One Piece

Gledam ponovo 7 film.
I just realised.... Nami had bigger boobs in that movie then after timeskip :D
389060-one_piece_movie_7__shichibukai___x.264_flac_5.1___e8e54dfb_.mkv_snapshot_00.52.34__2011.04.07_23.22.14_.jpg

478102-untitled_25.png

Poslednja izmena:
Trazim likove koji ce da krenu samnom za Japan da ocitamo Odi lekciju , zasto je zatvorio oko Zoro-u?!?! :devil:

Primenicemo onaj citat "Eye for an eye" , zatvoricemo i mi njemu oko,s'toga Otaku Srbije - UJEDINIMO SE I SPASIMO ZORO-a!!!

P.S Nemojte da brinete za troskove, Oda ce da nas finansira kada mu spasimo Anime/Mangu. :ok:

Uhhh... kako da pocnem...
On-going anime, preko 500 ep ali veoma dobar. Shounen, akcija, supernatural, comedy.

Radi se o decku (Monkey D. Luffy) koji je krenuo na more sa snom da postane Pirate King.
Tokom epizoda on sakuplja odredjene ljude i polako formira malu pirate crew. I svaki clan ima neki svoj san koji zeli da ostvari. ;)
Oni tako plove svetom i idu na svakojaka ostrva u potrazi za avanturom. - objasnjeno najkrace moguce!

Dosta avanture i akcije ali se provlaci i humor bez koga ne bih mogla da obozavam OP jos vise! :D
Anime je jako star (poceo da se snima oko '99) i mozda ce ti animacija na pocetku biti veoma cudna ali nemoj da brines, kasnije se sve popravlja ;)
Svi kazu da je grozan anime zbog drugacije animacije ali ne mogu svi biti isti ;) That's what unique is all about! :D

Evo slicice posade koja je formirana do sad:

21427l.jpg
LuffyPirates-1.png

Ali po meni je ovaj sastav sasvim ok:
luffy_and_pirates_-_anime-8571.jpg

OP FTW!!

Poslednja izmena:
Tbh, animacija se kvari kasnije, postaju svi plasticni i gumeni, dok su na pocetku lepo bili odradjeni, brada se lepo videla, sad je samo par dlaka koje iskacu iz lica. Anime je dobar, vredi pogledati, ali je veoma repetitivan i sirok, ima milion nepotrebnih likova. Najbolji arc mi je ubedljivo Saobody Archipelago. I... Zoro <3

Inace, animacija je standardna kao i za Naruta i Bleacha, da plastificarana. Ono sto se razlikuje jeste artwork, tj. crtez. [zaboravi na proporcije tela, svi imaju dugacke noge i mali torso]

Meni je pored Sabaody dobar i Eniess Lobby arc. Tu se toliko toga izdesavalo sto je bilo presudno za dalji tok anime-a.
Posle tog arc mi se vise nista nije svidelo :P A onda je dosao Sabaody i raspad grupe sto je takodje bio preokret u OP.

Animacija je jaaako bolja kasnije - na pocetku su svi imalo okrugla lica i videlo se da je staro. Jedino sto me nervira jeste uski struk kod devojaka ali sam navikla i na to. :D
A Zoro.... on je posebna prica :D :heart:
I just love that guy!! Best character!!! :zaljubljena:

I ovo pevanje mi je bilo mnogo smesno bilo... :lol:

Kad kaze "and they're all idiots" patos... :lol:

@tema

"Luffy's body is made of rubber, but his balls are made of steel." So true... :cool: :P

"Luffy doesnt need a condom, hes already made of rubber." nice one :lol:

Poslednja izmena:

Back