- Poruka
- 6.981
Stvarno ste se i mene setili? E baš mi je milo... Ma nema, ja dok uđem u krvŠalim se malo.. Al dajte i meni na pp slike!
Bezbroj puta smo te pomenuli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ste se i mene setili? E baš mi je milo... Ma nema, ja dok uđem u krvŠalim se malo.. Al dajte i meni na pp slike!
hvala na komplimentu
bas me zanima kako si me zamisljala

Peca zapalio da bi izbegao slikanje,hehehee...sledeci put cu platiti paparaco lovca na njega )))
I ja sam te drugacije razmisljao,mislio sam da si nekako cutljiva i zatvorena,a ustvari skroz obrnuto![]()

Jedino tako,svaki drugaciji pokusaj je nemoguca misijaa ne ja cu sledeci put da kasnim
sto i nije tesko za izvesti
pa cu da utrcim sa aparatom i blic blic
nece znati sta ga je snaslo
I ja sam te drugacije razmisljao,mislio sam da si nekako cutljiva i zatvorena,a ustvari skroz obrnuto![]()
Jedino tako,svaki drugaciji pokusaj je nemoguca misija
krije slike ko zmija noge,hehehe...
ej sad smo se odale
propasce nam plan
Znaci,zapanjen sam koliko sam se lepo proveo! Stvarno velika steta sto nas nije bilo vise,ali neka ,bice prilikaGaga,bas ste brzo stigli! Gaga je jedna dusica od devojke,toliko je mila i slatka,mima je genijalna,u onoj osvezavajucoj haljinici,kao prolece
steta sto peca nije duze ostao,a biki i lili,no comment...obozavam ih
Drzim palceve Vesni da joj bude bolje,zao mi sto likita nije dosla
Bilo je bas lepo.Inace slabo smo se slikali,ali ocekujem da vidim slike
pozdrav svima !
![]()

Petre i ti si na nas ostavio jako lijep utisak.................finog i jako lijepo vaspitanog dječka,zrelog razmišljanja za svoje godine!!!![]()
![]()

Falila si danas ...cmok

a bas tako , zato je on nase mezimce , a sav je za pojestiPetre i ti si na nas ostavio jako lijep utisak.................finog i jako lijepo vaspitanog dječka,zrelog razmišljanja za svoje godine!!!![]()
![]()

a mima je bas basajde odmori se
laku noc
ljubac

a gaga je preslatka a tek muzic dobricaPetre i ti si na nas ostavio jako lijep utisak.................finog i jako lijepo vaspitanog dječka,zrelog razmišljanja za svoje godine!!!![]()
![]()

a bice uskoro , ne brini i bices tada zdravauh kako mi je danas bilo ...svaki cas sam izlazila na forum da vidim da li ima nekih vesti.
Petre mnogo si mi sladak ma svi ste mi lepi jedva cekam sledeci susret
![]()
likita bas si falila , i vesna i svi drugi koji nisu mogli doci a hteli suBezbroj puta smo te pomenuli![]()
a bice uskoro , ne brini i bices tada zdrava

a bikilix pa zna se , asterix i obelix , a nas petar pravi dasa a peca ma sve najbolje , jadan nije nista mogao ispricati od mene , izvini peco![]()
e jesi dobio sliku , a pobeze pre slikanjadezurna

vratice se cera sa eurima , ne brini , a ne povezuje nas bolest , ona nas je samo upoznala vec smeh i radost , sale i zezanje ,ma kod mene ludnica,ispratismo prvence u tudjinu,muka
jos vas danas gledam ,drage,nasmejane,mlade..kao da se poznajemo oduvek,
onda se setim sta nas povezuie,
ne mogu da verujem

ne , pili smo kiselu vodu , mi smo dobra decahebes eure,ostalo ti je za medalju,
jel kuma zveknula pivdzana?