one question for you, who live with yankees!!

Citajuci ove stranice sve je meni jasno, i kako je tebi lepo i da ste se snasli i jasnije su mi neke stvari o zivotu u Americi.Ali ono sto je meni blisko, tj. Srbija, Balkan(uvek se iznerviram-zar nije odvratna rec-Balkan), zanima me zasto ti je sve to toliko odbojno posle skorasnjih poseta, zasto si omrzao tj. sta te je navelo na to.Sta je drugacije, cega to nema u USA sto te nervira ovde?

Garwor:
KAKO BRE ?!
ja sam mislio da obozavaju sport, nba, hokej, football, baseball, indy, nascar i ostalo.
Cime su toliko zaokupljeni? Poslom, pravljenjem para?
(A onda sve pare daju psihoanaliticarima i duhovnim guruima da ih vrate u normalu)
Za vreme jednog NFL prenosa na trecem izneli su komentatori statistiku , valjda za tu nedelju-NFL 12 miliona klikova na sajtu, NASCAR 4 miliona,bejzbol liga(ne znam kako se zove bejzbol prva liga) 3, NBA i NHL po 2.
Radi poredjenja CNN je bio oko 9 miliona klikova.

RaiKkonen 911:
Citajuci ove stranice sve je meni jasno, i kako je tebi lepo i da ste se snasli i jasnije su mi neke stvari o zivotu u Americi.Ali ono sto je meni blisko, tj. Srbija, Balkan(uvek se iznerviram-zar nije odvratna rec-Balkan), zanima me zasto ti je sve to toliko odbojno posle skorasnjih poseta, zasto si omrzao tj. sta te je navelo na to.Sta je drugacije, cega to nema u USA sto te nervira ovde?

Jednostavno u Americi mi se vise svidja nacin zivota. U Srbiji je nekako sve drugacije, vidis ljude na ulicama, vidis gust saobracaj, a naravno mnogo toga imam ovde sto u Srbiji nikad nisam imao (auto, kompjuter, putovanja ...).
I ovde su ljudi mnogo ljubazniji. Primera radi, letos kad sam bio u Srbiji autobusom se vracam u Beogradu, i prilazi kondukter jednoj zeni i pita ko je bez karte, a ona ga pogleda onako i kaze "Ma goni se u pizdu materinu jesam li ti platila malopre, hoces jos para da ukrades iz mene". Znas kad bi se tako nesto u Americi desilo? Nikad, barem ne ovde gde ja zivim.

RaiKkonen 911:
Za vreme jednog NFL prenosa na trecem izneli su komentatori statistiku , valjda za tu nedelju-NFL 12 miliona klikova na sajtu, NASCAR 4 miliona,bejzbol liga(ne znam kako se zove bejzbol prva liga) 3, NBA i NHL po 2.
Radi poredjenja CNN je bio oko 9 miliona klikova.

Hockey nije vise ono sto je bio, slabo prenose, malo ljudi ide na utakmice ...

Amerikanci od sportova najvise gledaju football.

68Charger440:
Jednostavno u Americi mi se vise svidja nacin zivota. U Srbiji je nekako sve drugacije, vidis ljude na ulicama, vidis gust saobracaj, a naravno mnogo toga imam ovde sto u Srbiji nikad nisam imao (auto, kompjuter, putovanja ...).
I ovde su ljudi mnogo ljubazniji. Primera radi, letos kad sam bio u Srbiji autobusom se vracam u Beogradu, i prilazi kondukter jednoj zeni i pita ko je bez karte, a ona ga pogleda onako i kaze "Ma goni se u pizdu materinu jesam li ti platila malopre, hoces jos para da ukrades iz mene". Znas kad bi se tako nesto u Americi desilo? Nikad, barem ne ovde gde ja zivim.
Au , pa to je prilicno extreman primer, ali ok, razumem sta hoces da kazes.:wink:...i u pravu si, tesko da moze da se postigne manji nivo osnovne ljubaznosti i tolerancije nego ovde.Na to nalecem svaki dan...

RaiKkonen 911:
Charger zlatna medalja za strpljenje.Dobra vam je tema.Charger proveri PM.

e pa ko je stavio temu??? hehe, sta cete profi sam!!!
ali, chargeru!! svaka ti cast!!! jos uvek imas strpljenje, s nama srbima!!! :-D

ali vidis, ipak ti je stalo do nas, kad stalno pises ovde!!! ma znala sam ja, amerikanci mogu sve da ti daju sta god hoces, ipak si ti, ali vrlo malo, vezan za nas!!!!
a posto ja serem ko uvek, ne obracaj paznju na to i nemoj da prekines da se dopisujes s nama!!! molim te!!!!! :D

matt757:
ima li bogatih baba za udaju? :)

Jednom prilikom sam bio u Cartier prodavnici na Rodeo Drive (podrazumeva se da nisam ništa kupovao). U samoj prodavnici prijatna atmosfera. Žamor. I dok sam gledao izložene satove čuh ženski glas kako kaže:

"Hajde izaberi šta hoćeš! Slobodno! Nemoj da se stidiš, kupiću ti šta izabereš!"

Svi u radnji su to čuli, okrenuli se i snimila samouverenu babuskaru od preko 80 godina kao to govori svome loverboy-u koji je od nje mladji bar pola veka.

Mislim FUJ!

Back