Oni i njihova Marseljeza!!! Fracuzi (Afrikanci) ponovo ucjenjuju!!!

Izvoli brate! Ukoliko je zviždanje vrhunac iskazivanja tvog revolta onda istroši pluća zviždeći što se mene tiče.
Ja ti govorim da je to jadan pokušaj revolta i da su svi koji zvižde tuđoj nacionalnoj himni (bila ona mađarska, francuska, kineska ili hrvatska) zapravo oni koji više od toga i ne mogu da urade da doprinesu svojoj zemlji.

Dakle, požuri i trudi se da budeš najglasniji od sve đece...

Čitam tvoje komentare i ne mogu da verujem kako ga lažeš i pališ. Prvi si koji ćeš ga zagrliti i sa njim zajedno zviždati i pevati "Ide Mile lajkovačkom prugom" dok se intonira izbledela muzika nekada srpskom srcu melem na ranu a danas otrov na dušu. Nemoj da ga foliraš, možda te on ne poznaje, ali ja da, reci mu lepo kada dolaziš na Marakanu i gde ćeš biti pa da se udružite i zviždite i za mene. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ostatku populacije poručujem da pročita njegov tekst na početku teme a ne da mu pripisuje ono što nije rekao, niti da mu pripisuje epitete koji mu ne pripadaju. Ne komentarišite srpski trend zviždanja svemu i svačemu. Poenta je izviždati Marseljezu! Ništa više i nikoga drugoga.

Ako nismo kao mali narod u mogućnosti da se odbranimo od sile ratom, od agresije diplomatijom, od svetskog terora Medjunarodnim sudom pravde, bar smo sposobni da iskažemo svoje pravo zviždukom. Nije teško, ne boli uopšte ali mnogo boli onoga kome se zviždi. Neka ih zaboli toliko koliko nas boli gubitak Kosova, neka plaču bar toliko koliko naše majke za svojom nevino izgubljenom decom od njihovih bombi.

Svaki narod ima i one koji okreću dupe i skidaju gaće da im se dublje utera a ima i onih koji vade iz šlica Q i na njega natiču i njime pišaju. Tako i mi Srbi imamo i jedne i druge pa izvolite se prepoznati. Otpevajte Marseljezu ili Bože pravde, već onako kako vam je srcu bliže.

Ауууууууу........ нисам знао текст Марсељезе у преводу... потпуно сам се запрепастио јер глупљи и агресивнији текст неке химне нисам до сада видео.

Treba da čuješ dansku himnu...

(A Lovely Land is Ours)
English Translation

A lovely land is ours
With beeches green about her
Encircled by the sea
Her hills and vales are manifold
Her name, of old, is Denmark
And she is Freya's home

(King Christian Stood by the Lofty Mast)

King Christian stood by the tall mast in smoke and mist;
his sword was hammering so hard,
that the Swedes' helmets and brains cracked.

Then sank every enemy stern and mast in smoke and mist.
"Flee," they screamed, "flee as flee can!
Who can stand up to Denmark's Christian in battle?"

:lol:

Neverovatno kakvih likova sve ima.Kakvo zvizdanje tudjim himnama,apsolutno ne prihvatljivo,ne radi se samo o Marseljezi,zvizdimo mi unazad svim himnama.Ne znam da li nam je to ostalo od zvizdanja na Hej Slovini ili sta...
Da stvar bude jos gora mi ni svoju himnu ne pevamo,svaki peti nesto mumla, I ONDA OPALE APLAUZ U SRED HIMNE,aaaaaaaaa kakve seljacine nemam reci.Ima da grmi bre ceo stadion,a ne ovako,onda nije ni cudno sto zvizdimo tudjim himnama.I pitanje je ko zvizdi,uglavnom napaljeni balavci, ne vaspitani,odrasli na raznim pevaljkama i sa isfrustriranim roditeljima koji se "snalaze".Eto sad ubiramo plodove!
I kava bre bombardovanja i otimanja Kosova,njima puca ku*** za sve to,vecina ih ne zna ni za Srbiju,a kamoli sta drugo....manimo se tih prica....stvar je kulture i kucnog vaspitanja...

Neverovatno kakvih likova sve ima.Kakvo zvizdanje tudjim himnama,apsolutno ne prihvatljivo,ne radi se samo o Marseljezi,zvizdimo mi unazad svim himnama.Ne znam da li nam je to ostalo od zvizdanja na Hej Slovini ili sta...
Da stvar bude jos gora mi ni svoju himnu ne pevamo,svaki peti nesto mumla, I ONDA OPALE APLAUZ U SRED HIMNE,aaaaaaaaa kakve seljacine nemam reci.Ima da grmi bre ceo stadion,a ne ovako,onda nije ni cudno sto zvizdimo tudjim himnama.I pitanje je ko zvizdi,uglavnom napaljeni balavci, ne vaspitani,odrasli na raznim pevaljkama i sa isfrustriranim roditeljima koji se "snalaze".Eto sad ubiramo plodove!
I kava bre bombardovanja i otimanja Kosova,njima puca ku*** za sve to,vecina ih ne zna ni za Srbiju,a kamoli sta drugo....manimo se tih prica....stvar je kulture i kucnog vaspitanja...

I kava bre bombardovanja i otimanja Kosova,njima puca ku*** za sve to,vecina ih ne zna ni za Srbiju,a kamoli sta drugo....manimo se tih prica....stvar je kulture i kucnog vaspitanja.
Još jedan razlog više da im zviždimo.

Složio bih se sa tobom kada bi bilo pitanje zviždanja slovačkoj himni, grčkoj, brazilskoj...................Ovde se ne radi uopšte o kulturi. Poenta je u Marseljezi, isključivo!

Sve ostalo je mimo teme. Sa svima ostalim se sigurno i postavljač teme slaže. I ja takodje. Boli me samo što smo narod nevaspitan a ja ovde moram da ga branim, po nekad lažnim argumentima ali šta ćeš. Ceo svet laže, ceo život je slagalica laži na laž pa ko veću izrekne.

Молим Војводу Вељу Илића и остале ретроградне факторе да не загађују тему у којој нас један велики евроспки народ подучава основама културе. О простаклуку особа које посећују стадион и пале невине полицајце излишно је причати. То су пијани наркомани који отимају ташне женама и туку људе по улицама. На коментаре таквих креатура не треба обраћати шажњу нека живе у неспособности да увиде француске цивилизацијске вредности оличене и у самом тексту Марсељезе.

ne vidim kakvo je krshenje pravila fife uefe shta god ako neko zivzdi nechijoj himni
to je njegovo pravo ako plati kartu
e sad da li je kulturno ili ne je druga stvar
ali poenta je da ako nisu narusheni uslovi za igranje utakmice moze neko da zvizdi marseljezi odi radosti shta god time nikog ne ugrozava a francuski crnci kojima loshe ide u grupi jer ih vodi degen koji konsultuje astrologa za tim sad samo traze izgovor za trenutno drugo mesto
poenta je da treba da zabole bilo koga da li su nekim chamugama povredjena osecanja shto im se zvizdi..moz mislit..za to se ne prekida utakmica ili ne odigrava
ja bi bio presretjan da im ceo stadion zvizdi iz sveg glasa pa da vidimo oce li se pokupiti...a ako se pokupe kojim rezultatom ce biti uknjizena utakmica i da li ce njihov savez za to biti kaznjen
problem je shto je njima pod plashtom borbe protiv rasizma mnogo dato kredita...prvo se kao fol navijachi kaznjavaju jer oponashaju majmunisanje pa to kao nekog crnca/brazilca chokoladnog vredja lol
sad ako im smeta zvizdanje sledece cghega ce se setiti je da im svmeta zvizdanje dok igraju..dekoncentrishe ih..ko u tenisu:lol:

Молим Војводу Вељу Илића и остале ретроградне факторе да не загађују тему у којој нас један велики евроспки народ подучава основама културе. О простаклуку особа које посећују стадион и пале невине полицајце излишно је причати. То су пијани наркомани који отимају ташне женама и туку људе по улицама. На коментаре таквих креатура не треба обраћати шажњу нека живе у неспособности да увиде француске цивилизацијске вредности оличене и у самом тексту Марсељезе.
Najblaže što mogu da ti kažem je da plavo sa crvenim ovde ne ide zajedno. To su neke druge teme. Svaka zasebno i svaka za sebe. Ako želiš nešto iz kulture otvori prigodnu temu. Tamo te mogu naučiti mnogo toga što ne znaš, kao što ne znaš ni svoj post temi da prilagovdiš. Važno je da si nešto napisao. :ok:

yebote sirene na utakmici :rotf:pa to sam jos video jedino kod najordinarnijih seljacina od 40 i kusur godina koji navijaju za Javor iz Ivanjice :mrgreen: yebote koja je to bila komedija i vristanje tamo :hahaha: a zanimljivo je videti da tih ruralnih veseljaka ima i van tog zivopisnog planinskog mesta :D pravi mentalita ultras fazon na pastirski nacin:super:
Eto vidš da je to intelektualni krug koji tebi imponuje!!! :cool: Ajd što ti je extra kad naletiš na sebi ravne nego ti se taj tebi sretan događaj tako ureže u memoriju da osjećaš potrebu da se po Krsti ponosiš tim doživljajem!!! :cool:

Eto vidš da je to intelektualni krug koji tebi imponuje!!! :cool: Ajd što ti je extra kad naletiš na sebi ravne nego ti se taj tebi sretan događaj tako ureže u memoriju da osjećaš potrebu da se po Krsti ponosiš tim doživljajem!!! :cool:
brate navijanje sa sirenama je prevazidjeno i na utakmicama Slobode iz Tuzle krajem osamdesetih , al dobro .... vi ste neka retro ekipa :hahaha: a istina je da sam bio srecan kada sam video matorog brku sa vatrogasnom sirenom (onom za bombardovanje ) na sred tribine , pa to je bio hit celog gostovanja :lol:

Poslednja izmena:
ne vidim kakvo je krshenje pravila fife uefe shta god ako neko zivzdi nechijoj himni
to je njegovo pravo ako plati kartu
e sad da li je kulturno ili ne je druga stvar
ali poenta je da ako nisu narusheni uslovi za igranje utakmice moze neko da zvizdi marseljezi odi radosti shta god time nikog ne ugrozava a francuski crnci kojima loshe ide u grupi jer ih vodi degen koji konsultuje astrologa za tim sad samo traze izgovor za trenutno drugo mesto
poenta je da treba da zabole bilo koga da li su nekim chamugama povredjena osecanja shto im se zvizdi..moz mislit..za to se ne prekida utakmica ili ne odigrava
ja bi bio presretjan da im ceo stadion zvizdi iz sveg glasa pa da vidimo oce li se pokupiti...a ako se pokupe kojim rezultatom ce biti uknjizena utakmica i da li ce njihov savez za to biti kaznjen
problem je shto je njima pod plashtom borbe protiv rasizma mnogo dato kredita...prvo se kao fol navijachi kaznjavaju jer oponashaju majmunisanje pa to kao nekog crnca/brazilca chokoladnog vredja lol
sad ako im smeta zvizdanje sledece cghega ce se setiti je da im svmeta zvizdanje dok igraju..dekoncentrishe ih..ko u tenisu:lol:

Jasno je da su Žipe, Kušner, Sarkozi i drušvo ovdje do te mjere omalovažili Francusku, da će salve zvižduka biti samo promil silne blamaže koju francuska treba da osjeti zbog svoje dvodecenijske politike prema Srbaljima!!!

Oni nas "kulturno i civilizovano" osirotinjenim uranijumom:per:, a mi njih "primitivno i huliganski" zvižducima...

Najblaže što mogu da ti kažem je da plavo sa crvenim ovde ne ide zajedno. To su neke druge teme. Svaka zasebno i svaka za sebe. Ako želiš nešto iz kulture otvori prigodnu temu. Tamo te mogu naučiti mnogo toga što ne znaš, kao što ne znaš ni svoj post temi da prilagovdiš. Važno je da si nešto napisao. :ok:

Нажалост добро сам упознат са културом Француске и Аустрије, мада ми је увек драго да обновим градиво. Поредити наш менталитет са њима је ко небо и земља. Са једне стране напредне надисукуствене вредности, а са друге стране паланачки синдром брдовитог балкана оличен у урлању на помен свега што представља цивилизацијске вредности.

Нажалост добро сам упознат са културом Француске и Аустрије, мада ми је увек драго да обновим градиво. Поредити наш менталитет са њима је ко небо и земља. Са једне стране напредне надисукуствене вредности, а са друге стране паланачки синдром брдовитог балкана оличен у урлању на помен свега што представља цивилизацијске вредности.
Na ovoj temi to nije spojivo. Zato se vrati razlogu zašto ćeš da zviždiš ili zašto ne. :ok:
Inače, sumnjiv si mi mnogo kao nečiji klon.;) Napiši mi na PP da ne bih morao da te tražim.:D

Na ovoj temi to nije spojivo. Zato se vrati razlogu zašto ćeš da zviždiš ili zašto ne. :ok:
Inače, sumnjiv si mi mnogo kao nečiji klon.;) Napiši mi na PP da ne bih morao da te tražim.:D

На интонирање Марсељезе ћу устати у својој дневној соби, закачити беџ ЕУ и поносно отпевати химну што гласније не бих ли раширио евроспки дух широм комшилука.

На стадион да идем ми не пада на памет, тамо иду само силе блуда и разврата из 90их.

NE MOŽE NIKO KO NAS JE DO NEDAVNO TUKAO SAD JOŠ I DA NAM NAREĐUJE DA GA U SVOJOJ KUĆI MORAMO POŠTOVATI!!!

Svako od njih samo može da istrpi iskreno i javno verbalno iskazivanje stava prema simbolima nečeg u ime čega su nam djeca poubijana!!! Istrpi ili se tornjaj (koji **** si i dolazio da mi ponovo i u sportu uslovljavaš???)!!!
Nos' te đavo u tri pi.de materine sve skupa sa tvojom himnom!!!

На интонирање Марсељезе ћу устати у својој дневној соби, закачити беџ ЕУ и поносно отпевати химну што гласније не бих ли раширио евроспки дух широм комшилука.

На стадион да идем ми не пада на памет, тамо иду само силе блуда и разврата из 90их.

A kako planiraš da čuješ himnu preko TV-a???:hahaha::hahaha::per::per::per::per:

Eto vidiš. To poštujem. :ok:Imaš punu slobodu izbora.
Zato ostavi i onima drugima tu istu slobodu. Ne mešaj narodne kulture. Svaka ima svoje mane i prednosti. Jagnje na ražnju i hamburger ne mogu se porediti.;)

Back