Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao društvanceeeee!!!!
Elem ja dođoh do onih na NMR u NS (koje skraćenice,ha,ha,ha) kaže da je sve ostalo isto samo se broj promijenio a imaju i neki kvar,bla,bla....pa da od sl.sedmice mogu zvati da zakažem,dok vide još sa docentima kad počinju i td.,sve mi je žena lijepo objasnila,tako da se sad pripremam psihički za termin i da to odradim...........eeeeee ja!!!!

7979_397961506909788_137710746268200_1024447_1911440524_n.jpg

:zcepanje: :rotf:
ludiloooooooo

Ćao društvanceeeee!!!!
Elem ja dođoh do onih na NMR u NS (koje skraćenice,ha,ha,ha) kaže da je sve ostalo isto samo se broj promijenio a imaju i neki kvar,bla,bla....pa da od sl.sedmice mogu zvati da zakažem,dok vide još sa docentima kad počinju i td.,sve mi je žena lijepo objasnila,tako da se sad pripremam psihički za termin i da to odradim...........eeeeee ja!!!!

Bravo :klap:
Ma nema je ili ja to ne primetih:think:
Pozzic tebi:zag:

Imam i ja, ali kod mene dva motora..... ebiga, nekada sam kupovala dobar proizvod,
al i kod mene vreme da rikne , 30 godina..... ti kupi na karticu samo frizider, oni nisu skupi...
ako se mozes uklopiti . I ja svasta pisem, ko se danas uklapa........
ma ovo staro 4 god i dobra marka hotpoint ariston , pitacu majstora kad dobijem platu sta mu je pa cu onda videti , mogu preko firme pa da dajem od plate , oni tako prebiju dugovanja sa wegom,samo mi zao kad je nov da se baci

Kod mene jos lepo vreme,ali u daljini seva..niste morale bas da saljete to ovamo...Ja skitala veceras sa drugaricama,nije lose,samo me mnogo ruka davi kad hodam,stojim...nesto ispod miske tako cupa,vuce da bas smeta-negde nesto pritiska.Inace opste stanje je sve bolje,stomak miran-vraca se Vesna polako u formu!Taman do 16.da budem ko nova(dobro,polovna al'ocuvana-ko liki Lee frizider:zcepanje:)

Kod mene jos lepo vreme,ali u daljini seva..niste morale bas da saljete to ovamo...Ja skitala veceras sa drugaricama,nije lose,samo me mnogo ruka davi kad hodam,stojim...nesto ispod miske tako cupa,vuce da bas smeta-negde nesto pritiska.Inace opste stanje je sve bolje,stomak miran-vraca se Vesna polako u formu!Taman do 16.da budem ko nova(dobro,polovna al'ocuvana-ko liki Lee frizider:zcepanje:)
haha da , i ti imas dva motora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back