sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Od viska glava ne boli![]()
Istina da ne boli, ali od viska se sud prepuni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina da ne boli, ali od viska se sud prepuni.![]()
Moze da se presipa u drugi![]()
Sta mislite koliko je pogubno za mladog coveka od 20 godina da postane papak?
Da li mu ti stresovi smanjuju zivot i povecavaju mogucnost od mozdanog i srcanog udara i da li zene papake maltretiraju stalno ili samo dok ih ne potlace?
pa, dobro, ti onda nemaš za šta brinuti.
odavno si pregur'o dvadesetu.
![]()
Ako me zelis namamiti moras pisati duze recenice da se zaljubim u tebe izmedju redova.
Nisi ti divljac da te ja mamim.A i dzaba mi, kad ti ne mozes da se zaljubis![]()
Da, skroz.
Jel znas ti onu foru iz kafane. Kad konobarica pita nekog lika (seljacinu), "sta zelite popiti", a on kaze "Casu ljubavi"![]()
Sad znam![]()
Jel ti vrhunski filing zbog toga, jer mogao sam da ti ne kazem?![]()
Sine,svaki dan shamarash nove teme i forumashice.Djavole jedan![]()
Da, skroz.
Jel znas ti onu foru iz kafane. Kad konobarica pita nekog lika (seljacinu), "sta zelite popiti", a on kaze "Casu ljubavi"![]()
Da li mu ti stresovi smanjuju zivot i povecavaju mogucnost od mozdanog i srcanog udara i da li zene papake maltretiraju stalno ili samo dok ih ne potlace?