One Piece

Uopste ne treba jak kompjuter, verujte mi imam iskustva, ja sam na svom igrao i Nintendo DS igre, Nintendo Gamcube, PS2 igre i sve ostale emulatore sam isporbao.

PC mi je dual core 2.69GHz,RAM 1.5Gb i graficka 256-512 (kako je ja podesim, ali integrisana)...
Igrao sam na starom sa Intel Core 1.6Ghz i grafickom od 128, RAM 512 Mb....

Do emulatora je. Igre nije kompatibilna sa emulatorom. Skini ili WINDS (koji u sebi sadrzi sve moguce emulatore) ili posebno No$GBA ili iDeas emulator :D

WinDS sadrzi i DeSmuME najnoviju verziju i trebalo bi da radi :D
Ubacicu vam snimak igre OnePiece cim je skinem i snimim :D

EDIT: Snimak necu moci da ubacim, preveliki je, a moj net nije bas za upload (wireless-kradem mrezu)

Potvrdjujem da radi na svim emulatorima :D

Poslednja izmena:
Uopste ne treba jak kompjuter, verujte mi imam iskustva, ja sam na svom igrao i Nintendo DS igre, Nintendo Gamcube, PS2 igre i sve ostale emulatore sam isporbao.

PC mi je dual core 2.69GHz,RAM 1.5Gb i graficka 256-512 (kako je ja podesim, ali integrisana)...
Igrao sam na starom sa Intel Core 1.6Ghz i grafickom od 128, RAM 512 Mb....

Do emulatora je. Igre nije kompatibilna sa emulatorom. Skini ili WINDS (koji u sebi sadrzi sve moguce emulatore) ili posebno No$GBA ili iDeas emulator :D

WinDS sadrzi i DeSmuME najnoviju verziju i trebalo bi da radi :D
Ubacicu vam snimak igre OnePiece cim je skinem i snimim :D

EDIT: Snimak necu moci da ubacim, preveliki je, a moj net nije bas za upload (wireless-kradem mrezu)

Potvrdjujem da radi na svim emulatorima :D

Pa to sam se i začudio zašto treba dual core za nintendo ds ,ja sam igrao igre za ps1 na pentium 3 a grafika je i bolja od ds-a.

Pa vidis da sam napisao da sam igrao na intel core 1.6 GHZ, uopste ne treba dual core, ali ce najbolje da radi sa dva ili vise jezgra :D

A sad, iznenadio sam se DS grafiku, bolji je Bleach Mugen od Bleach igre za DS....

Ovo one piece ne moze covek da se snadje....

G0yJX.jpg

Ja ne moram nista da sklapam, trebalo bi da radi na ovom bez problema, skini drugu verziju igre i probaj :D

Probaj vise razlicitih emulatora, skini najnoviji WINDS (to nije ovo sto sam ti ja dao) imas na official sajtu ....

Ako nece, onda skini poklopac sa kucista i dobro ocisti komp od prasine (znam dobro sta prasina radi igrama)

Probaj DeSmuMe da podesi ovako

Ja ne moram nista da sklapam, trebalo bi da radi na ovom bez problema, skini drugu verziju igre i probaj :D

Probaj vise razlicitih emulatora, skini najnoviji WINDS (to nije ovo sto sam ti ja dao) imas na official sajtu ....

Ako nece, onda skini poklopac sa kucista i dobro ocisti komp od prasine (znam dobro sta prasina radi igrama)

Probaj DeSmuMe da podesi ovako

Da ali izgleda da stvarno mora minimum dual core evo sad sam probao na tom celeronu 1.6 Ghz i koči i onda sam probao na trećem kompu koji isto nije nešto preterano jak ima neki dual core athlon i radi bez problema.

@anna probaj da podesiš u config pa onda u 3d settings staviš reneder na open gl možda bude bolje radio :)

le wut is ACTA? :t

Ne bojim se ja za mange i anime, uvek ce biti kriminala, dok god je nas lopova.

Bogami ACTA je zajebanija od SOPE jer se neradi o jednostavnom gašenju sajtova ako na njima ima sadržaja zaštićenog copyrightom ,po ACTI tvoj provajder će čitavo vreme da nadgleda šta ti šalješ i skidaš i ako te uhvati da imaš nešto copyrightovano može da ti zovne policiju kući :(

Back