likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Gaga kg po kom protokolu tata prima terapiju?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gaga kg po kom protokolu tata prima terapiju?
Pitam te zato sto postoje neka ogranicenja oko hrane u toku hemioterapije, koje vam mozda lekar nije rekao. U slucaju mog tate, tek kad mu se pojavio proliv posle prvog ciklusa, dr se tek onda setila da kaze sta sme, a sta ne sme od namirnica.
Moj otac je primao po FOLFOX+Avastin protokolu, tj. Mayo protokolu. Pogledaj na nalazu sa konzilijuma. Treba da pise koliko ciklusa i koja terapija. Pozdrav
Draga Vesna, prvi put posle dugo vremena osecam radost . Uspeh tvoje dece i tvoja sreca zbog njih , izmamili su mi osmeh .
Dobro da je tako, pa si juce bez tereta otisla za Nis.
Ovaj put, molim Boga i za tvoje hirurge , da urade sve sto treba, a znam da hoce.
Pa i vreme je da sa ovog Foruma krenu samo dobre vesti.
Lilihip, pa dedice izgleda jedini vide i znaju sta je lepo.
Lepo spavajte
Evo mene opet. Kod tate se opet nesto iskomplikovalo, izgleda da mu taj tromb u nozi bas pravi probleme. Mama je jutros plakala kao kisa, jer mora da ga vrate na infuziju, a nabavka te "hrane" je komplikovana, a ona vise nema snage i zivaca. Kazu da ono sto je trebao da se prazni nije islo tamo gde treba nego negde drugo, pa sad treba organizam da se ocisti. Da li je greska lekara?
Gaga, sa dekubitima nemam iskustva. Probaj nesto na internetu da nadjes, mislim da ima, narocito na hrvatskim sajtovima. Palijativna hemo nije protokol. Оna sluzi da olaksa simptome nastale bolescu, i da spreci sirenje bolesti. Ali dobro. Bitno je da je tata dobro podnosi. Masirajte ga kao sto ti je Sofija rekla. A sta vam je hirurg rekao da radite sa ranom?
Danas su mi misli usmerene na Vesninu operaciju... Cvrsto drzim palceve i cekam da se javi sa dobrim, SUPER vestima!
Javila se Vesna operacija ce biti popodne.
Evo mene opet. Kod tate se opet nesto iskomplikovalo, izgleda da mu taj tromb u nozi bas pravi probleme. Mama je jutros plakala kao kisa, jer mora da ga vrate na infuziju, a nabavka te "hrane" je komplikovana, a ona vise nema snage i zivaca. Kazu da ono sto je trebao da se prazni nije islo tamo gde treba nego negde drugo, pa sad treba organizam da se ocisti. Da li je greska lekara?
Ma bice on dobro. I taj dekubit ce da se povuce!
hehe da , nadam se da si i ti bolje , moras biti , ja ne mogu dobiti ondosan nikako , ginekolog kaze da mi da opsta praksa a oni da ginekolog pa poludecuDraga Vesna, prvi put posle dugo vremena osecam radost . Uspeh tvoje dece i tvoja sreca zbog njih , izmamili su mi osmeh .
Dobro da je tako, pa si juce bez tereta otisla za Nis.
Ovaj put, molim Boga i za tvoje hirurge , da urade sve sto treba, a znam da hoce.
Pa i vreme je da sa ovog Foruma krenu samo dobre vesti.
Lilihip, pa dedice izgleda jedini vide i znaju sta je lepo.
Lepo spavajte
bice dobro , sad spava verovatnoJavila mi se Vesna sada! U sobi je, izlezava se, na programu za operaciju je popodne. Rekla sam joj da cim bude mogla posle operacije da se javi. Vedra je kao i uvek![]()
ko zna koliko to traje , samo da je ne boli puno posleSve gledam dal ima neka vest ......... valda su vise zavrsili tu operaciju , mada nije jednostavna
a onda posle shok soba ...pa i ne moze da se javi veceras
verovatno tek ujutro moze neka vest
ostali , cuvajte se ...nedajte se
i,mam pravo ali se ne mogu dogovoriti ko da ga daje ,Lilihip, ukucaj RZZO , Lista A, na strani 4, pronadji ONDASAN , imas pravo na recept, i to ovaj od 8 mg., Koliko sam videla, zadnja promena u 2009., ali za sveki slucaj sutra pitam moju apotekarku , pa ti javim. A ti, ako imas strpljenja , listaj dalje da vidis jeli bilo nekih promena, mislim jesu li mozda skinuli sa pozitivne liste.
Do 3. koliko sam razumela , nekako se snadjemo.
A Vesna, pa samo da i boli. Izdrzace ona to, a valjda su ljudi iako.... pa dobice vec neki lekic.