Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i najbolje je istog trena da si oprostishlittlefoot:Najgore je kad skontaš da si napravio veliku grešku.
Dobra strana je što je samo za jednokratnu upotrebu :wink:
littlefoot:Kakav tip čoveka bi trebao da bude, da bi ste se upustili u avanturu na noć?
shishmish01:Probudish se, pogledsh u plafon i tada kazesh jaaoooooooo. Onda pogledash u stranu i kazesh auuuuuuuuuuuuuuuu .... setish se odmah da je sinoc zurka bila skroz ok i razmishljash "Uf koliko mi je kriterijum pao?".........
Muskarac s kojim bi moglo da bude i nesto vise, kada bi zivotne okolnosti bile drugacije, ili kada bi proradile emocije...littlefoot:Kakav tip čoveka bi trebao da bude, da bi ste se upustili u avanturu na noć?
8) e vala, Gazdarice, svaka ti je ka Njegoseva...Gazdarica:Muskarac s kojim bi moglo da bude i nesto vise, kada bi zivotne okolnosti bile drugacije, ili kada bi proradile emocije...littlefoot:Kakav tip čoveka bi trebao da bude, da bi ste se upustili u avanturu na noć?
SINDI:8) e vala, Gazdarice, svaka ti je ka Njegoseva...Gazdarica:Muskarac s kojim bi moglo da bude i nesto vise, kada bi zivotne okolnosti bile drugacije, ili kada bi proradile emocije...littlefoot:Kakav tip čoveka bi trebao da bude, da bi ste se upustili u avanturu na noć?
Nisam ja majke mi, to je bio moj komshija Djole .... On mi je to isprichao !!!jagodica:shishmish01:Probudish se, pogledsh u plafon i tada kazesh jaaoooooooo. Onda pogledash u stranu i kazesh auuuuuuuuuuuuuuuu .... setish se odmah da je sinoc zurka bila skroz ok i razmishljash "Uf koliko mi je kriterijum pao?".........
aa...to si bio ti
soraja:Ma sve je to super iskustvo, samo da ne postane samo sebi svrha.:wink: )