One Billion Rising

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
dakle dan zaljubljenih shirom svijeta se iskoristio i za protest zena, ili akciju pod nazivom "one billion rising"

svaka treca zena je barem jednom u svom zivotu bila zrtva batina ili chak silovanja telesnog ili emnocijonalnog zlostavljanja

možda sedim i tako razmišljam zato što sam prošla to iskustvo u životu.
imam pravo da ne verujem u ovakve i slične inicijative i to nema nikakve veze sa mojim balkanskim backgroundom.

ili jesi ili nisi proshla? shta sad?

nemash mooda ni da prichash o tome mozhda zbog toga jer su ti kazali "da si sama kriva za sva desavanja"

i ima veze sa tvojim bachroundom jer je tvoj bachround u mnogim sferama josh u kameno doba

kad te neandertalac lupi kokskom po glavi i odvuche u pecinu

ili jesi ili nisi proshla? shta sad?

nemash mooda ni da prichash o tome mozhda zbog toga jer su ti kazali "da si sama kriva za sva desavanja"

i ima veze sa tvojim bachroundom jer je tvoj bachround u mnogim sferama josh u kameno doba

kad te neandertalac lupi kokskom po glavi i odvuche u pecinu

nisi razumela, upravo me ovakve inicijativice tipa: spasimo kitove, amazonske šume i žene od zlostavljanja, tralalala, opa cupa, demotivišu.
dakle, nemam ništa protiv, ali ne verujem u to previše.
moj slučaj ili iskustvo nije tema.

Sviđa mi se drugi klip, naročito ova crna na 0:10. Dobar je komad. I ona jedna dole desno na oko 1:26 deluje energično, sigurno je vatra u krevetu, ili već gde je čovek dovati. Samo mi se ne sviđaju ove matore što nisu ni šminku stavile kad su već izašle iz kuhinje.
Nego, šta si rekla, što plešu? Mrzelo me da čitam.

valjda ima i dovoljno zhena koje stoje na raspolaganju za produzhetak vrste

mada ako kurronje tako nastave sitno vam se pishe

E i vama ce sitno da se pise?!

A sad ozbiljno, na ovom zadnjem klipu sam cuo da trazi donacije, pa se pitam gde se vrse donacije posto imam da doniram litar spermitja za ove lezbejke :ceka:

Sviđa mi se drugi klip, naročito ova crna na 0:10. Dobar je komad. I ona jedna dole desno na oko 1:26 deluje energično, sigurno je vatra u krevetu, ili već gde je čovek dovati. Samo mi se ne sviđaju ove matore što nisu ni šminku stavile kad su već izašle iz kuhinje.
Nego, šta si rekla, što plešu? Mrzelo me da čitam.

Nemaju decka pa plesu...to ti je kao ono na maturi kad najruznije devojke moraju da idu jedna s' drugom zato sto su momci vec birali one zgodnije
tuga zaista

Back