Oni i njihova Marseljeza!!! Fracuzi (Afrikanci) ponovo ucjenjuju!!!

Јаооооооо......... једва чекам........набавите људи на време пиштаљке... звиждаљке, мегафоне.....

pistaljke.gif

А и ова није лоша - служи за дозивање џукела...silent whistle

2258_h.jpg

Може и мегафони ааааааааааа ???

pic_23048_ER-332-3.jpg

Poslednja izmena:
Još jedan razlog više da im zviždimo.

Složio bih se sa tobom kada bi bilo pitanje zviždanja slovačkoj himni, grčkoj, brazilskoj...................Ovde se ne radi uopšte o kulturi. Poenta je u Marseljezi, isključivo!

Sve ostalo je mimo teme. Sa svima ostalim se sigurno i postavljač teme slaže. I ja takodje. Boli me samo što smo narod nevaspitan a ja ovde moram da ga branim, po nekad lažnim argumentima ali šta ćeš. Ceo svet laže, ceo život je slagalica laži na laž pa ko veću izrekne.

Da,ali mi smo do sad svim himnama manje-vise zvizdali.I ja kazem da Francuzi,verovatno,izvode besne gliste,ali se mora priznati da je malo cudno i njima i bilo kome drugom da cuje zvizdanje,oni na to jednostavno nisu navikli,to je za njih iznenadjenje...Bez filozofiranja ne treba zvizdati tudjim himnama,vecina se tako ponasa pa valjda i nama valja isto(izuzev u slucajevima susreta sa iskompleksiranim komsilukom,ali to su vec nase lokalne stvari).;)

Da,ali mi smo do sad svim himnama manje-vise zvizdali.I ja kazem da Francuzi,verovatno,izvode besne gliste,ali se mora priznati da je malo cudno i njima i bilo kome drugom da cuje zvizdanje,oni na to jednostavno nisu navikli,to je za njih iznenadjenje...Bez filozofiranja ne treba zvizdati tudjim himnama,vecina se tako ponasa pa valjda i nama valja isto(izuzev u slucajevima susreta sa iskompleksiranim komsilukom,ali to su vec nase lokalne stvari).;)
Nek se navikavaju!!! Oni svu sve naše nacionalne simbole ooodavno ispljuvali i bacili pod noge pa sad nek vide kako je to kad im neko omalovažava ono Što im je kao "svetinja"!!!!! Nama je Kosovo mnogo veća i starija svetinja čak i od Bože pravde pa nam ga svejedno isti oni i njima slični otimaju i dozvoljavaju šipačkim vandalima da se penju po krovovioma manastira i da jašu i trgaju krstove i lome nadgrobne spomenike!!!

Ja sam za to da zviždimo svakom belcu koji primi loptu... Nekako smo mi ipak bratskiji narod sa crncima, nego sa belcima... Sutra da izbije međurasni rat između crnaca i belaca, ja bi ratovo sa crncima... hoću reći na njihovoj strani...

pa jesi ovdje u pravu

oboji niste sposobni da proizvodite nešto što se uopče može zvati proizvod

i oboji poznati ste ubojice mafijaši pljačkaši i retarderji .....

ipak iq crnca je 88 a srbina 89

bratski za uvjek!

Back