lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
laku noclaku noć devojke,odoh da obiđem vojsku![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laku noclaku noć devojke,odoh da obiđem vojsku![]()

jel da legamo sad bikice il kad bude spontano![]()
laku noclaku noc.odoh i ja.prispavalo mi se.
Ajde ti si uvek spontan..
Mozes ti to,mozes ti to,mozes ti to.......
eto golupcici ostali sami , laku noc cmokImate moju dozvolu kao DOMACINA dmozete da se povucete mislim u spavace sobe.
Hvala i laku noc.
pesma penzionera...Не мрем...
Морам пајкит`.
Појео сам кекс и млеко и сад ми се лала.
Не мрем...
Морам пајкит`.
Појео сам кекс и млеко и сад ми се лала.
pesma penzionera...
I meni odavno,ne znam koji mi je da ovde vilenim svaku noc ko ludak ...
Pajki ti,sad cemo i mi...
Jesi video da sam sad domacin!?
Неки јесте, а сад који... Хммммм...
Да, приметио сам да се спомиње неки домаћин. Па се мислим се у себи, ко је то да га окрешем.
zalivala cvece evo meDa,da...hehehe...penzos!

dobro jutro bikiceDobro jutro radni narode...![]()

dobro jutro bikice![]()

lalali ko u komi , sve me jos boli a stopalo najgore , kako si ti

doci ce danas cerka pa ce pomoci ,stopalo boli od zimus a i stomak vec skoro godinu i poE ebem ga,pa sta ti je sad to od jednom...
Ozbiljno ti kazem da se malo smiris sa tim fizikalijama.
Dobro sam ja,faajaaa![]()
doci ce danas cerka pa ce pomoci ,stopalo boli od zimus a i stomak vec skoro godinu i po

bolelo me i pre , pre operacije , mozda opet priraslice one znaju da bole , ma proci ce , vise me brine stopaloNeka je i nek povede neko drustvo u pomoc,nemoj ti ni mrdati prstom danas.
Znam za stopalo ali to stomak,tek nekoliko dana kukas i ono kad si tek izasla iz bolnice.
uvek , kako si ti danasNeka je i nek povede neko drustvo u pomoc,nemoj ti ni mrdati prstom danas.
Znam za stopalo ali to stomak,tek nekoliko dana kukas i ono kad si tek izasla iz bolnice.
bolelo me i pre , pre operacije , mozda opet priraslice one znaju da bole , ma proci ce , vise me brine stopalo