство. Не деси ми се увек ал' кад се деси баш је иритантно.

More,cuvaj jezik!

pozdrav svima

koliko od vas koristi xelodu i dali ju kupujete ili dobivate po recept?
Ja sam do nedavno pila Xelodu.Odredio je konzilijum i za svaku turu sam morala u Nis,pa tamo lekar prepise,onda sestra ide u bolnicku apoteku sa trebovanjem i onda mi je uruci.Dakle,nisam je mogla dobijati u Krusevcu,samo u centrima regiona je daju.Imas neki problem sa Xelodom?

Da li je neka greska:
Nalaz u krvi (iliti kako kazu enzimski nalaz jetre, valjda) je sledeci:
ALT- 55 -dozvoljen, a u nalzima je 68

Veci problem (osim ako nije greska) je nalaz GGT gde pise da je normalna vrednost do 64, a u nalazu cak 630...
Da li je moguca jednostavno greska (eventualno napisana 0 viska) ili je moguca takva vrednost, i sta to znaci?

Pacijent pre vise od 2. godine operisan od raka testisa (dexster), ostali rezultati su u granicama normale, urin, itd.

Hvala!

Da li je neka greska:

Veci problem (osim ako nije greska) je nalaz GGT gde pise da je normalna vrednost do 64, a u nalazu cak 630...
Da li je moguca jednostavno greska (eventualno napisana 0 viska) ili je moguca takva vrednost, i sta to znaci?

Pacijent pre vise od 2. godine operisan od raka testisa (dexster), ostali rezultati su u granicama normale, urin, itd.

Hvala!

Moje misljenje- trebalo bi malo ozbiljnije shvatiti te nalaze. Uobicajna procedura je da kad se pojave tako visoke vrednosti, ponovi se analiza.

Ja sam do nedavno pila Xelodu.Odredio je konzilijum i za svaku turu sam morala u Nis,pa tamo lekar prepise,onda sestra ide u bolnicku apoteku sa trebovanjem i onda mi je uruci.Dakle,nisam je mogla dobijati u Krusevcu,samo u centrima regiona je daju.Imas neki problem sa Xelodom?

nemam...ne više...znam da neko vrjeme nije bila na listi lijekova pa su ljudi dizali kredite da ju kupe. kako je moja mama umrla, ostale su 2 kutije...

Ево и мене, и даље једва дишем...значи, поубијаћу све ове вирусе :lol:
Сморих се жива, цео дан у кревету! Имам утисак да ми је температура триста. :mrgreen:

BILJO, поновите резултате !
Је л' има он неке тегобе ?

Jao Vesna , ala to brzo doslo. Ides sama ili imas pratnju? Ostajes li dovoljno da se naskitas ?
Nadjes malo vremena za nas i kad odes, samo malo, ostalo samo uzivanjcija. To bar znas.

Sofija, tako mi je zao da te muci prehlada. Uspevas li nekako da skines temperaturu. Nesto i nisam u toku,
ti si ovde zbog nekog problema ili kao dobar covek dr? Moram iscitati sve, ako mi ne olaksas.
Pitala sam jeli ovo tvoja slika ili ....
Pozz.... mene izgleda ta cudesa zaobilaze. 1999., za vreme bombardovanja , zaradila tubekulozu, gospodska bolest, ali bez bolnice, samo da dobro jedem i pijem tablete. Posle toga vise ni prehlada, ali sad se toga setih, moracu ponovo preci na slaninu i luk. To , koliko sam upoznata , nikada vise nisi bez toga.
A ja , pored ne spavanja, bas nesto nisam ni apetitna. Jedva da i jedem.
Prilicno sam neozbiljna - kako covek takve stvari lako zaboravi.

Da li je neka greska:

Hvala!
Za 2 do 3 nedelje obavezno da ponovi analize,ja sam skoro imala slican problem ispostavilo se da je bilo trenutno zbog nekih analgetika koje sam neposredno pred vadjenje krvi pila zbog zuba koji me je boleo,sad,posle 3 nedelje su nalazi normalniji ali za 2 nedelje radim ponovo,mene su tako posavetovali...Pozz..

QUOTE=LikiLee;19457033]Idem prvo jesti pa posle citam natenane.
Ej Bikilix, Likita i Sofija jeste li se to vi nacrtale?[/QUOTE]
Gde smo se nacrtale?Mozda na profilu,ja tako kad mi je dosadno svrljam po profilima:rumenko:

Ево и мене, и даље једва дишем...значи, поубијаћу све ове вирусе :lol:
Сморих се жива, цео дан у кревету! Имам утисак да ми је температура триста. :mrgreen:

BILJO, поновите резултате !
Је л' има он неке тегобе ?

Drz se Sofiiiiiii....!!!!!!!!!!!Udri po limunadi,vocu,supicama,febricetu,acc-u......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back