Šakal Elita Poruka 17.385 26.05.2008. u 18:32 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #226 croatian_force: mislim da današnji radikali nemaju veze blage sa onima iz vukovara. vukovar nisu srušili radikali nego komunizam. Kliknite za proširenje... Hm, jel' ? A tko im je shef!? QQ i LeLe... kakav lik...
croatian_force: mislim da današnji radikali nemaju veze blage sa onima iz vukovara. vukovar nisu srušili radikali nego komunizam. Kliknite za proširenje... Hm, jel' ? A tko im je shef!? QQ i LeLe... kakav lik...
Крими Миле Zainteresovan član Poruka 183 26.05.2008. u 20:43 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #227 Registra.: Predsednik Srbije je državni neprijatelj? Dakle, nema vam spasa. Nema. To je stanje duha i tu nema pomoći. Kliknite za proširenje... Управу си , лоше сам се изразио. Он је непријатељ србског народа...
Registra.: Predsednik Srbije je državni neprijatelj? Dakle, nema vam spasa. Nema. To je stanje duha i tu nema pomoći. Kliknite za proširenje... Управу си , лоше сам се изразио. Он је непријатељ србског народа...
Ganci Aktivan član Poruka 1.123 26.05.2008. u 21:04 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #228 Hochu u Evropu..
Konrad-19 Buduća legenda Poruka 35.980 26.05.2008. u 21:10 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #229 Koschei Besmertnii: A članovi DS mogu biti i strani državljani...? Kliknite za proširenje... Ne , samo su glasaci DS strani drzavljani . Odjednom za vreme izbora uslo milion i nesto stranih placenika sve platila CIA i glasali . Kad se brojanje zavrsilo , oni odose u Vojvodinu da pocepaju izbore . Mislim da bi neko trebao da rearguje . Samo neki Srbin cija krv je prava slovenska jos pre prelaska Karpata i cija krv nije inficirirana turskom .
Koschei Besmertnii: A članovi DS mogu biti i strani državljani...? Kliknite za proširenje... Ne , samo su glasaci DS strani drzavljani . Odjednom za vreme izbora uslo milion i nesto stranih placenika sve platila CIA i glasali . Kad se brojanje zavrsilo , oni odose u Vojvodinu da pocepaju izbore . Mislim da bi neko trebao da rearguje . Samo neki Srbin cija krv je prava slovenska jos pre prelaska Karpata i cija krv nije inficirirana turskom .
R radnaskela Zainteresovan član Poruka 355 26.05.2008. u 21:55 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #230 Pa te plakate je lepio sam DSS, jer jedino mogu da pricaju o takvim stvarima. Nesposobni su za bilo sta drugo.
Pa te plakate je lepio sam DSS, jer jedino mogu da pricaju o takvim stvarima. Nesposobni su za bilo sta drugo.
opšte dobro Poznat Banovan Poruka 9.647 27.05.2008. u 00:34 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #231 онда по томе оне плакате "државни непријатељи" је лепио Борис Тадић и Божа Ђелић лично а ово "булевар Слободана Милошевића" Слоба Злоба се дигао из гроба и мало био враголаст
онда по томе оне плакате "државни непријатељи" је лепио Борис Тадић и Божа Ђелић лично а ово "булевар Слободана Милошевића" Слоба Злоба се дигао из гроба и мало био враголаст
Toki-Voki Ističe se Poruka 2.150 27.05.2008. u 00:43 - ONI SU PRODALI BEOGRAD... #232 opste dobro: онда по томе оне плакате "државни непријатељи" је лепио Борис Тадић и Божа Ђелић лично а ово "булевар Слободана Милошевића" Слоба Злоба се дигао из гроба и мало био враголаст Kliknite za proširenje...
opste dobro: онда по томе оне плакате "државни непријатељи" је лепио Борис Тадић и Божа Ђелић лично а ово "булевар Слободана Милошевића" Слоба Злоба се дигао из гроба и мало био враголаст Kliknite za proširenje...