Once Upon A Time

Glumac je Michael Raymond James i totalno je misteriozno upao u seriju. Da nije Ramplijev sin ili Henrijev otac ili i jedno i drugo? Ali, golub = fairytale email :mrgreen:

A Mulan mi se ne svidja, mada je dobra ona fora kada se Filip okrenuo u poluprofil i rekao 'volim te', samo...kojoj od njih dve?

Poslednja izmena:
ili i jedno i drugo?
E ovo bi bio fazon hehehehe zamisli tu koincidenciju....LOL
Al koji je fazon sa onom izjavom na kraju kao da su Ema i SNezana krive za ovo sto se desilo?
Sta sam jos provalio...?A da, cim je Ema uvucena u vrtlog, Regina je mogla normalno da koristi magiju....
Sve u svemu, dobar pocetak, mnogo novih pitanja, samo nek nastave ovako pa ce ova sezona biti jos bolja od prethodne...

Malo su spetljali ovu epizodu. Sta sad Regina ima moci, a Rampl nema.

A za Mulan mi nije jasno otkud ona tu. Zar ne bi trebali da se drze brace Grim i njihovih prica. Sta je sledece baba Jaga ili Thor i kompanija.

Pa, rekli su da ce serija biti kombinacija originalnih i Diznijevih bajki. Baj d vej, sad malo i mitologije ubacuju, ok, ne smeta, ali bojim se da ne krenu sa vampirima :prevrcemocima:
Ubedjena sam da je Ramplijev sin Henrijev otac, ali nesto ne verujem da je lik sa pocetka u vezi s tim. Misterioznom liku stize golubmejl kako je kletva skinuta, zar ne? Ramplijev sin nije znao za kletvu, jer je pobegao iz njihovog sveta nevezano za Reginu, samo je hteo da zbrise od magije i cinjenice da mu otac kvari drustveni zivot.

Mozda je Regina malo glumila na pocetku da ne moze koristiti magiju.

Pitam se kako i zasto ce ubaciti Kapetana Kuku...

A to da je Meri Margaret spavala sa doktorom necudamuprevodimime :mrgreen: C, c, c... Opasna mala :D

Nikada ranije nisam Kuku zamisljala kao seksi tipa :huh: Moram da se naviknem :zper: :mrgreen:

oncehook.jpg

Ne pamtim kada sam poslednji put bila ovoliko odusevljena nekom serijom, dodje mi da promenim avatar :mrgreen: Mozda maaaalcice preteruju i ima dosta nelogicnosti, ali odlicni su u u tome kako drze paznju.
Pitam se, pitam, samo... gde je Pinokio ispario???

Sinoć sam je zakačila na kratko na FOX life-u.
Moram da proverim program, odmah ću sad.

Sledeća epizoda je prekosutra u 16h.

Inače, moram da kažem da je Ramplstiltskin meni odličan lik (glumac Robert Karlajl je odradio neviđen posao sa tom ulogom).
Iako negativac, mnogo je uloženo u njegov karatker i sve pohvale kako su izgradili Gospodina Golda. :)

OK, upoznali smo Henrijevog tatu. Suvise je lako i brzo poverovao Avgustu, tako da verujem da je definitivno Belfajer ili Petar Pan ili tako neko ko je iz sveta magije upao u svet bez magije i pati od amnezije (i Robin Vilijams se u filmu nije secao da je ustvari Petar).

A Kuka... place mi se koliko je hot...

Inače, moram da kažem da je Ramplstiltskin meni odličan lik (glumac Robert Karlajl je odradio neviđen posao sa tom ulogom).
Iako negativac, mnogo je uloženo u njegov karatker i sve pohvale kako su izgradili Gospodina Golda. :)

Robert Kaslajl je sam po sebi odlican glumac, a uloga Ramplstiltskina kao da je za njega pisana. I Dzenifer Morison mi se vise dopada u ulozi Eme Svon nego u Dr Hausu. U Dr Hausu je sva drvenasta i kao da se napinje da odradi ulogu. Ovde je vec druga prica, dosta prirodnije deluje.

Back