Oni i njihova Marseljeza!!! Fracuzi (Afrikanci) ponovo ucjenjuju!!!

Prvo tema je za lock, jer je u pitanju sport, a ne politika.
Drugo, neki bi moali pod hitno kod psihijatra da im izlechi postratni traumatski sindrom. :bye:

О овоме се ради, многима је мозак остао у временима санкција и ратова, чули су само за доктор Игија и Цецу, а о револуционарном и грађанском духу којим одише Марсељеза и осталим вредностима запада слушали су преко Слобине Бастиље зване РТС.

Znaci napustaju teren ako zvizdimo?

Pa to je super, jer nemamo sanse da ih pobedimo a ovako smo po difoltu pobednici kad oni pobegnu.

Naravoucenije: zvizdati jos od kad se prvi crnac pomoli na teren.
Neeeeeeee bre. Pustiti njihovu himnu još na aerodromu pa onda zviždati. Manje će ih koštati okretanje oko sopstvene ose. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

О овоме се ради, многима је мозак остао у временима санкција и ратова, чули су само за доктор Игија и Цецу, а о револуционарном и грађанском духу којим одише Марсељеза и осталим вредностима запада слушали су преко Слобине Бастиље зване РТС.
Pa sad mi lepo reci ko ovde brlja po temi? Još mi ne reče čiji si klon. :D

Eto vidiš. To poštujem. :ok:Imaš punu slobodu izbora.
Zato ostavi i onima drugima tu istu slobodu. Ne mešaj narodne kulture. Svaka ima svoje mane i prednosti. Jagnje na ražnju i hamburger ne mogu se porediti.;)

Апсолутно укусни хамбургер и чоколадни милк шејк немају никавих шанси у дуелу са задриглом ракијом и бљутавом јагњетином.

Апсолутно укусни хамбургер и чоколадни милк шејк немају никавих шанси у дуелу са задриглом ракијом и бљутавом јагњетином.

Jadna mala jaga, divlji Srbi je natakli na kolac i pozderali.

Sa druge strane, humani hamburger za koji je zivot dala samo soja.

Ovo ti govori sve. Ja da sam Francuz ne bih ni dozvolio da se ta himna slobode intonira u jednoj takvoj zemlji. Obaska to sto su dede svih njihovih fudbalera jele ljude do prekjuce.

На интонирање Марсељезе ћу устати у својој дневној соби, закачити беџ ЕУ и поносно отпевати химну што гласније не бих ли раширио евроспки дух широм комшилука.

На стадион да идем ми не пада на памет, тамо иду само силе блуда и разврата из 90их.
Evo ti je na pa je se sit napjevaj među zidovima!!! Bolje je i to nego da se ovako blamiraš po Krsti!!!:dash::dash:
https://www.dailymotion.com/video/k5T3JZ9c6CDe4MNRHV

Jadna mala jaga, divlji Srbi je natakli na kolac i pozderali.

Sa druge strane, humani hamburger za koji je zivot dala samo soja.

Ovo ti govori sve. Ja da sam Francuz ne bih ni dozvolio da se ta himna slobode intonira u jednoj takvoj zemlji. Obaska to sto su dede svih njihovih fudbalera jele ljude do prekjuce.

Овде по пећинама и камењарима балкана људи се воде идејом '''поједите вегетаријанца спасите краву'', а на западу је све то лепо уређено, нит има људождера а краве имају тачно одређено место где се олакшавају.

Derer и Победоносцев

Молим вас да критиковање племенитих тековине Велике грађанске револуција оличене у историјској борби буржоазије за људска права и слободе, оставите за своја брда и камењаре где живите. Хвала.

NE MOŽE NIKO KO NAS JE DO NEDAVNO TUKAO SAD JOŠ I DA NAM NAREĐUJE DA GA U SVOJOJ KUĆI MORAMO POŠTOVATI!!!

Svako od njih samo može da istrpi iskreno i javno verbalno iskazivanje stava prema simbolima nečeg u ime čega su nam djeca poubijana!!! Istrpi ili se tornjaj (koji **** si i dolazio da mi ponovo i u sportu uslovljavaš???)!!!
Nos' te đavo u tri pi.de materine sve skupa sa tvojom himnom!!!
pa vi sledecu kuci igrate sa Turcima , pa onda sa nekim Estonicima ,sta si se uvatio ove Marseljeze na 10 strana koji qurac ? :think:

Znachi brat na brata udario....:mrgreen:
ma da bre oni uopste i nisu u grupi sa Francuzima ,nego ovaj dosao ovde da podyebava posten svet ili je zbunjen mladic :think: igra susedna zemlja sa nekom Francuskom , a ovaj se uskopizdio ko da je u pitanju navlacenje konpoca i kamena sa ramena na rodnom mu brdu ,cudo jedno:confused: al zato ima sirenu :rotf:

Poslednja izmena:
pa vi sledecu kuci igrate sa Turcima , pa onda sa nekim Estonicima ,sta si se uvatio ove Marseljeze na 10 strana koji qurac ? :think:
Izgube, ... sam dolaziš na temu koja se tiče marseljeze!!! O čemu očekuješ da postujemo na temi koja se ovako zove?
Konačno si počeo da kopčaš!!! "Uhvatio" sam se Marseljeze da bi me ti držao za tuki i to na svih 10 strana!!! Što se tiče "nas", mi se barem ne resetujemo memoriju koja se tiče skorije nacionalne istorije za razliku od tebe i tebi sličnih!!! Uostalom koji bi francuz bio toliki retard da je u stanju da na deset strana brani himnu neke druge države??? Ma ne samo Francuz, nego i bilo ko drugi!!!

Svoje dupe ubicama srpske djece po Forumu nuidiš, obraz po podu vučeš i stid sopstveni ubijaš za bijelu Šengen listu, a nekome bi da držiš slovo o kulturi i moralu!!!

Nabio si se ispred Marseljeze kao da te je ćaća uz nju napravio (da barem jeste)!!!
Boli te taki šta će narod da čini na tribinama!!! Ti si ionako na periferiji događaja i niko ne yebe tvoj stav da gostima sa tribina trebamo činiti maximalno lizoguzje kako bi "svet imao finu sliku o nama"!!!

A sada ajde gibaj u to tamo svoje selo, tamo negdje ispod Prištine pa onda tamo malo navijaj za SVOJU repku!!!

Poslednja izmena:
ma da bre oni uopste i nisu u grupi sa Francuzima ,nego ovaj dosao ovde da podyebava posten svet ili je zbunjen mladic :think: igra susedna zemlja sa nekom Francuskom , a ovaj se uskopizdio ko da je u pitanju navlacenje konpoca i kamena sa ramena na rodnom mu brdu ,cudo jedno:confused: al zato ima sirenu :rotf:
Какав брат!!! Тај ни претке своје не поштује!!!

Он јадан пати и што му је ђед био Урош, а не тамо неки Франсоа или ... или Абу Мустафа!!!

Bolje je i navlačiti konopac nego se tako navlačiti strancima na **** eeee kamena glavo uskopizda!!!

Izgube, ... sam dolaziš na temu koja se tiče marseljeze!!! O čemu očekuješ da postujemo na temi koja se ovako zove?
Konačno si počeo da kopčaš!!! "Uhvatio" sam se Marseljeze da bi me ti držao za tuki i to na svih 10 strana!!! Što se tiče "nas", mi se barem ne resetujemo memoriju koja se tiče skorije nacionalne istorije za razliku od tebe i tebi sličnih!!! Uostalom koji bi francuz bio toliki retard da je u stanju da na deset strana brani himnu neke druge države??? Ma ne samo Francuz, nego i bilo ko drugi!!!

Svoje dupe ubicama srpske djece po Forumu nuidiš, obraz po podu vučeš, a stid sopstveni ubijaš za bijelu Šengen listu, a nekome bi da držiš slovo o kulturi i moralu!!!

Nabio si se ispred Marseljeze kao da te je ćaća uz nju napravio (da barem jeste)!!!
Boli te taki šta će narod da čini na tribinama!!! Ti si ionako na periferiji događaja i niko ne yebe tvoj stav da gostima sa tribina trebamo činiti maximalno lizoguzje kako bi "svet imao finu sliku o nama"!!!

A sada ajde gibaj u to tamo svoje selo, tamo negdje ispod Prištine pa onda tamo malo navijaj za SVOJU repku!!!
stos nervozan Boske ? gde si ti video da ja branim Mareseljezu:think: ,naprotiv yebe mi se za nju ,a i da joj zvizde isto me ne bi uopste pogodilo, cela prica je totalno nebitna
jedino sto je zanimljivo na celoj temi si ti, koji si se toliko potresao zbog fuckin Marseljeze i zvizdanja istoj,ko da ti od toga zavisi uspeh u poslu , ljubavi ,zdravlje ili sta vec , a ni ne zvis u Srbiji,a vristis ko da ti deru kozu sa ledja :hahaha:

stos nervozan Boske ? gde si ti video da ja branim Mareseljezu:think: ,naprotiv yebe mi se za nju ,a i da joj zvizde isto me ne bi uopste pogodilo, cela prica je totalno nebitna
jedino sto je zanimljivo na celoj temi si ti, koji si se toliko potresao zbog fuckin Marseljeze i zvizdanja istoj,ko da ti od toga zavisi uspeh u poslu , ljubavi ,zdravlje ili sta vec , a ni ne zvis u Srbiji,a vristis ko da ti deru kozu sa ledja :hahaha:
Šta si koji **** onda sjeo na temu??? Jesi li ti sebe okačio na Krstu hljeba da zaradiš kad tako postuješ??? Jesi al u qrcu!!! Nemaš preča posla nego gluvariš uz komp i drugima držiš šuplju "uspehu u poslu , ljubavi ,zdravlje ili sta vec" i šta ti se yebe gdje ko živi??? Eto ti buljuk Sandžaklija i šiptara koji žive u Srbiji pa ih pitaj jel to tamo njihova repka!!! Svi bi svi oni najrađe da niko od Srbalja ni ne osvane!!! Time se ti nadyebavaj u svojoj glavi jerbo, koliko važeš u toj tvojoj tikvi, postoji velika mogućnost da ti za relaciju 65-ice uskoro i tri vize zatrebaju!!!

Ladno lik 14.000 postova nalupao na Krsti i poslije drugome drži slovo o poslu i ljubavi, zdravlju...:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:

U stvari ako hoce da ostvare bolji efekat, umesto da zvizde, bolje da prde, tu su neprevazidjeni, a mozda se i neki Francuz onesvesti od tog hemijskog atentata....:hahaha:

Back